homer Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Mam octavii combi 1.9tdi,81kw r.v.99,m.r.00 a nedari se mi najit na pocitaci informaci o dojezdu v km na nadrz. Neco mi to tam ukazuje,ale jen v desitkach. a kdyz mam v nadrzi naftu za 500kc tak by to melo ukazovat ve stovkach,ne? Kdyz je spatnej pocitac tak se musi menit nejak celej nebo to jde spravit pres diagnostiku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ne všechny PC maji dojezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 stejná motorizace a ročník a taky nemám,nejsi sám bude nás hodně,není to závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Předface modely nemají na PC dojezd, jen face... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 pár předface 99 jsem s dojezdem viděl - možná poslední na vývoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ja to dovez z Nemecka a pokusim se vsechny funkce vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.