jokinen22 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Už ste toto videli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Viděl jsem ho v Golfu a pak jsem ho viděl prodávat někde na netu ze škodováckym znakem..prostě stejnej jako na tvé foto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hmm cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to je presne klasický volkswageňácky, cena bude asi vyššia ako škodovácky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale je to pekny...take by me zajimala cena a hlavne kompatibilita s vozem, zda-li ty tlacitka tam nejsou jen pro paradu, ale jsou i funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ak má niekto multifunkčný v OII svietia mu tie tlačítka? lebo na tomto svietia, vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Wow to vypadá perfektně, jen ten znak je tam nějaký "dolepený". Jestli fungují i ta tlačítka, tak by to nemuselo být špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Vypadá v tom autě ,jen se obávám že ta cena už tak nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ak má niekto multifunkčný v OII svietia mu tie tlačítka? lebo na tomto svietia, vďaka Já mám originál Škoda multifunkční 4-ramenný a tlačítka mi svítí. Když chci můžu to podsvícení jedním z těch tlačítek i vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale je to pekny...take by me zajimala cena a hlavne kompatibilita s vozem, zda-li ty tlacitka tam nejsou jen pro paradu, ale jsou i funkcni Tak tak, tyhle šišatý volanty nemusím, ale kdyby byl plně funkční, asi bych si nechal říct, prt. MF je jedna z mála věcí co v RS postrádám...a nikdy nezapomenu na Opel Astra a MF tam, na něj tyhle koncernové stejně nikdy mít nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To bych si nechal libit a jeste k tomu s padlama..hmm hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak koukám že asi budu jedinej kterému se to nelíbi.Kdyby to bylo v Audi a zapadalo do celkového interieru tak neřeknu ani slovo ale toto je takové nedodělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak koukám že asi budu jedinej kterému se to nelíbi.Kdyby to bylo v Audi a zapadalo do celkového interieru tak neřeknu ani slovo ale toto je takové nedodělané. Co je na tom nedodělaného?? Vypadá to jako origo RS, jen to má dole vyrovnané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokinen22 Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak a nasiel som link ako vymenit ten volant a ake suciastky su potrebne. ale je v NEMCINE http://rapidshare.de/files/38495018/O_MFL-..._Vers2.pdf.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Co je na tom nedodělaného?? Vypadá to jako origo RS, jen to má dole vyrovnané. Taky si myslím že tam padne jak prdel na hrnec,nehledě na to že tam má i slepičku na volantu takže to máparádně vychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Jestli to svítí zeleně(bíle) a tlačítka fungujou a ten znak škoda co tam dodal mě nezabije až vystřelí airbag tak je to paráda....... Editováno: 26. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Uz je to docela dlouho, co se objevila tahle uprava. Tady je montazni navod. MFSW Mne se libi tento, na ebay se da koupit za 1000€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hmm tak takhle je to taky a cena jen 1000€ ...lidovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak tenhle už je jiný kafe, asi by mě nemuseli ani dlouho přemlouvat, ale 1000 éček je 1000 éček takže si v poho zůstanu u své origo vsazené kožené MF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Me by stacil ten prvni, pujde to do MR2005 ? Cenu jsem tu nikde nevidel ten co je na tom prvnim obrazku je z G R32 ? Neumim nemecky, shajze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No kdyby sel do tohodle volantu dat pytel vcetne krytu z RS, bylo by to lepsi, tenhle ostre rezanej VW se do interieru octy imho moc nehodi, jenom slepice tomu nepomuze... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.