ribo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dnes (2 tyzdne po servise - pred aj tie 2 tyzdne po servise bolo vsetko ok) som si spokojne nasadol do auta a hned po nastartovani a po cely cas jazdy blikala kontrolka rucnej brzdy a ozyvalo sa 3x pipanie... kontrolka blikala skoro stale, 3x pipanie bolo (nepravidelne) tak cca. 2 krat za minutu... mal uz niekto s takouto neprijemnostou skusenosti? Resp. vie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Robi to vtedy, ked je zatiahnuta rucna brzda. Nepredpokladam ale, ze by to bol Tvoj pripad, pozri sa na spinac, ktory je na rucnej brzde a premeraj ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tato kontrolka signalizuje aj stav brzd.kvapaliny. Mrkni do nadrzky na stav kvapaliny. Mozno ti odvzdusnili brzdy a zabudli doliat brzdovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Diky moc... odpoved so zatiahnutou rucnou brzdou ma pobavila ... ale brutalne S brzdovou kvapalinou sa mi zda logickejsie, kedze sa mi aj zdalo, ze to brzdenie je nejake maksie... dam vediet vysledok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ribo: olisoft ti nechcel povedat,ze jazdis zo zatiahnutou brzdou. Vadny spinac pri rucnej moze byt tiez pricinou problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ako pise juro. este raz si poriadne precitaj moju odpoved, hlavne druhu cast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak pravda, ze som to poriadne neprecital (len tak okom preletel), v kazdom pripade mi to poriadne zdvyhlo naladu... ... problem so sminacom mi od zaciatku nesiel moc do hlavy, bolo to podla jura... malo brzd. kvapaliny... inak... takze diky za pomoc uz si opat mozem uzivat kludnu jazdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.