Leden 21, 200916 r 7litrov s DSG??to myslis dlhodobu?? 7 litrů mám dlouhodobou. Ale bydlím v Praze a jezdím po ní dost. Minulý víkend jsem jel na Šumavu (6,3l/100km) a zpátky (5,5l/100km). Podrobnosti zde: http://www.spritmonitor.de/en/detail/188084.html Upraveno Leden 21, 200916 r od Prochaine
Leden 29, 200916 r Já mám s DSG dlouhodobý průměr okolo 6,8. Jezdím takřka jen město/dálnice. Se spotřebou jsem spokojený.
Leden 31, 200916 r tak ja dnes borci ze Sloévenska do Brna za 6 litru, ale 420 km za 4,5 hodiny, takze jako šutr..
Únor 1, 200916 r Zdravim,už jsem to tady jednou psal,mam vsechny informace tak to sem hazim. Elektronický plyn-Sprint booster mam ho napojeny,moje reakce jsou velmi pozitivní!Je tady nekdo kdo se stim setkal?Rad bych znal vase nazory predem diky..... http://www.1-tuning.cz/chiptuning.php http://www.amb-tuning.de/produkte/sprint-b...annt/skoda.html
Únor 1, 200916 r ten první je čistě o chipu a druhej odkaz je německy. moc tomu nerozumim, ale někdo tu psal, že OII nemá lankovej plyn, ale elektronickej, takže jestli je to pravda, naletěl jsi
Únor 1, 200916 r ten první je čistě o chipu a druhej odkaz je německy.moc tomu nerozumim, ale někdo tu psal, že OII nemá lankovej plyn, ale elektronickej, takže jestli je to pravda, naletěl jsi Ja vim ze ma elektronicky plyn a ne lanko,tak jeste treba takhe............(u nas se tomu rika ekektronicky......) http://www.bullock-praha.cz/produkty/vybav...nt-booster.html
Únor 8, 200916 r uf cena za to ze reakce na pedal je vyraznejsi je dobra heh..V ramci chiptuningu se upravuje pozadavek ridice, tzv. reakcni palivova mapa. Takze myslim ze krome reakce na pedal a jak pisou pocitu ze silnejsiho auta, mohu zarucit ze to auto bude alespon i silnejsi nez tahle oblbovaci krabicka. Za cenu zhruba dvou krabicek plnohodnotna uprava datovych poli.
Únor 8, 200916 r Píšou to dobře.Krabička "dělá dojem".takže zase pseudo Efekt. Tady je to jak píše Fun.Pořádná úprava a né poseudoefekty
Únor 8, 200916 r čím viac kilometrov mám na 1,9 tým sa mi zdá motor tichší a lepší a tá spotreba ...votas dal si si ten plyn?
Únor 8, 200916 r čím viac kilometrov mám na 1,9 tým sa mi zdá motor tichší a lepší a tá spotreba ...votas dal si si ten plyn? jo,jo mam ho tam.......Jasne je to jen efekt ale zrychleni je znat a dost stovku to udela jako nic..... auto krasne tahne i na sestku.
Únor 15, 200916 r zdarec mohl by mi někdo poradit co dělat proto aby se zlepšil teplý start u O II 1.9 TDI PD 77 kw. Za studena to chytá na drc , ale podelší jízdě musím celkem dlouho točit. Jak mile to trochu schládne tak opět bez problémů. Dík za radu.
Únor 15, 200916 r počti si http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1019083 Upraveno Únor 15, 200916 r od DIAGNOSTIK
Únor 15, 200916 r Hele to jsi uz trochu prehnal nemyslis???? ja jsem svoji upravu tepleho startu vyresil sam a po svem, necekal jsem az nekdo linej a hloupej dostane aktualizaci nejakoho softwer kde to za nej vyresil nekdo jinej.a navic nepomlouvam neci praci.. P.S. pozor na to, pomluva je zalovatelna, premyslej co pises. Upraveno Únor 15, 200916 r od TDIfun
Březen 5, 200916 r zdravimpred tyzdnom som kupil octaviu II . po prejdeni približne 15-20 km alebo 15-20 minut cesty auto zacne vynechavat citit to sklbanim a kolisanim otacok. minule sa mi stalo ez auto dokonca uplne zhaslo a potom nechcelo nastartovat po zdlhavom toceci motorom asi 1,5minuty auto nastartovalo a slo opet normalne urcite km. ked pridem domov a zhasnem motor a potom chcem nastartovat tazko naskakuje motor ako keby nemal palivo. stretli ste sa niekto stym? vopred velka vdaka za vsetky rady a postrehy PARDOM OPRAVUJEM NIE 74KW ALE 77KW. Upraveno Březen 6, 200916 r od ado223
Březen 6, 200916 r taaak dnes som bol na diagnostike ako som aj myslel diagnostika nenasla nic okrem sporadickej chyby:motor ventilu klapky V157-sporadicka zav ada. tuto zavadu zmazali a auto sa slo vyskusat ale robi to dalej a na diagnostike uz neukazo ziadnu chybu, ked som ho po vyskusani odstavil asi an 10 minut nechcelo uz vobec chytit takze diagnostika neukazala nic a ja som zufaly napadaju ma len varianty ze bud je slaby tlak v palivovom systeme alebo blbne elektronika takze radte:( :help: :help: :help: budem vdacny za kazdu radu . Upraveno Březen 6, 200916 r od ado223
Březen 9, 200916 r speeder:filter je vymeneny aauto stale nejde a ako vidim asi ani na fore nevedia poradit pretoze sem nikto zatial neprispel nejakou radou alebo aspon tipom. tak poradte niekto ak viete :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Březen 9, 200916 r uz je tam fungl novy filter a bol som to vyskusat a robi to iste :feve: takze ? spustit s kopca??? :help: :help:
Březen 9, 200916 r :p :palec2: konecne problem vyrieseny! ty mamuti co som odnich kupil auto cosi spekulovali s vekom nadrze a s cerpadlom a zapojili opacne privod a prepadpaliva takze auto slo kym malo dostatok nafty v palivovom filtri a ked dostatok nebol nestihala dotekat pretoze boli opacne zapojene hadice. takze auto uz konecne ide vdaka za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.