Přejít na obsah

Auto pod plynem


goliash

Doporučené příspěvky

Jestli už to tu někdo řešil, tak se předem omlouvám, ale nenašel jsem to. Mám Oktu 1.9TDI 66kw, r.v. 2002 najeto 140 tis a občas se mi stane, např.když chci odbočit, přibrzdím a podřadím, třeba na 2, že se auto po spuštění spojky chová, jako kdyby byl sešláplý plynový pedál, i když není. Auto prostě jede i bez plynu. Jako, když jel člověk u 105 s vytaženým sytičem. Nedělá to ale vždycky. Většinou, když to nejmíň čekám. Nenapadá vás někoho, co by to mohlo být? Díky všem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak pisal INDY chod na vag. Spinac bud na spojke alebo brzdovy spinac. :)

No, velký servis jsem měl nedávno, kde standartně auto na vag napojené je. Vzhledem k tomu, že mi měnili vandné čislo teploty, a říkali, že vykazovalo nějaký problém, tak předpokládám, že na vagu bylo a to by tam asi našli i něco jiného. Nebo ne? Navíc jsem dnes volal do dvou začkových servisů a tam mi řekli, že to co popisuju je vlastně normální. Řídící jednotka si prý snaží udržet otáčky za každou cenu, aby se motor nepodtáčel. Tak fakt nevím. Možná je to tím, že jsem nikdy s dieslem nejezdil a nejsem na to zvyklej. Prý mám zajet a oni to projedou a řeknou mi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co popisujes je normalna vec,sice neviem preco ti to akoze nejde vzdy tak. Ale normalne na volnobehu mozes ist na vsetky prevodove stupne. Si to skus....Ono sem tam je tam prepad plynu ked este klesaju otacky vtedy netaha,ale akonahle padnu dole tak hned plyn zacne reagovat a drzi si tych cca 900-1000 ot....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...