Přejít na obsah

Octavia PRACTIC


Cjoctavian

Doporučené příspěvky

no a CJoctavian blesk :) kdyby trochu sledoval skodanews, videl by to tam asi pred ctvrt rokem.

mimochodem v rakousku maji dve vybavove provedeni vychazejici z classica a ambiente....

jinak nechapu, co je na tom za degradovani. OII je stejne tak jako OI OBYCEJNE auto nizsi stredni tridy - jenom u nas se z neho dela vuz bohu..

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nabuduce sem nic nemusim dat ani keby som mal foto S2 scouta - ved aj Superb je len obycajne auto strednej triedy... :rolleyes: A je to degradacia, ved je to 2. najvyssia modelova rada (ako sa musi citit majitel LaK alebo RS popri takto vvbrakovanom aute - ved tymto Octavia straca aj to minimum prestize, co ma)...

Proste u Roomstera to pochopim, ved ma na to aj dodavkovitu karoseriu, ale u O2 je to prinajmensom zvlastne :unsure:

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nabuduce sem nic nemusim dat ani keby som mal foto S2 scouta

problem je trosku v tom, ze se rozcilujes nad vic jak dva roky starou veci. pro tvou informaci jezdi bezne napriklad v holandsku kombiky se zvysenou strechou apod.

jestli si myslis, ze je momentalne polokorejska OII nekde v zahranici za etalon a nekdo vubec premysli o nejaky druhy nejvyssi modelovy rade...... tak se jed podivat nekam do zahranici. v GB temer vzdy nejlevnejsi vybavy a nebo naopak RSka. v rakousku take hlavne nejlevnejsi modely a bohatsi si kupuji VW..

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a v cem je porad problem? Skoda ma porad tri a pul modelove rady a v zemi, kde se to auto nabizi ma povest lacineho a kvalitniho auta. To snad maji prestat prodavat kvuli tomu, ze v ceske kotlince je porad armada maniku, kteri ucvrkavaji z obstarozni OI a OII je tady luxus?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne, prijde mne to naopak jako vyborny napad a ja bych to tatinkovi doporucil ke koupi. deti davno odrostle a na zahradniceni prostoru habakuk. oproti holote R Praktik, do ktereho pomerne nepochopitelne nejde objednat nic poradneho alespon radne auto.

jinak, co je u LK tak limuzinovateho? plastova imitace dekoru dreva? nataceci potkavaci xenonova svetla, ale staticka halogenova dalkova? skrcenecka poloha na zadnich sedadlech? a nebo jenom povest a kopa vybavy vcetne kozenych sedadel, tak aby se cenovka dotykala SII?

ja proti OII nic nemam, jenom nemam rad, kdyz se z veci dela neco, co nejsou. a OII LaK fakt neni nic jinyho nez kopec vybavy oproti Eleganci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to bojler: řekl bych že to z OII dělá její cena.. Určitě to není žádnej luxus, snad jen ten LaK ano ale když si vezmeš, že kdysi stávala nová OII třeba 750 tisíc.. tak proto z OII dělaj lidi takový poklad..

to cjocta: no a degradace to určitě není.. ;)

no ved, dobre si pamatam ceny velmi blizke Passatu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...