Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 pekne degradovanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 to je nejaka fotomontaz. ved ma gps antenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) ved jasne, ze je to fotomontaz, ked je to z konfiguratora rakuskej stranky Skoda Auto... http://cc.skoda.at/nwapp/nws/ICC3/SKODA...#33;!!/ Editováno: 11. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tak rakusacka fotomontaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 bol by som zvedavy na interier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Interiér klasika, vpredu OII Classic, vzadu holá karoséria resp. tuším vyrovnaná podlaha drevotrieskovou doskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) no a CJoctavian blesk kdyby trochu sledoval skodanews, videl by to tam asi pred ctvrt rokem. mimochodem v rakousku maji dve vybavove provedeni vychazejici z classica a ambiente.... jinak nechapu, co je na tom za degradovani. OII je stejne tak jako OI OBYCEJNE auto nizsi stredni tridy - jenom u nas se z neho dela vuz bohu.. Editováno: 11. Květen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) No nabuduce sem nic nemusim dat ani keby som mal foto S2 scouta - ved aj Superb je len obycajne auto strednej triedy... A je to degradacia, ved je to 2. najvyssia modelova rada (ako sa musi citit majitel LaK alebo RS popri takto vvbrakovanom aute - ved tymto Octavia straca aj to minimum prestize, co ma)... Proste u Roomstera to pochopim, ved ma na to aj dodavkovitu karoseriu, ale u O2 je to prinajmensom zvlastne Editováno: 11. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Auto ako auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) No nabuduce sem nic nemusim dat ani keby som mal foto S2 scouta problem je trosku v tom, ze se rozcilujes nad vic jak dva roky starou veci. pro tvou informaci jezdi bezne napriklad v holandsku kombiky se zvysenou strechou apod. jestli si myslis, ze je momentalne polokorejska OII nekde v zahranici za etalon a nekdo vubec premysli o nejaky druhy nejvyssi modelovy rade...... tak se jed podivat nekam do zahranici. v GB temer vzdy nejlevnejsi vybavy a nebo naopak RSka. v rakousku take hlavne nejlevnejsi modely a bohatsi si kupuji VW.. Editováno: 11. Květen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 lenze ja uvazujem o umiestneni v ramci znacky a jej portfolia. A ta zvysena strecha je este v O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No a v cem je porad problem? Skoda ma porad tri a pul modelove rady a v zemi, kde se to auto nabizi ma povest lacineho a kvalitniho auta. To snad maji prestat prodavat kvuli tomu, ze v ceske kotlince je porad armada maniku, kteri ucvrkavaji z obstarozni OI a OII je tady luxus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Ved ja tomu rozumiem, ze je to mozno predajne uspesne, ale podla teba nie je marketingovo rozporuplne na jednej strane robit z auta pseudolimuzinu (LaK) a na druhej robotnicke "pracovne" auto? Editováno: 11. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ne, prijde mne to naopak jako vyborny napad a ja bych to tatinkovi doporucil ke koupi. deti davno odrostle a na zahradniceni prostoru habakuk. oproti holote R Praktik, do ktereho pomerne nepochopitelne nejde objednat nic poradneho alespon radne auto. jinak, co je u LK tak limuzinovateho? plastova imitace dekoru dreva? nataceci potkavaci xenonova svetla, ale staticka halogenova dalkova? skrcenecka poloha na zadnich sedadlech? a nebo jenom povest a kopa vybavy vcetne kozenych sedadel, tak aby se cenovka dotykala SII? ja proti OII nic nemam, jenom nemam rad, kdyz se z veci dela neco, co nejsou. a OII LaK fakt neni nic jinyho nez kopec vybavy oproti Eleganci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ja len pisem, ze ako to prezentuje skoda (staci si spomenut na predlzenu O1), to vobec neznamena, ze ju aj ja povazujem za limuzinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to bojler: řekl bych že to z OII dělá její cena.. Určitě to není žádnej luxus, snad jen ten LaK ano ale když si vezmeš, že kdysi stávala nová OII třeba 750 tisíc.. tak proto z OII dělaj lidi takový poklad.. to cjocta: no a degradace to určitě není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 pekne degradovanie... Velebnosti to je hnus........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 to bojler: řekl bych že to z OII dělá její cena.. Určitě to není žádnej luxus, snad jen ten LaK ano ale když si vezmeš, že kdysi stávala nová OII třeba 750 tisíc.. tak proto z OII dělaj lidi takový poklad.. to cjocta: no a degradace to určitě není.. no ved, dobre si pamatam ceny velmi blizke Passatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.