Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Decka, sichta skoncila, valim domu. Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Prago Union je klasika :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 U nás to bylo do 17hodin stejné. Jo a nedávej do každého příspěvku za každou druhou větu už mne to vytáčí. vždyť už ti není 20......a já rád čtu tvoje příspěvky. se polepším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 v poho, už se těším na reporty z BG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 něco už jsem dával včera, holt už to tu máme docela projeté, tak není moc o čem psát ... tak max.z cesty sem, nebo zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 No jo, dovolene... zase mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Dovolena uz byla ted jen rachota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Co to je dovolená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 no jo kdyz ma nekdo prazdniny. Pockej za par let to uz budes rikat jeeee konecne dovolena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Letos už nemám prázdniny, už nejsem student .. Teď mám tak půl hodinky na jídlo a jinak zase makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 No tak to si musis uz jen pockat az budes mit narok. Jsem zvedav co ted delas doufam ze v patek reknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Jo klidně řeknu.. Ale zatím jen taková nouzovka, než se dostanu tak kam bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 No ono po skole se neco spatne hleda urcite vsude chteji nejakou praxi. Ale pokud nouzovka je dobre zaplacena tak proc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Jako na plat se nestěžuji.. Není to na to se stát milionářem, ale zase mě to tady baví... No však na srazu pokecáme ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Jasan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Ahoj. Fcp delat vylet k muzeum Skodovky v Mlada Boleslavi. Je nekdo kdo by chtel jet s nama k Skodovky? Vylet je 15.08 na 3 dny. V nedele jedem zpet. Je nekdo taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tomíku, v tom muzeu jsme měli před 2 roky roomstersraz - a nic moc, expozice byla v rekonstrukci, pustili nás "dozadu" do malého depozitáře, kde je třeba první koncept Roomstera nebo nerealizovaná studie na bázi Superbu nazvaná TUDOR. Po rekonstrukci jsou auta narovnaná do spaciálního regálu u stěny (!!!!), takže k nim je přístup jen z jednoho boku a ještě jen k těm "v přízemí" - bohužel zbytek, neboli víc jak 3/4 exponátů je umístěno vysoko nad zemí a pro nemožnost návštěvníka postavit se vedle nich a prohlídnout si je zblízka ze všech stran je to doslova výsměch a ne pořádná expozice. Ilustrativní fotka, jak to v muzeu Škodovky aktuálně vypadá: http://static1.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/1600-4/photos/1354092502-opening-of-the-new-skoda-auto-museum_1635764.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 nevíte jestli při vjezdu do Dráždan musím mít tu zelenou emisní plaketku...našel jsem seznam, kde jsou německá města, nicméně Dráždany tam uvedeny nebyly. Ale věřte internetu.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Podle oficiální stránek tam nejsou. Není důvod tomu nevěřit. A co ti brání, si tu nálepku koupit?http://www.umwelt-plakette.de/http://www.umweltbundesamt.de/themen/luft/luftschadstoffe/feinstaub/umweltzonen-in-deutschland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 A pokud už někde musí být, většinou je to v oblasti centra města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 v Drazdanech stejne jako v hodne prihranicnich mestech netreba - je to jista podpora ekonomiky, kdyz tam lidi jezdi nakupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ahojte,najdem tu nejakeho sikovneho ktory by mi vedel vo photoshop-e spravit moju fabiu combi v sedej metalize na verziu monte carlo aj s kridlom v ciernej farbe???Ide mi o to ako by to vypadalo,mam na plane kupit plasty z monte carla,kridlo mam len neviem ci ho dat do ciernej alebo dat do farby.Vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 A pohľad aký ? Na zadobok alebo predobok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Zo zadu a z boku hlavne tak aby bolo vidno kridlo potrebujem to cele vidiet,ako by to vypadalo,podla toho by som dalstriekat kridlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 krídlo tam máš aké ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.