Motor 1.9 TDI PD 77 kW - Stránka 51 - Motor 1.9 TDI PD - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD 77 kW

milano205

Doporučené příspěvky

valda napsal:
jen se mi nekdy stava ze kdyz na to slapnu na podlahu a nemam dostatecne podrezena tak proklouzne spojka ....no hold uz ma neco za sebou, ale kamos rikal, ze dyztak daji pevnou spojku a ta prezije vsechno ;) . Ted je tam nejaka dvojspojka, ktera ma nejaky pruziny a pousti Nm pozvolneji...... jinak zatim to fakt jede super a spotreba pri stejnem stylu jizdy o 0,5 l mensi ( vyzkousenao Příbram - Praha na tempomat a pokles o 0,5 l na stjenem useku pri stejne rychlosti)

co to je? pevná spojka místo dvouspojky? zdá se mi, že ti ten tvuj kámoš věší na nos pěkný bulíky. a jestli ti už teď začla prokluzovat spojka, tak se připrav na výměnu a pokud nemáš OII z první série, tak to vypadá, že to s tim chipem trošku přehnal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  jirkaK napsal:
samozřejmě, pokud motor nastartuje, nemůže to být ani baterka ani starter. Kdy naposledy jsi měnil palivový filtr ?

V palivovom filtri to podla mna tiez nebude lebo auto ma perfektny tah uz ked nastartuje....a jazdil som na aute ktore malo upchaty filter s parafinom, startovalo dobre ale uz ked si pridal plyn tak nevladalo, bolo neprizne. Takze vo filtri to nebude, v baterke tiez nie. Skusim to dat na test co vypise....ale aj tak je pre mna zahadou ze priblem je len ked je motor studeny....ale startne na prve pretocenie a potom ho vypne!!!! dnes rano zas ale na druhykrat uz zostal bezat....vcera 8x som musel startovat

Odkaz ke komentáři

BirK napsal:
Mám pocit, že kdyby se mi zvýšil výkon motoru o 3kW, tak to ani nepoznám a nebudu tady psát jak jsem spokojenej. Nevím, jestli mluvíš z vlastní zkušenosti anebo na základě těch keců, co se válí po internetu. Já jen říkám, že zkušenost mám a když se na mě nalepí na dálnici nějakej chytrák s xenonama a vidí na zadku napsané černé TDI a myslí si, že čím víc na mě bude blikat tak tím rychleji mu uhnu, tak sešlápnu plyn a než to stejné udělá on, tak jsem o pěknejch pár metrů dál a řadím se vpravo, aby si mistr světa mohl v klidu projet.

Mně když to někdo udělá tak probliknu brzdové světla.Frajer se lekne a hned je klid.

Odkaz ke komentáři

tak nějak!!!!!

I když se nikomu na zadek nelepim a ani neblikám,tak třeba dnes si jedu po D1 na Prahu(cca 150km/h) a na Popovickym kopci se kus předemnou dal do levýho "borec"v FI-HTP,ten jel tak max.110km/h a když viděl jak se k němu blížim(ani né nějak moc rychle),tak schválně přibrzdil ;) ....tohle dle mě může udělat jen naprostej vylízanec.....Za ty léta za volantem mě už jen tak něco nevytočí,nad dosti prasárnama kolemjedoucích mávnu rukou a myslim si svoje,ale za tohle bych dal frajerovi klidně pokutu a sebral body.....

Nevim proč bych měl někomu rychlejšímu přišlápávat bzrdu......no bóže...takových co se řítěj+blikaj apod. vidim dnes a denně mraky...prostě uhnu a at si jede....tohle mě nechává naprsoto v klidu.

Dle mě jsou právě daleko horší tyto bzdiči..ty podle mě snad trpěj nějakym komplexem méněcenosti a tímto jejich naprosto dementnim gestem to snad ventilujou nebo já nevim....každopádně to nechápu...

Odkaz ke komentáři

Vybržďovače taky nemusím, přijde mi, že snad chtějí "vychovávat"...a k těm blokujícím kamioňákům, to snad radši bez komentáře, to je na papíry (bloklý oba pruhy, kdy auta na sebe naštosovaný nemají ani prostor na to se uhnout ke krajům - průser pro sanitky, hasiče atd...)

Pravý pruhy - někde je označení "pruh" jen technický, spíš by to měla být brázda a možná proto se tam nikomu nechce... Pokud ale nechci doprava, chytím se tempa vlevo, abych nebrzdil ostatní.

Jinak asi :noot::)

Odkaz ke komentáři

viem ze sa tu vela pisalo o olejoch ake pouzivat co kdo doporucuje...ale predsa len...mam v garazi dva typy oleja a oba mi dali v servise pri prehliadkach..prvy je SHELL HELIX 5W-30 a druhy SHELL HELIX 5W-40. Moja otazka znie ktory mam liat do tohto motora ked si auto bude pytat?Mozem tieto oleje kombinovat?kedze neviem aky olej tam je od vyroby. a aky olej doporucujete pouzivat vy?olej menim kazdych 15 000km..a tieto oleje som dostal este pri starej octavii co som mal tiez s tymto motorom.a vtedy sa tam lialo co prislo prve pod ruku..s autom som sice nemal problemy..az na to ze zacalo piskat turbo.ale vtomto novom si na tomto chcem nechat zalezat :) dakujem za reakcie.. :)

post-21687-1228213194_thumb.jpg post-21687-1228213176_thumb.jpg

este doplnim ze s autom jazdim casto dlhe trasy.. a za 3mesiace mam nabehanych 14 000km o tyzden idem na prehliadku preto sa pytam na tie oleje..nech im poviem co tam maju dat :)

Editováno: , autor: CorradoVR6
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...