Přejít na obsah

kontrolka předních mlhovek


Mr. Zajda

Doporučené příspěvky

Ze svorkovnice spínače světel (s polohou pro přední mlhovky) z kontaktu č. 8 označeném na vypínači NL je potřeba natáhnout vodič o průřezu min. 1,5 mm na pojistku č. 65 (nutné doplnit i s pojistkovými piny). Z pojistky je třeba natáhnout jeden vodič o průřezu min. 1,5 mm skrz motorovou stěnu do předních mlhovek, které jsou na tento vodič zapojeny paralerně. Druhý vodič z pojistky o průřezu 0,35 mm vede do přístrojové desky na svorkovnici T32a pin č. 19 (kontrolka př. mlhovek). Samotné mlhovky je potřeba samozřejmě též ukostřit vodičem o min. průřezu 1,5 mm. Jediný zádrhel na celé montáži je prostup napájecího kabelu mlhovek konektorem v motorové stěně, který je bez demontáže pomocné motorové stěny jen velice špatně přístupný. V nouzi lze vodič protáhnout okolo lanovodu otevírání motorového prostoru.

Nejsem tak chytry, ale chci montovat mlhy a to mi poslal kolega. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Dobrý den,

já bych měl trochu jiný problém. Všechno mám komplet zapojené, jen když chci přidat pin ke kontrolce do svorkovnice, do přístrojů, tak to tam nemůžu nijak vsadit. Hlavně tenhle typ svorkovnice jsem ještě neviděl. Povedlo se mi z ní sundat ten kryt, takže vidím na jednotlivé kabely a dostanu se na pin 19. Problém je, že nevím, jakým způsobem se takový pin instaluje. Do klasické svorkovnice, to není problém, ale tohle???

Asi jsem troubel, že se na to ptám, ale lepší, než tam cpát něco silou.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za rady, tu svorkovnici jsem rozdělal už před tím, ale samotný pin nešel zacvaknout. Mám na to pořádně zatlačit, nebo je to jenom špatně podajnej patent a je na to fígl? Zkusil bych tam strčit samotný oletovaný drát bez pinu, až se mi podaří ho ulomit při nasazování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked to vnútro vytiahneš tak sa lepšie pozri ten pin má aby sa zabránilo vytiahnutiu taký pliešok v "protismere" ten prihni a pin vytiahneš.Ked si už jeden zlomil tak použi iný sú tam všetky aj nezapojené-aspoň ja som ich tam mal. ;) Tu je to vidieť hadam ti to pomôže:

post-1954-1251649058_thumb.jpg

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, moc děkuju :palec2:

Já jsem si neuvědomil, že ta svorkovnice už je komplet obsazená z fabriky a tudíž mi tam ten pin brání přidat další, který mám na kabelu. Paráda hned to tam půjdu přicvaknout. Ještě jednou díky, asi jsem slepec, když jsem to přehlídnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...