Radas1 Vloženo 26. Listopad 2008 Vloženo 26. Listopad 2008 Při nastartování a zapnutí světel mi svítí na přepínači ohřevu zadního okna obě kontrolky(vlnky i proužek)ty vlnky to je asi správně když jsou zapnuté světla,ale co ten proužek pod?ten by měl svítit jen při sepnutí není tomu tak.Jde o to,že mi okno rozmrazuje v jakém koly stavu jestli v zapnutém či vypnutém Citovat
tomina Vloženo 26. Listopad 2008 Vloženo 26. Listopad 2008 Mam takovej pocit, ze to tu nekdo resil. A myslim ze to byl seknutej vypinac ohrevu - nesel vypnout a porad hralo okno.. Zkus s nim trochu zakvedlat..treba to pomuze. Kdybys chtel jeden se mi doma vali - na facelift.. Citovat
Radas1 Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Vloženo 26. Listopad 2008 Tak jsem ho vytáhnul a něco v něm štěrká jinak dík za nabídku,ale mám před facelift.Nedá se rozebrat? Citovat
olisoft Vloženo 27. Listopad 2008 Vloženo 27. Listopad 2008 Rozobrat sa da, ale zlozit ho potom je dobra ****. Pozri sa do BEDUINovej temy o zmene podsvietenia tuto a v instalacnych manualoch, dal tam aj obrazky vypinaca zvnutra. Citovat
Radas1 Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Vloženo 27. Listopad 2008 Rozebráno opraveno byla vyskočená pružinka tím pádem byl v sepnutém stavu Citovat
olisoft Vloženo 28. Listopad 2008 Vloženo 28. Listopad 2008 usetril si par stoviek za novy. PS: necituj posledne prispevky, je to proti pravidlam fora. (nesmies tam mat tu cast uzavretu v QUOTE) Ak ide o starsi prispevok, nie je problem. Citovat
Konny Vloženo 28. Listopad 2008 Vloženo 28. Listopad 2008 Mam takovej pocit, ze to tu nekdo resil. A myslim ze to byl seknutej vypinac ohrevu - nesel vypnout a porad hralo okno.. Zkus s nim trochu zakvedlat..treba to pomuze. Kdybys chtel jeden se mi doma vali - na facelift.. To jsem tu řešil já, taky mi pořád hřáli zrcátka i zadní okno i když byl vypínač vypnutý. Nevím jak jsem to přesně zpravil, ale stačilo ho vytáhnout, vyčistit kontakty a zase funguje tak jak má Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.