Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Musíš přizpůsobit oba najednou (za sebou) a hlavně tam musíš zadat počet klíčů.

Lépe je to přizpůsobit VAGem Commander dělá častěji chyby.

Editováno: , autor: VAG BoBo
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj lze někde sehnat imobilizér a nakódovat ho i když nemám štítek ke klíčům a ani neznám kód imobilizéru máám pouze jeden klíč s imobilizérem a k tomu dva vystřelováky bez imobilizéru..Lze to vubec nebo jak na to?Díkes

Vloženo

Jasně že to de! Tyčinky imo,třeba kup na aukru nebo někde. Neříkej,že neumíš vyhledávat. Pin se dá vyčíst taky. Nejlíp ale bude navštívyt nějaký elektroservis. Bez znalostí a vagu to neuděláš a oni to mají za 10min.

Vloženo

mam velkou radost, děkuji vsem za prispevky, opraveno ( "studeňáky" ) 

odsrouboval 2 šrouby, vyklopil ven,odpojil dvě koncovky, v pravo asi 30pinová ( špatná) a rozebral plastové packy + nějaká papírová pečeť a dostal se na rafičky , ty jsem lehce nožem nadzvedl a vyndal je, sundal folii s ciselniky a pak jsem vyndal takova dva plechy co drzi cely plast, az to uvidite bude vam to hned jasne. Na té delší koncovce jsem měl asi 4-5 studeňáku ,byly krasne videt, po ruce jsem měl jen pistolovou pájku ,taky to šlo hezky, jsou to docela velké plošky, po víkendu to předělám odsávačkou a mikropájkou + nový cín ,všechno složil ,zapojil a startuje krásně :) akorát mi zůstala svítit airbag nebo co to je ,ten půjde smazat přes vag , nebo se snad smaže sám po několika pokusech až zjistí že je OK , pár obrázků mé práce :)

post-29225-0-42229200-1400875057_thumb.j

post-29225-0-30786800-1400875062_thumb.j

post-29225-0-60958500-1400875066_thumb.j

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ano, je to možné a mě to dělá taky u fabie 1,4 50Kw 2002...U mě to dělá, když je v autě příliš velký horko a stačí pořádně vyvětrat auto,,,Cívka je asi K.O....ale neopravoval jsem to, protože mě to už asi dvakrát nechalo a hodinu jsem větral auto, tak používám immo-reset,,,

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Zdravim Pánové,

Chci se zeptat jestli je možný přizpůsobit přístrojovej panel 1U1 913 933 již použitý za stejnou namontovanou v autě. Jedná se o rok výroby 1997. Chip 93c66 dle programmeru je to IMMO1 na netu všude píšou IMMO2. Kde je pravda? Musím i u techto panelů přejít mimojiné na kanál 50? nebo se to týká jen budíků po FL?  Musím koupit i nový tyčky do klíčů?  a pak tedy ID33 nebo ID48? Děkuji

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Zdravím Vás.

Mám menší-větší problém a potřebuji poradit...Občas mi blíká kontrolka klíče a musím vždy zadát 4 místný kod abych mohla nastartovat..Ale stalo se to,že jsem popletla čísla a ted mi to píše failed a nejde nastartovat :(

Dá se stím něco dělat?Moc děkuji za jakoukoliv radu

Je to Fabia sedan 1.4 MPI rv.2002

Editováno: , autor: bariiiiii
Vloženo

Kam že to ten kód zadáváš? Jinak je to kontrolka imobilizéru. Problémy s ním se řeší například ZDE.

No do budíku ho zadávám :(..Včera jsem vypojila I baterii,ale jen na 10 min což asi nestačilo.Stále nefunguje ...Ani jeden klíč mě nechce pustit :(

Vloženo

Do budíků se pin nechá zadat knoflíkem pro nastavení hodin. Tuším, že to jde jen několikrát a pak už ne. Není lepší závadu odstranit, než se s tím takhle zdržovat? Závada bývá v panelu přístrojů.

Vloženo

Do budíků se pin nechá zadat knoflíkem pro nastavení hodin. Tuším, že to jde jen několikrát a pak už ne. Není lepší závadu odstranit, než se s tím takhle zdržovat? Závada bývá v panelu přístrojů.

Ano,ale ja ten pin popletla a od té doby to píše filed...

Vloženo

Máš zablokovanej imobilizér, odmítá se "otevřít" i když máš ke snímači přiblíženej správnej klíč (= zastrčenej do zámku spínačky, snímací cívka immo je schovaná hned za plastem okolo díry pro klíč). Musíš buď do značkáče, nebo k někomu, kdo má příslušný počítačový vybavení a tam se musí imobilizér odblokovat novým spárováním s klíčema. Slovo "failed" znamená "chyba" = chybný zadání kódu. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...