Radas1 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Při nastartování a zapnutí světel mi svítí na přepínači ohřevu zadního okna obě kontrolky(vlnky i proužek)ty vlnky to je asi správně když jsou zapnuté světla,ale co ten proužek pod?ten by měl svítit jen při sepnutí není tomu tak.Jde o to,že mi okno rozmrazuje v jakém koly stavu jestli v zapnutém či vypnutém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Mam takovej pocit, ze to tu nekdo resil. A myslim ze to byl seknutej vypinac ohrevu - nesel vypnout a porad hralo okno.. Zkus s nim trochu zakvedlat..treba to pomuze. Kdybys chtel jeden se mi doma vali - na facelift.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak jsem ho vytáhnul a něco v něm štěrká jinak dík za nabídku,ale mám před facelift.Nedá se rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Rozobrat sa da, ale zlozit ho potom je dobra ****. Pozri sa do BEDUINovej temy o zmene podsvietenia tuto a v instalacnych manualoch, dal tam aj obrazky vypinaca zvnutra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Rozebráno opraveno byla vyskočená pružinka tím pádem byl v sepnutém stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 usetril si par stoviek za novy. PS: necituj posledne prispevky, je to proti pravidlam fora. (nesmies tam mat tu cast uzavretu v QUOTE) Ak ide o starsi prispevok, nie je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Mam takovej pocit, ze to tu nekdo resil. A myslim ze to byl seknutej vypinac ohrevu - nesel vypnout a porad hralo okno.. Zkus s nim trochu zakvedlat..treba to pomuze. Kdybys chtel jeden se mi doma vali - na facelift.. To jsem tu řešil já, taky mi pořád hřáli zrcátka i zadní okno i když byl vypínač vypnutý. Nevím jak jsem to přesně zpravil, ale stačilo ho vytáhnout, vyčistit kontakty a zase funguje tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.