Přejít na obsah

samozatmavovací zrcátka


Tom_F

Doporučené příspěvky

z fotek není uplně poznat jestli jsou nějak upraovaný ale co vím tak nesedí roh a uhel (viz obr.) a natočený se mě taky zdaj...Každopádně ale dobrá práce že tam jsou. :palec2: ještě by to chtělo foto přímo zepředu..jak to vypadá.

Kouknu, jestli tam je a příp. vyfotím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomu kĺbu, ja som vykĺbil spetné s kĺbom s priemerom 22mm a dal som to naspäť. Treba na to razantne a nie len tlačiť a tlačiť. samozrejme aj namastiť tú guľu niečím.

Keď som vykĺbil obyčajné spetné tak to som poškodil pri opätovnom skladaní.

Inak cartmanko má spetné aj s kompasom z AUDI a mal ho rozobraté v pohode. Kôli striekaniu na inú farbu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to se bavite o tom vnitrnim, nebo vnejsich? To vnitrni jsem mel taky rozebrane... jeste kdyz jsem mel Feldu. Snazil jsem se zkombinovat nohu z feldy se zrcatkem z Fabie/Octavie (je sirsi). Ale kdyz jsem to slozil, tak to vypadalo divne a hlavne to vadilo slunecnim clonam. Tak jsem tam dal to Fabiacke a bylo... jedina felda s bilym zpetnym :)

No a to venkovni uz nejaky odvazlivec zkousel. Zbavit zrcatka toho hovadskeho pera :)? Nejak to jit musi, kdyz tu jsou fotky.

K tomu zatmovani venkovnich zrcadel. No nejsem si jistej jestli ten tip zrcadla co tu popisuje Profor bude umet ovladat externi zrcadla. Podle me to budou umet az ty novejsi se sirokou nohou (OII). Podle toho co se tu pise mi tam totiz chybi drat na ovladani zatmaveni. Predpoklada, ze ty venkovni musi neco ridit a bude to prace to vnitrni. Pokud se pletu, tak me opravte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

chtěl bych téma obnovit. aktuálně se zajímám o napasování vnitřního zpětného samozatmavovacího zrcátka s dešťákem z OII do fabie1. o ten dešťový senzor mi nejde spíš o to aby fungovalo to samozatmavování a jak se tam nechá přidělat, jak je rozdílné rozměrama a tak okolo. máte zkušenosti?

Editováno: , autor: Tom_F
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Pánové, já bych tu myšlenku zatmavovacích vnějších zrcátek ve FabiaI krytech (ne v OII) nezatracoval. Bylo by to sice bez blinku, ale zase bez problému na STK.

FabieI má přeci bráchu SuperbaI, který má bratrance Passata a sestřenice A4 a A6 (samozejmě verze z přelomu tisíciletí) a Ti všichni, ač měli jiný kryt zrcátka, měli stejný tvar skel. A to by v tom byl čert, aby některý z těchto aut už zatmavovací venkovní zrcátka nemělo. :palec2:

Mám tušení, že i někdo tu v bazaru nabízel tyto skla, ale už to je docela dlouho, tak si nejsem jist.

Je tu však taky jedna nepříjemnost, pokud máte vše, co jde do dveří namontovat, tak ve svorkovnicích v A sloupku u řidiče není jediná volná pozice, na který by se přivedly kablíky od vnitřího zrcátka. Tedy alespoň u faceliftu. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi to nedalo a zkusil jsem něco najít. Nejtěžší bylo zjistit, kdy se zrcátka se stejným tvarem montovala do ostatních koncernových aut.

A našel jsem A4 do rv 1999 (docela se divím, že to nestihli dát do Passata 3B - dělali ho do 2005), a ta měla tyto skla:

4B0857535E vlevo asférické-širokoúhlé

4B0857536G vpravo velké (175MM) asférické-širokoúhlé

4B0857536F vpravo malé (125MM) "pouze" konvexní

Všechny s PR podmínkou 6XJ - Vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním, elektricky nastavitelná, vyhřívaná.

A nejlepší jsou ceny: Velká zrcátka 219 € a malé 155 € bez daně. Tak, ať počítám, jak počítám, oficálně koupená skla by stála hodně přes 10K v českých :(

Editováno: , autor: Drewie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Heh, sice nedoufám, že moje informace o pár příspěvků výš byla někomu dobrá. Nicméně nedávno jsem koukal na kámošovu A4 (rv2000) a zjistil, že má jiný tvar zrcátka než FI. Pokoukal jsem tedy na netu, jak to tedy je. Přidal malou reserši v ETCE a zjistil, že to, co jsem napsal výše neplatí. Ty čísla 8D0, co tu byly, jsou po faceliftu. V původním příspěvku jsem čísla dílů opravil, kdyby náhodou někdo si je šel koupit za něco přes 10 tisic. :) Cena se totiž nezměnila :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...