Hoblik Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nevim no pro me prechod z FI na OI pocitove ze zacatku problematicky protoze jsem se bal jak vy rikate technologickeho skoku vzad, v dobe kdy sem jezdil FI z roku 2001 jsem zaroven jezdil s OI z roku 1998, a citil sem hlavne na podvozku kde je FI dale proti OI. Fabii jsem ale prodal a koupil OI z roku 2004, jo je to vetsi masa trosku neohrabanejsi ale nemam zrovna depresi ze bych sel technologicky zpet, vybavy jsem mel v autech podobne octavka ma ted trosku vyssi no. To OII to uz kdyz nastartuju tak vim ktera bije :)to uz se s R,FI,OI,FII neda porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Pravidelně výdám v Trutnově .... tak to jsi jedinej kdo je ještě výdá... ... já je občas vídám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jj.... O II. je parádní na ježdění!!! to O I. je podvozkově ale úplně jinde... to je proti dvojce hrůza! taky jsem O I. měl, takže vím o čem mluvím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Kdo chce vidět OI Tour v Zelené Artic,tak ji mají na saloně v Automechanice Prostejov. Tak ji cvakni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jo vyfoť nám ji. Přece kvůli tomu nepojedu do Prostějova:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ten diesel by stejne mohl byt o kapanek levnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ted jsem koukal na provozni zisk Skody za rok 2008 oproti 07 se snizil o 1/5 hlavne kuli kurzu c. koruny... Celkem me zarazili taky prodeje zatimco Roomster klesl prodej z cca 76000 za rok 07 .. na pouhych 50000 vyrobenych kusu v r.08, zatim co prekvapeni pro me byla O1 Tour s cca 48000 vyrobenych kusu ua 08 to je slusny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Mohl bys teda vypsat, na cem se u FII/R loni v lete drasticky setrilo? Kdes nasel vyrocni zpravu? Docela by me zajimaly rozdily mezi vyrobou a prodejem. Ten byl vyrazny hlavne predloni. To se vyrobilo o strasny cislo vic aut, nez se prodalo. Editováno: 16. Březen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je to nějaký týden co přišel letáček od Škodovky an akční nabídku O Tour. Krátká 1.6 75 KW stála tuším 280 000Kč + 10 000Kč za příplatkovou výbavu(el okna, klima...) 1.9 TDI-PD 77Kw vycházelo do 330 000Kč. Jak ten prospekt uviděl táta, začal mě přesvědčovat jestli mu nechci nechat AEEčko a koupit si novýho Toura? Prej že možná i v tý naftě by jedno auto neškodilo....hm..přiznám se že jsem o tom dost vážně uvažoval, ale nakonec jsem to zavrhl. Vyházet tolika peněz se mi nechce a asi počkám na ojetýho SII nebo novýho Yetiho. Ale jako O za 280 000Kč s "jednašestkou" to je dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Mohl bys teda vypsat, na cem se u FII/R loni v lete drasticky setrilo?Kdes nasel vyrocni zpravu? Docela by me zajimaly rozdily mezi vyrobou a prodejem. Ten byl vyrazny hlavne predloni. To se vyrobilo o strasny cislo vic aut, nez se prodalo. Nerikam ze drasticky, ale co me rikal znamej, kterej dela na fabiich v bolce a setrilo se na tlumeni, nekterych plastech co nejsou videt atd... pry spousta zmen.. stejne narizeni plati i pro RM ... zavedlo se to pry hlavne kuli silne korune, Skoda v roce 08 neprodala na "krizi" ale na silne ceske korune, i to byl pry duvod pozastaveni rozsirovani planovane vyroby ve Vrchlabi.. Editováno: 20. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban2 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 No já bych jenom podoktnul že kdybych to věděl že se prodávají nadále nový OI za tech 260tis tak bych neváhal a šel do toho, kupoval jsem fabii a byl jsem zkalamanej z tdi pd, jen musim uznat že má lepší podvozek ale jinak nakonec jsem se vrátil k O I jsem spokojenej ale škoda kdybych to věděl tak jsem šel do nový. To jsem zase pěkně nasranej to si říííkááám že už budu příště chytřejší ale jak vidíím tak jsem pořád blbej jak punštok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Nerikam ze drasticky, ale co me rikal znamej, kterej dela na fabiich v bolce a setrilo se na tlumeni, nekterych plastech co nejsou videt atd... pry spousta zmen.. stejne narizeni plati i pro RM ... zavedlo se to pry hlavne kuli silne korune, Skoda v roce 08 neprodala na "krizi" ale na silne ceske korune, i to byl pry duvod pozastaveni rozsirovani planovane vyroby ve Vrchlabi.. Tak to su rad, ze to drasticky neni az tak drasticky. Plasty co nejsou videt sou me totiz uprimne fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No já bych jenom podoktnul že kdybych to věděl že se prodávají nadále nový OI za tech 260tis tak bych neváhal a šel do toho, kupoval jsem fabii a byl jsem zkalamanej z tdi pd, jen musim uznat že má lepší podvozek ale jinak nakonec jsem se vrátil k O I jsem spokojenej ale škoda kdybych to věděl tak jsem šel do nový. To jsem zase pěkně nasranej to si říííkááám že už budu příště chytřejší ale jak vidíím tak jsem pořád blbej jak punštok No za 260 000 nevím - to jsem neviděl. Možná nějaká skladovka s 1.4 16V by za tu cenu byla. ...teď nevím jestli jsem nenapsal blbost u toho TDI-PD, teda jestli má 77 nebo 74 Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 74KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No já bych jenom podoktnul že kdybych to věděl že se prodávají nadále nový OI za tech 260tis tak bych neváhal a šel do toho, kupoval jsem fabii a byl jsem zkalamanej z tdi pd, jen musim uznat že má lepší podvozek ale jinak nakonec jsem se vrátil k O I jsem spokojenej ale škoda kdybych to věděl tak jsem šel do nový. To jsem zase pěkně nasranej to si říííkááám že už budu příště chytřejší ale jak vidíím tak jsem pořád blbej jak punštok Nejsi sám, kdo neví, že se OI furt ještě prodávají. Koupil jsem novou Tourku loni v létě a spousta lidí se divila, ze kterýho skladu mi ji kde vyštrachali... těžko jsem vysvětloval, že je fungl nová, dokonce na objednávku s výbavou přesně podle mýho přání. Už tehdy měli na ně slevy proti ceníku asi 55tis., který jsem nastrkal do výbavy (Sportpaket a další věci, co to vyžaduje jako el. okna, centrál atd...). Dostal jsem se tedy na základní ceníkovou cenu holátka, ale s dost slušnou výbavou. Je to kombík 1,675kW v "RS looku". Letos když vyjeli s další slevou, nejdřív Tour Edition a pak méně drastická sleva SUN, mě docela naštvali, protože to rázem srazilo výrazně i cenu mého "Octana". Trochu mě pak uklidnilo, že k těmhle akcím nelze pořídit SPortpaket, kterej "nutně potřebuju". Koupě OI ani v nejmenším nelituju, jsem s ní naprosto spokojenej, jen potřebuje doladit podvozek. Při dnešních cenách bych už ale koukal spíš po OII, která loni ještě byla výrazně dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 V Plzni na Slovanech (Auto Štádler, Částkova ulice) je na prodejně vystavená Octavia Combi Tour v zelené Arctic. Dneska jsem tam byl (bez foťáku) a je nádherná. Začínají se mi ty Tourky líbit víc a víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak to by som si rad pozrel a este radsej liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 V Plzni na Slovanech (Auto Štádler, Částkova ulice) je na prodejně vystavená Octavia Combi Tour v zelené Arctic. Dneska jsem tam byl (bez foťáku) a je nádherná. Začínají se mi ty Tourky líbit víc a víc. Jo jinak tohle je ona: http://www.autostadler.cz/index.php?action...ail&id=1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) vdaka. Podla mna tie cierne listy to kazia... Editováno: 8. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Souhlasim. Jenom je trochu zarazejici cena - asi se nekdo zblaznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 co je na té ceně divného, však je to téměř plná palba ne??? nedávno kupovala kámoška Hyunda Accent 1.6 a stál jí 350 tyček... tak nevím, co je přehnané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 co je to plná palba? dyt to ma dva airbagy, mechanickou klimatizaci, zamykani na klicek a treba o kozenym volantu, ESP si to podle popisu muze jenom nechat zdat... tohle je imho stezi prumerna vybava! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 je to fakt, cena je trošku nadsazená, zkusil sem si přesně tuto konfiguraci naťukat do konfigurátoru a cena vypadla o 7000 menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.