Jarda-k Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Kvůli čemu chceš měnit náboj kola? Předpokládám, že kvůli vibracím při brždění a ne kvůli tomu že hučí ložisko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Ahoj, vibrace při brzdění necítím, ale dost hučí. Mám najeto 200tk a ložiska jsou původní, tak jsem si řekl, že už by to nebylo od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Tak to jo, já jen, že v jiném vlákně řešíš kotouče a dneska je to fakt loterie co k sobě fuguje. Pokud s výměnou ložisek nemáš žádný zkušenosti, je lepší to nechat někde udělat. Na lisování nového ložiska je (v rámci životnosti nového ložiska) nutný použít přípravek aby se lisovalo za vnější kroužek ložiska. Ten přípravek jde i vyrobit, na obrázku je co jsem si vyrobil já: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Tak přesně tohle nemám. Sešlo se to s těma brzdama + ještě ty rozvody, ale ty už mám vyměněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.