dědek Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Ani to u tohoto motoru nedává smysl. Otevřu dveře ,ale to ještě neznamená že budu startovat a někam pojedu Dneska určitě nikam Citovat
Mark Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Díval jsem se na Diesel fórum a o dveřích a předžhavení se tam mluví pouze v souvislosti s Felicií. U Octavky je to ve hvězdách... Citovat
PROCHY603 Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Tu je to napisane: :) Pre Vasa,dedek,mark,beduin Citovat
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 stejně nevěřím že to dělá octavia I TDi jak jsem psal nahoře - dveřní kontakt není propojen ničím motorovou jednotkou nebo s relé žhavením Citovat
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 u felicie to možný je tam dveřní kontakty vedou do ř.j. motoru ale u octavie TDi ne. u aut 2001 výš (3.g.) by to bylo možný ale starší ne Citovat
ghoust Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Ja dal tento tyden Vartu Silver 77Ah / 780A a startuje nadrnc i pri -8 :-) Citovat
dědek Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 (editace) Tu je to napisane: :) Pre Vasa,dedek,mark,beduin Nevidím tam že je to O1 TDI Už jste to byl někdo zkusit změřit? Editováno: 1. leden 2009, autor: dědek Citovat
dědek Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Ja to zkoušel už dvakrát měřit přímo na svíčkách a stále stejné NIC. Na co by to tam bylo? Vždyt ten motor chytne i bez žhavení ,pokud je vpořádku na rozdíl od Feldy. Citovat
PROCHY603 Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Nevidím tam že je to O1 TDI Už jste to byl někdo zkusit změřit? Preto tam nie je TDI A ani KW :) LEBO DO Oc1 sa montovali aj SDI motory a ten je tiez DIESEL :p Citovat
dědek Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Z té fotky toho článku není jsané k jakému autu se ten popis funkce žhavení vztahuje. Tak že jako dukaz toho že Oc1 žhaví již při otevření dveří to je na nic.Podle mně to je napsáno o Feldě. Co je to za knížku? Jo a dík to jsem nevěděl že Sdi jezdí taky na naftu :smich: Citovat
Ondrero Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Zdravím vás všechny.Můžu se zeptat jakou by jste mi doporučili baterii do Škody Octavie 1.8 Turbo Elegance?V autě je klimatizace a všechno v elektrice.Takže si nejsem jistej jestli není 55Ah co tam měl původní majitel málo.Děkuji Citovat
Vaša Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 55Ah je nějak málo nejlíp bude zajít do obchodu kde prodávají baterie mají na to tabulky a nebo ve škodovce a nebo mi pošli VIN kód auta zkusím najít co ti tam dali ve fabrice Citovat
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 55Ah je v poriadku .A moze dat aj 60Ah. Citovat
Vaša Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 já mám 55Ah ve felině a to mám v elektrice jen rádio Citovat
maros Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Ja mam takovou baterku a strejda do 1,8 si ji koupil take. Citovat
Remus by skoda Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 (editace) Zdravím vás všechny.Můžu se zeptat jakou by jste mi doporučili baterii do Škody Octavie 1.8 Turbo Elegance?V autě je klimatizace a všechno v elektrice.Takže si nejsem jistej jestli není 55Ah co tam měl původní majitel málo.Děkuji Dej tam 60Ah Editováno: 2. leden 2009, autor: Remus by skoda Citovat
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Z té fotky toho článku není jsané k jakému autu se ten popis funkce žhavení vztahuje.Tak že jako dukaz toho že Oc1 žhaví již při otevření dveří to je na nic.Podle mně to je napsáno o Feldě. Co je to za knížku? Jo a dík to jsem nevěděl že Sdi jezdí taky na naftu :smich: Tu je foto dokaz Vasa,dedek ze to je OCTAVIA 1. :palec2: :p Citovat
dadaoct Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 já mám asi tři roky Vartu Blue a je to tuším jen 66 Ah asi 640 proud a naprosto bez problemu. Duležitej je startovací proud a ne kapacita. Citovat
dědek Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 No dobře uznávám máš pravdu že to tam je napsané Asi si necháme každý tu svoji pravdu Jelikož mě to natolik zaujalo,tak jsem zavolal kamarádovi co pracuje ve Škoda servisu a informoval se na to. A dozvěděl se tohle: Má to Škoda Felicia a to ještě né každá, to neví přesně proč. Ale zpusobovalo to pry předčasné opotřebování svíček a vybíjení aku protože každé otevření dveří při studeném motoru aktivovalo předžhavení až do prvního nastartování. U Oc 1 o ničem takovém nikdy neslyšel.(A to mu je 50 let a dělá tam od vyučení tak že žádné ucho ) Jednoduchý test je podle něj otevřít pravé dveře nasednout zavřít.Rosvítit stropní lampičku a otevřít levé dveře a kdo ví kolik bere žhavení ví co udělá ta žárovička Potom zapnout klíček do polohy žhavení a sledovat tu žárovku.Mírně pohasne. A nebo měřit napětí na svíčkách tak jak jsem to dělal já. Tak že asi tak. U mé O 1 rv 2002 to nežhaví po otevření dveří Citovat
Vaša Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 sice mám audi ale je to taky 1,9 TDi a nic mi nežhaví když otevřu dvře až po zapnutí klíčku a to jsem odpojil i čidlo teploty takže auto si myslelo že je fakt kosa Citovat
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Mozno ze to je len pre urcite krajiny s chladnym podnebim Napripklad : Finsko,Norsko,Svedsko ATD. Alebo to je priplatkova vybava alebo od urciteho roku vyroby. Citovat
dědek Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Tak se podívej do té knihy co tam píšou Je to kniha" Jak na to"? z kterého je to roku? Citovat
novinář Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Zdarec. Mám stejnou motorizaci a z výroby mám /dle kódu z VINka/ aku 70Ah. Startovací proud 340 A. Citovat
Radas1 Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 Já jsem měnil minulý týden a koupil jsem tuto http://pro-auta.inshop.cz/autobaterie/auto...Bid-TABMAG75%5D zatím max spokojenost při našich minusových teplotách točí jak čert Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.