dzenda7 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 prosim Te, ParkAsistent ti odesel najednou KO nebo se postupne objevovaly nejake projevy predem ?Mam totiz problem se svym ParkAsist ze kdyz je chladnejsi pocasi tak nefunguje (majm OII Elegance 1.9TDI rv 06/2005), kdyz je ted tepleji tak funguje vetsinou jiz normalne, v minulosti pomohlo pokud jsem vytahla znova vlozil pojistku v pojistkach v palubovce, ale dnes uz ani toto vetsinou nepomaha ... Prosim pokud kdokoli kdo cte toto vlakno umi poradit, poradte ... dik Slavek CZbrandy Ahoj, mám podobný problém. ParkAsist fungoval normálně, ale začal blbnout. Při zařazení zpátečky pípá vkuse, pak při couvání už nepípne a senzory vůbec nereagují. Budu rád za jakoukoliv radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 nie to je rozpojena hadica ostrekovaca zadneho skla To bych nikdy nevěřil, že rozpojné hadička zničí takto umístěnou jednotku. Ale ona vlastně vede vrchem, takže kapalina teče dolů kolem této jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ahoj, mám podobný problém. ParkAsist fungoval normálně, ale začal blbnout. Při zařazení zpátečky pípá vkuse, pak při couvání už nepípne a senzory vůbec nereagují. Budu rád za jakoukoliv radu. Díky Jestli nemáš taky utopenou jednotku tak zajdi na VAG ať ti proměří senzory. Třeba bude některý vadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 stalo sa = K.O....vymenim jednotku a ked nepojde tak konektory Konektor jako takový je plastový. Spíš ty piny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisacekSK Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ale ved vies co som tym myslel no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Za normálních podmínek se toto stát nemůže.Asi se tam dělo něco co nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jak již bylo napsáno výše pro lokalizaci problému je dobré to napíchnout a uvidíš. V mém případě to byl třeba totálně zoxidovaný svazek vpředu (1/2 roku starý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krapik Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nazdar chlapi, máte někdo zkušenosti s tímto parkovacím systémem? http://www.spurtzlin.com/moduly/Katalog/Pa...ep-&-Park/2 mam ho v aute, predek i zadek a fuguje to dobre,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Mám prosbu, kam nejsnadněji připojit CAN-H + CAN-L , v DP je kab. svazek vnitřního prostoru, vedou na svorkovnici G (foto) mužu je připojit tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Starou jednotku ano, novou(1Z0919475 nebo 1Z0919475A) ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Starou jednotku ano, novou(1Z0919475 nebo 1Z0919475A) ne.... Děkuji mám starou (jednotku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 G - svorkovnice, 12pólová (černá) T12c: 1 - vstup od řídicí jednotky elektroniky sloupku řízení (50) 2 - výstup pro kontrolku varovných světel 3 - výstup pro kontrolku vyhřívání zadního skla (pouze u vozidel s topením) 4 - výstup pro potenciometr osvětlení spínačů a panelu přístrojů (31) 5 - neobsazeno 6 - vstup od spínače vyhřívání zadního skla (pouze u vozidel s topením) 7 - CAN L, komfort 8 - CAN H, komfort 9 - vstup od spínače varovných světel 10 - výstup pro potenciometr osvětlení spínačů a panelu přístrojů (58) 11 - vstup od řídicí jednotky elektroniky sloupku řízení (15) 12 - vstup od potenciometru osvětlení spínačů a panelu přístrojů (58s) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Pokud by to nekoho zajimalo tak tady je schma zapojeni, melo by byt Ok.Edit 7.4.09 po neopravnenem obvineni upravuji prilohu Caute chlapy. Mam zadní parkováky od Jestera http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry936644 ty první na fotce. Qateway jsem koupil s Q na konci, mam Columbuse. Co je traba ještě za kabeláž nakoupit a i to zapojení z tohoto obrázku mně přijde divné. nesedí mně barvy kabelů ve svazcích. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) No vidíš...tak co s tím??? Já bych překontroloval PINy a hurá do toho...ty máš už verzi, kde bys měl mít všechno připraveno tak když jsi koupil senzory tak zřejmě víš jak na to....jinak hodně štěstí. Pokud máš toto(odkaz níže) tak je to skoro vše co potřebuješ(schází plastové nýty na přichycení repráčků + plastové matky na přichycení PDC jednotky).. http://dieselpower.cz/forum/userpix/2199_p...ni_face_2_1.jpg Ps. V případném zájmu o montáž mi napiš sz a můžeš třeba něco udělat sám a pak to u mě "jen dopojit"... Editováno: 14. Duben 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Děkuji parkovák je už funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahoj na mé O2 (najeto 800km) přestal fungovat parkovací asistent. Po jízdě cca 80km a zajíždění do garáže na rádiu naskočil nápis - Systém mimo provoz- . Od té doby rádio nereaguje na zařazení zpátečky. pouze pod přístrojovkou něco slabě pípá a bliká kontrolka v tlačítku. Nevíte jest-li se tato závada dá řešit doma nebo musím do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Musíš na diagnostiku...někde bude něco špatně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahojte, vie niekto poradiť, ako zapojiť originál parkovací zadný senzor do OII FL. V servise to už druhý deň skúšajú, ale stále nefunguje. Auto je 11/2008 OIIFL a senzory sú už nové, čo montujú do OIIFL. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jasně a co řešíš nedokážou Ti vyměnit jeden senzor?? Tak ať si k tomu vezmou plánky ze SUPa2.... Zapojení senzoru: PIN1 = + PIN2 = signál PIN3 = kostra Všechny PINy 1 končí na PINu 11 v černém konektoru u jednotky Všechny PINy 3 končí na PINu 8 v černém konektoru u jednotky Ukončení signálů: levý zadní: PIN 2 končí na PINu 5 v černém konektoru u jednotky levý zadní středový: PIN 2 končí na PINu 3 v černém konektoru u jednotky pravý zadní: PIN 2 končí na PINu 4 v černém konektoru u jednotky pravý zadní středový: PIN 2 končí na PINu 2 v černém konektoru u jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dík za odpoveď, to je auto, čo nemá park. senzory a chceme ich domontovať. Všetko je podľa schémy a stále nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Smazáno něco co patří do bazaru nebo do sz. Editováno: 24. Duben 2009, autor: mischicka Ferdo, chceš zas mazat příspěvky? Bazar víš kde je a sz taky umíš posílat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj vsem, prosim o radu!!! KOupil jsem origo zadni parkovaci senzory a mam k nemu ridici jednotku 1Z0 919 475 Mam Octavii II Facelift a v autorizovanem servise mi tvrdi, ze nejde pro toto auto nakodovat... Je to pravda? Mam spatnou pripadne mate nejaky navod??? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Ahoj vsem, prosim o radu!!! KOupil jsem origo zadni parkovaci senzory a mam k nemu ridici jednotku 1Z0 919 475Mam Octavii II Facelift a v autorizovanem servise mi tvrdi, ze nejde pro toto auto nakodovat... Je to pravda? Mam spatnou pripadne mate nejaky navod??? DIky Schema stareho a noveho zapojeni je na tehle strance nahore... v skodaservisu jsou blbci kdyz to neumeji zapojit... (ostatne me to ani neprekvapuje, proto uz do skodaservisu nejezdim) Prikladam i foto stare verze parkovaku pro OII (ktery sem driv taky mel k prodeji) kde ma jednotka samodrejme i jine oznaceni.. Editováno: 24. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Nevím jestli to bude dělat všem, je to běžné, nebo ne.. já to půjdu reklamovat k prodejci.. Senzory byly dodělávané a samo lakované tedy zvlášť.. (za celkem patřičnou sumu..). U druhého čidla se mi na půlce sloupla barva.. a je vidět černý plast. Dovezu jím to na reklamaci. Udělalo to taky někomu? U vozidla z výroby o tom pochybuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.