Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No byl jsem s tím za Honzou72 a nic :-( říkal, že moje Fabka má nějakou starší verzi imobilizeru a klíč novější :-( dálka bunguje ale zbyten ne e.

Nechce se mi kuchat nové klíče a přehazovat imob. Tak hledám další cesty jak na to.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Podobné ale ten istý princíp akurát u mňa zopnutie relé nepočuť a verím že v tomto zariadení keby zlodejík chcel a mal magnet by to po čase začul...

Vloženo
Podobné ale ten istý princíp akurát u mňa zopnutie relé nepočuť a verím že v tomto zariadení keby zlodejík chcel a mal magnet by to po čase začul...

Najzaujímavejšie je na ňom toto upozornenie:

Kontakt relé je zcela osamostatněn, takže můžete odpojovat opravdu libovolný obvod kdekoliv v automobilu (POZOR, nezasahujte do obvodů, které mohou ohrozit važi bezpečnost za jízdy!).

Takže prerušiť čo ? klaksón ?

Vloženo

Na svoju ochranu to tam museli dať. Tajné vypínače predsa nie sú schválené výrobcom. A naopak samozrejme platí, že aj napr. riadiaca jednotka sa môže pokaziť aj počas jazdy a to sme potom v ri.. . Treba to brať s rezervou.

Vloženo

Je to docela zajimave... a ta cena je taky zajimava...

Profor: kdo by s sebou nosil magnet na takovouhle vychytavku? To by opravdu musel vedet po cem jde... muj nazor...

Vloženo

Je možné, aby najednou přestal spolupracovat klíč s imobilizerem?

Večer jsem normálně dojel a ráno nešlo nastartovat. S druhým klíčem vše OK.

Vloženo
Je možné, aby najednou přestal spolupracovat klíč s imobilizerem?

Večer jsem normálně dojel a ráno nešlo nastartovat. S druhým klíčem vše OK.

)

Zkus vymenit baterku v klicku se kterym to nejde.Jestli to potom dal nebude fungovat,tak se ti rozbyl ten kus plastu v klicku co vysila kod pro imobilizer.Pak si dojdi do servisu at ti skoda objedna novy klic.

Vloženo
)

Zkus vymenit baterku v klicku se kterym to nejde.Jestli to potom dal nebude fungovat,tak se ti rozbyl ten kus plastu v klicku co vysila kod pro imobilizer.Pak si dojdi do servisu at ti skoda objedna novy klic.

Baterka v klíčku nemá nic společného s imobilizérem. Baterka napájí dálkové ovládání pro zamykání vozidla. Immo je pouze čip-transponder bez napájení.

Vloženo
Baterka v klíčku nemá nic společného s imobilizérem. Baterka napájí dálkové ovládání pro zamykání vozidla. Immo je pouze čip-transponder bez napájení.

Jo ale ten cip potrebuje napajeni.

Vloženo
To je blbost, ja si taky davam nakodovat klíč a je tam jen ten čip, nevím jak bys tam tu baterku dostal. :D

A z jakého materiálu je ten čip? Mám ten obyč. klíč, chci jiný s tím barevným logem, mám strach že při přendávání čipu ho rozlomím nebo tak něco.

Návštěvník
Vloženo (editace)

njo sklenena banka - indukcni civka a chip.

nedavas klice tam kam treba nepatri? k mikrovlnce ci k nejakemu trafu? Davej si je na klicnik lol

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo (editace)

No ja som zopár podobných magnetimmo vlastnej výroby postavil aj namontoval. A niektoré immo boli s DALLAS kľúčom .A to aj v kombinácií.A nielen do Fabií ale aj do VW Golf, Passat a jeden immo šiel aj do Š Superb.A nielen do áut ale aj motocyklov. Ja osobne to mám aj vo svojej Yamahe. Montujem to už dobrých osem rokov a naprostá spokojnosť. Doteraz som nemal ani jednu reklamáciu a v štyroch prípadoch zlodej neuspel.V kombinácií s chytrým alarmom a GSM bránou účinná ochrana. Ale tá cena je prehnaná. Ja to celé postavím za 150Sk.Relé a pár tranzistorov s bižutériou je to za facku :p . S tranzistorom FET to vyjde ešte lacnejšie. Ale komu sa nechce stavať alebo nemá inú možnosť je tá cena skoro prijateľná.Veď niektorý privatizéri zarobia za hodku sto násobok sumy lol .

Editováno: , autor: delong
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, potřeboval bych pomoc - poradit.

Protože mi nefungoval bzučák v budíkách, rozhodl jsem se ho prověřit.

Odpojil, vyzkoušel - Ok a zapoji budíky zpět, a zde nastal ten problém - nemohu nastartovat.

Po zapnutí klíčku zustane blikat kontrolka imobilizeru a jsem v pr......

Poraďte někdo prosím co stím mám dělat, budíky 6Y0 920 860M - původní, bohužel nemám pin imobilizéru (původní majitl npředal).

Bude mi stačit VAG (ATAL), nebo budu muset do servisu?

Případně je někdo z okolí Hradce Králové ochoten mi pomoc?

Dík za každou radu.

Vašek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...