Přejít na obsah

Koroze karoserie

Jan155

Doporučené příspěvky

Tak kapotu jsem prohlédl a na první pohled nic, při bližším ohledání to vypadá, že se to nějaký umělec snažil zamaskovat korekční tužkou.

I z Boleslavi už přišla odpověď, řekl bych taková politicky korektní. Průběžně budu informovat další pokrok v této záležitosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DODO: to označení tataři nebylo myšleno vulgarně, ale omlouvám se ti. Já věřim že se o to staráš, ale pokud sis koupil auto po služebákovi kterej s tím nalital v průměru 170 km denně a nestaral se o to, tak je jasné že to nebude v dokonalém stavu. A tu zmínku o silikonu jsem nepochopil, co to má společné s lakem?

Odkaz ke komentáři

Panove nama cenu se tu prit zbytecne kdo se o auto stara a kdo ne, myslim ze vsichni co jsou tu na tomto foru se o auto staraji tak jak jim to cas, penize a laska k jejich autu dovoli, jinak by tu nehledali ale jen jezdili a pak to hodili do servisu a pak zase jezdili.

To Marios: zde se opet nevyhnu poznamce, sory chlape, ale vo cem tu teda pises, ty gumy co to zpusobuji mas vymeneny, a auto ma najezd zajetyho auta, tak nechapu co tu brbles o starani se o auto???? Omlouvam se napsal bych to i hur ale ses trubka, kdybys hned nahore misto toho napisal ze sis gumy nechal zavcas vymenit za ty co se davaji co jsou na novejsi OII tak je vsechno jasny!! dyt je tu prece napsany ze to zpusobujou ty satry gumy pac jsou tvrdsi nez ty novejsi silikonovy. A po oprave se v ramci zaruky ty gumy meni, tak co tady do nas porad sijes??

A Dodo tim myslel ze silikon na kastlu nepaří bych řekl. Ze jo Dodo :) - nejsem chytrej, taky jsem to tu četl :) ale lakoša se na to optam co to pak dělá za bordel, ja myslim že pokud to nenastříkáš na plech kterej chceš lakovat tak by to nemelo delat nic ale to fakt nevim.

špája: tak to bude asi v počátku tak to taky nech nafotit a pořešit, ja denska končim ze schovivavosti a jedu do servisu, pač sem se včera panovi konečne dovolal a on řekl že neni u pc ale že na to mrkne, tak sem mu řekl at mi napiše maila jinak ho budu otravovat a zase nic, takže tam jedu dneska odpo a chcu to nejako pořešit, budu slušnej ale jak me naserou tak pisnu klidne do škodovky jeslti je normalni řešit reklamaci 3 mesice! - sem se zase nasral u tohoto pisalni - :(

Editováno: , autor: Cizap
Odkaz ke komentáři

mysles sem si to :)

Jo jinak progres, dneska uznana reklamace a auto objednano na dvanacteho, jen s kapotou byl nejakej problem ale asi to nebylo od skodovky ale pan mel nejakej napad ze prej se to sfoukne pri jednom, tak sem se optal jestli to nastrikaji a on ze jo, tak sem rekl ze to teda ne, ze chcu kapotu jako novej dil, takze sem se domluvil a rekl at to reklamuje jeste jednou a nebo ze to vyreklmuju jinde, tak prej to jeste udela a pak mi da vedet, tak snad jo. drzte mi palce, uz to budu mit krasny jak vsichni ostatni :)

Odkaz ke komentáři

Cizap: ale o tom to starani se o auto prave je, že si člověk zjistí potřebné věci (nové gumy) a vymění je v rámci záruky, aby to nedošlo do stavu v jakém jsou tu některé octavky. A když k tomu navoskujete kastli v tom místě kontaktu s těsnící gumou, tak to taky pomůže, ale co mám zkušenost, tak nikoho neznám kdo by poctivě voskoval auto, kromě mě :-)

Odkaz ke komentáři

No jo vidim ze lepsi nez Marior tu nikdo na foru s tim staranim se o auto nebude. Ale co, mam uznanou reklamaci, vymeni me to snad, vsechno nalakuji a auti bude krasavec, jeste kolecka a masku do cerna a bude to mazel, doufam to bude mazel.

Pak dam ifno o progresu jak to nalakuji - kamos takze urco suprove - a pak dam foto do nasich octavek.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Pánové tak progres mojí reklamace:

Prahy, vnitřní lem dveří, i dveře uznány a dnes ráno auto odvezeno do lakovny. K tomu dopoledne volali z Blanska že se jim zadařilo a uznali mi i kapotu takže kapota bude nova. Zminil jsem se i o pátejch dveřích že je tam rez pod šroubkem osvětlení SPZ tak říkali že na to mrknou a ukáží to technikovy z Boleslavy kterej má tento tejden dojet tak sem zvedavej, aspon kdyby to rozdělali a zastříkali, když už mi nebudou chtít dát nový pátý dveře :).

Takže ted mám 14 dnů čekačku než to všechno udělají, prej budou krom střechy a předního nárazníku stríkat skoro celý auto tak to sem zvedavej. Ještě sem je poprosil at mi nedávají ze dveří spátky tapec a hodí mi ho do kufru, chtel bych se vyřádit na těch okrasnejch lištách. No a autí bude jako novátor.

Jak to bude ofotím a dám sem. Mějte se a klidně to do BK jedte zkusit.

Odkaz ke komentáři

Tim sem myslel ze je mam posrabany - okrasny listy na tapecech - tak je chcu nalakovat, kazdej ma stribrny i s rameckem kolem radia a ja premejslim jit cestou leskla bila, ci neco takovyho, jeste uvdim. chtel bych do bila jak listy tak ramecek kolem radia, radicky, a popelnik, pak uviidme ja kt obude vypadat jeste by to chcelo bilou kuzin a radicku komplet a pak bilo cernej volant ale to si jeste rozmyslim jeslti do toho pudu. budu muset pribrzdit - finance.

Odkaz ke komentáři

JJ taky si to myslim do světlé by to bylo super ale zase vyhodit deset patnact to bych nechtel jen kvuli tomu, nehlede k tomu ze se hold nekdy nevyhnu tomu vlest do toho v modrakach i kdyz nerad tak to hold sem tam tak dopadne. No uvidime kdyz budou love tak pude do bile aspon neco, kdyz nebudou tak pudou listy jen do nejake podobne stribrne a bude. :)

Odkaz ke komentáři

Tak další úspěšná vlaštovka :palec2:

Já jsem objevil narezlé zadní dveře. :feve: Až bude chvilka cvaknu to a pověsím sem.

A těch torxech na vyrovnání dorazů zadních dveří a o šroubkách na osvětlení značky se vůbec nebavím.

Ty si vyměním za nerezové. :p

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Odkaz ke komentáři

Nekecej Dodo, ty je mas taky rezavy, tak to je teda mazec, no tak ja pisnu jak se k tomu postavili, jestli to jen nejako opravi nebo jeslti to vymeni cemuz az tak neverim to bych na ne musel moc tlacit. Uvidime. pak pisnu a ty to vyfot, zajima me kde to je at se muzu mrknout.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak panove finale je tu, foto nastrikaneho a opraveneho auti zde. Jinak predni kapota vymenena, vse opraveno a nastrikano, jen po prijezdu domu jsem zjistil ze mi sice vymenili vzadu na dverich tesnici gumy za nove ale na prednich dverich nechali stare tvrde, takze hned v pondeli tam volam a ptam se co je k tomu vedlo a jeslti mi to dodelaji na pockani protoze toto sem fakt necekla.

Jinak sem si nastrikal interier a uy je to finalka, krom list na tapecu, ty jeste nemam pridelany. Foto taktez zde.

post-43178-1272051781,9258_thumb.jpg

post-43178-1272051793,4242_thumb.jpg

post-43178-1272051886,7753_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cizap
Odkaz ke komentáři

Cau Dodo, diky.Jinak pruduch v barve se mi nelibi a hlavne bojim se ze by se to odrazelo ve skle, uz tak to mam do lesku a myslim ze v noci se v tom budou odrazet poulicni lapmy, uvidime snad se to bude dat prezit. Jeste oddavam foto s osazenyma madlama ve stribrne, myslim ze je to nebe a dudy oproti tomu co sem tam mel predtim.

Jinak pri skladani sem nasel par nedostatku, nejdriv sem dosel na ty gumy v prednich dverich, pak sem dosel na to ze v prazih v predu jak je dira do kterejch doseda ten blbec co je navarenej na dverich dole ma bejt guma, tu tam nemam, no pak sem zjistil ze mi rozlamali tu blbost kterou se ovladaji okynka tak, ze jsou vylamany packy jak na tom ovladaci, tak na te krytce v ktere to drzi, no a nakonec - snad - sem dosel na to ze v zadnich dverich na venkovni klice mi nedrzi rkytka i s tim kovovym blbcem, takze tam v pondeli jedu at mi to vsechno daji doporadku, no proste kdyz si to clovek posere sam tak to vi, kdyz to udelaji jinde, tak to tak nechaji a clovek si na to musi prijit sam, ale co bych chtel, hold je to uz 5let auto. :)

post-43178-1272129604,4974_thumb.jpg

post-43178-1272129613,4712_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím , měl jsem ten samý problém Octavia 2005 - jestli máš vyplňovanou servisku tak s tím běž na reklamaci. Já to dal do škoda servisu a bez problémů uznali rekl. - vyměnili těsnící gumy a opravili lak. Vše zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak sem se dival na firemni octavy a uz to taky zacina bejt odreny, jsou podzim 2006 a gumy jsou tvrdy jako blazen takze pri servisce to zkusime poresit. 

Jinak dneska sem hodil auto do servisu na reklamaci toho co me tam posrali, ovladani zrcatek opravili uz minulej tejden na pockani, kliku vzadu se jim nezadarilo a rozdrbali i kliku vpredu takze dneska budou rozdelavat cely dvere a odnytovavat plech aby se dostali ke klikam, prej tam nejakej plisek zapadne dovnitr a pak se musi rozdelat cely dvere. No a ve finale me profukuji oba zadni trojuhelnicky takze to poresi pri jednom, prej musi oddelat to okynko a zatmelit to, no parada, tak to snad uz bude ok, uz me to zacina lest na nervy. A predni gumy taky snad poresi, tak uvidime.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...