Milhausek Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 konektor je na nádobce ostřiovačů.. odpojuje se svazek senzorů při sundání nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Kluci, za kolik je někdo z vás schopen a ochoten namontovat na OII senzory (čili komplet materiál + montáž)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 zadní? předozadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 (editace) pouze zadní PS: zatím jen checkuji, abych měl představu Editováno: 5. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 zadní? předozadní? Mě by docela zajímala cena kompletu (materiál + práce) na předo-zadní čidla. Oct 1,9TDI Ambiente, MR 2008, rádio Stream MP3. + přibližně kolik času to zabere. Klidně bych přijel z Prahy, pokud to někdo nemontuje přímo tady... Klidně do SZ. Díky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 zobrazení na Streamu asi nebude kdoví co (také mám Stream) a vzhledem k ceně jsem se raději rozhodl pro neorigo - oproti cenám v servise je to OK, ale pořád je to hrozně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Materiál + práce cca 5tis, Origo parkal z fabriky na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Zdar , potřeboval bych poradit . Mám OII FL r.v. 2011 se zadním parkovákem . Koupil jsem přední nárazník s čidly , tak bych je chtěl zprovoznit.Nabízí se mi jednotka s označením 1Z0 919 283 C, je vhodná pro tento účel ? Díky za rady Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 není.. potřebuješ 475A,C,E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Jo díky , teď se prokousávám vším možným , co tu je na toto téma , a našel jsem , že ta 283 by mi mohla fungovat , ale ne na Columbusu (zatím nemám , ale chci). Takže mi z toho vyplývá ta 475 A, je to správně ? P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 283 ti taky nebude fungovat, je tam jiný can.. bude ti fungovat pouze 475A nebo C nebo E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 "E" je pro co ? Ten podélný parkov. asistent by eventuelně na tom mojem šel zprovoznit (Eleg. r.v. 2011) ? Jaká by na to musela být případně jednotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jsou to stejné jednotky... E je nejnovější předek+zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 No , tak právě jsem se vrátil z hradu :-) . Byl jsem se dívat , co tam mám za jednotku . Tak mám tam 5J0 919 475 A . Ta je i na předek ? ( jsou tam jiné ty první čísla, ... co se tady píše , tak tam mají 1Z0 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 (editace) dobrý den, nemáte někdo náhodou schéma zapojení jednotky park asistentu je to 1Z0 919 475 B strašně by mi to pomohlo, nemůžu to nikde najít :-( dekuji moc. Jedná se mi hlavně o kabel vedoucí do interiéru. Editováno: 5. Červen 2012, autor: Bahos73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 (editace) dobrý den, nemáte někdo náhodou schéma zapojení jednotky park asistentu je to 1Z0 919 475 B strašně by mi to pomohlo, nemůžu to nikde najít :-( dekuji moc. Jedná se mi hlavně o kabel vedoucí do interiéru. KDYBY NĚKDO POTŘEBOVAL, TADY JE Editováno: 10. Červen 2012, autor: Bahos73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAVAN Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Kolego mněls pravdu ,byl to bzučak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 (editace) Nebylo by lepší zprovoznit PLA 2.0???? Jinak Ta tvoje jednotka je jen pro zadek..4K Editováno: 12. Červen 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 on nemá HHC, takže by mu to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Všechno jde dodělat, ale PLA 2.0 jen o HHC není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 jj, musí ho podporovat i ABS a jsou jiná čidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 vadný senzor nebo pípák.. diagnostika přesně řekne co s tím je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Může mi prosím někdo potvrdit jestli je možné na O SCOUTA MR 2012 bez problémů se signalizací nefunkční žárovky (přívod připojený na zpátečku) domontovat neoriginální parkovací senzory, případně i poradit konkrétní typ těchto senzorů. Dík. vůbec bych neřešil neoriginální, orignál včetně zobrazení na originálním radiu se dá pořídit za celkem přijatelnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 (editace) Viete mi poradit ?Idem menit zadny naraznik predface za facelift a chcem tam dat cuvacie senzory .Tie tam zatial neboli. Budu mi pasovat aj faceliftove senzory tie mensie ?V aute je CAN Gateway 1K0 907 530 P popripade mi poradte co budem potrebovat alebo ponuknite ak ma niekto na predaj.O to aby sa mi to na radii zobrazovalo mi nejde staci mi len pipak. Editováno: 22. Červen 2012, autor: slazo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 bezproblémů ti to půjde, gateway podporuje už FL parkovák, takže rozhodně dej celý parkovák z FL, bude ti zobrazovat i na starém origo rádiu (né navigaci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.