ferda25 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Nesetkal jste se někdo s tímhle problémem, že po přepnutí na vnitřní cirkulaci úplně přestane jít vzduch z ofuků a nejde z nich ať ventilátor dám na jaké chci otáčky. Ventilátor se točí, ale z ofuků ani ťuk. No prostě to vypadá, že to je vnitřní cirkulace uvnitř topení a ne v autě. Jednotka je bez chyb, základní nastavení klapky jsem udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Neni to nahodou tak ze vnitrni cirkulace z tech vrchnich ofuku nasava a fouka to na nohy? Kazdopadne uz jsem videl pripad kdy odesla to servo co prepina vnitrni cirkulaci, ale to by asi melo byt v zavadach ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 No právě a to tam nemám ani ťuk...jinak tvá teorie jak funguje vnitřní cirkulace není úplně správná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ja si prave nejsem tim vnitrnim okruhem jist, odkud kam a co Az ted sednu do auta tak to otestuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Tak ovládání Climatronicu vyměněno za správný typ, který tam patří a vše šlape jako po másle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Aha tos nerekl zes tam nemel spravny typ, tak hlavne ze to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Já jsem taky rád, jen upozorňuju, že AB rozhodně není záměna za H nebo M...jak mi tady někdo tvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Nechcem zakladať nové vlákno tak sa skúsim opýtať tu. Mal som rozobratú časť interiéru (spodnú časť palubnej dosky na strane vodiča aj spolujazdca, komplet prahy aj stredovú konzolu s Jumbo boxom, niekoľko krát som musel odpojiť aj batériu-kôli ťahaniu káblov)-neviem či to s tým môže mať niečo spoločné ale pre istotu to spomínam. Po zložení späť som zistil že mi prestal fúkať vzduch z ofukov ktoré sú v strede nad rádiom-či už je klíma nastavená na auto alebo econ. Cez ostatné ofuky to funguje normálne. Fúkať cez stredové otvory začne iba v prípade, že zapnem tlačidlo na prívod vzduchu pre hornú časť tela. Ak ho vypnem tak zase nič. Včera som zase dal dole schránku pred spolujazdcom či náhodou niečo nevadí tej klapke (motorčeku) čo je za rádiom na pravej strane ale ten funguje po stlačení prívodu pre hornú časť tela tela v pohode a keď ho vypnem tak sa klapka zase úplne zavrie. Skúšal som včera aj základné nastavenie climatroniku podľa niektorého z tém tu na fore- Econ plus šípka na hornú časť tela-skontroluje to klapky, počuť ako sa motorčeky nastavia ale nakoniec je to bez zmeny. OII, 2006. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: jl241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.