Přejít na obsah

Zadní kotoučová náprava octavia

cultiver

Doporučené příspěvky

Ahoj nechci otravovat a být za blbce ale zlonil sem odvzdušňováky na zadku mám tam bubnové brzdy ale už je to celé na prd hlavně tohle nemá ani ABS je to ktavia jedna z těch prvních tak by mě zajímalo jestli se tam dají dát kotoučové brzdy a co ty přední to musim taky vyměnit současně stěmi zadními jinak zadní nápravu z koutčem můžu mít z vrakoviště v dobrém stavu asi za 1000kč díky za radu Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

nemusis menit predni kuli tomu, ze delas neco se zadnima

predni men podle jejich stavu, jestli to je potreba

ja osobne to mam v planu udelat na 3 etapy, zatim jsem vymenil zadny za kotouce, odvzdusnil, vse vyzkousel, az bude cas, tak zacnu resit predni, a pak nakonec jako tresinku na dort tam dat ESP :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Ahoj, mám takovej dotaz.. píšete tu,že když dáte zadní RS nápravu, tak budou muset bejt min. 16" kola..vždyť kotouč zadní RS nápravy má průměr 256mm a standard přední je např. pro TDI 66kW 280mm..nemusej být spíš podle přední nápravy ty 16" minimálně?? ten má totiž 312mm..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...