Krejdy Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Zdravím, chci se zeptat jestli váhu vzduchu mají jen dieselove motory nebo i benzinové? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Podle me (v motorech se moc nevyznam) maji vahy vzduchu motory, ktere maji turbo. Takze ji muzou mit i benzinove motory (napr. OII RS v benzinu 2.0 TFSI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Maj to i nějaký atmosf.benzíny..např.u starého 1.8 20V(né turbo) co měl kolega u Passatu se mu vysypala několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Taky si myslím, že jí může mít i benzínová atmosféra, ale to musí potvrdit někdo, kdo umí přesně popsat její fci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 JJ i benzin ma snimac mnozstvi nasavaneho vzuchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Pořád o ni čtu a vlastně ani nevím k čemu slouží. K čemu je tedy dobrá ona váha vzduchu a proč se tak často odporoučí? Edit: Tdifun byl rychlejší - nyní už je mi to jasné. Editováno: 20. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ahoj!Já mám takový problém. Mám OII, r.v. 2005,2.0,TDi,DSG převodovka.Cuká se mi auto okolo 120 km/h,trvá to asi cca 20 sekund a pak jede jak po másle. Nechápu to, pač motor má normální správnou teplotu,tak nevím.Někteří mi řekli, že je to možná ta váha vzduchu...Co je na tom pravdy?Děkuji za pomoc a přeji hezký den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ahoj!Já mám takový problém. Mám OII, r.v. 2005,2.0,TDi,DSG převodovka.Cuká se mi auto okolo 120 km/h,trvá to asi cca 20 sekund a pak jede jak po másle. Nechápu to, pač motor má normální správnou teplotu,tak nevím.Někteří mi řekli, že je to možná ta váha vzduchu...Co je na tom pravdy?Děkuji za pomoc a přeji hezký den! Pichni to na vag a uvidis.. muze toho byt vic treba si oddal lopatky na turbu a sou zatuhle, tu vahu bych taky zkusil rovnou s novym filtrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ok,zítra to jedu řešit...Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Nedavno se mi podarilo omylem nastartovat a jet s odpojenou vahou vzduchu. Behem jizdy jsem zadny rozdil nepozoroval (prisel jsem na to az po jizde). Dnes jsem se konecne dostal k diagnostice a k memu prekvapeni nebyla zapsana zadna chyba. Neni to divne? Uz jen to odpojeni bych snad mel pri jizde poznat, ne? Ale hlavne me zarazi ta diagnostika. Je mozne, ze mam vahu vzduchu nejak deaktivovanou? (Napr. nejaky neodborny chiptuning? Auto jsem koupil ojete...) Octavia II 1.9 TDI BJB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Nikdo nevi? Dnes auto bez jedineho problemu proslo STK (no dobre, seridili svetla). Dovolena kourivost 0,80, namereno 0,39. Kdyby nahodou vaha vzduchu ovlivnovala kourivost - nevim... Kdyby to nekoho zajimalo, tak jsem na nejakem zahranicnim foru nasel, ze RJ chybu vahy vzduchu proste nevypisuje, takze je asi vse v poradku. Editováno: 30. Březen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.