Marek1806 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Máte ho někdo už daný na svém voze(foto)? Docela o něm uvažuji, ale nevím, kde ho koupit(odkaz). Je výfuk stejný jak na FI tak na FII? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Taky by mě to zajímalo.ještě jsem nenarazil na nabídku výfuků pro FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Pozri si stránku http://new.skoda-auto.sk/servis/nove_origi...=10&id=3003 tam je všetko na fábiu ale na českej stránke je aj koncovka bez zadného difúzora. Editováno: 22. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudolf1 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Máte ho někdo už daný na svém voze(foto)? Docela o něm uvažuji, ale nevím, kde ho koupit(odkaz). Je výfuk stejný jak na FI tak na FII? Díky za odpověď ... chlapci neblázněte , proč proboha na tuhle motorizaci sportovní výfuk. Ještě tak na 1.4 , ale na tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A to prosim te z jakyho duvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 taky nechápu tu reakci proč na 1.2 ne a na 1.4 jo. To je jako kdyby si říkal na čevené hlinikáče na ostatní plechy. A jinak zas tak obrovský rozdíl mezi 1.2 a 1.4 není až na to že to má o jen válec víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) ... chlapci neblázněte , proč proboha na tuhle motorizaci sportovní výfuk. Ještě tak na 1.4 , ale na tohle... OMG to je teda příspěvek,je přeci jedno jestli si jej dá ma 1,2/1,4/1,6 atd.Trošku se zamysli než něco napíšeš Jinak co se týče výfuku tak se zkus poptat tady Editováno: 22. Květen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ... chlapci neblázněte , proč proboha na tuhle motorizaci sportovní výfuk. Ještě tak na 1.4 , ale na tohle... A není to jedno, 1,2 nebo 1,4, Fabia jako Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Kluci, jak píše spineshank, tady je to podle mého názoru nejlepší. Vlastní skušenost. Perfektní přístup, precizní práce. A hlavně, zavolal jsem tam, řekl typ auta a motorizaci, objednal termín a oni připravili tlumič, po příjezdu pak už pasovali přesně na auto, aby to sedlo jako prdel na hrnec. Jsem spokojenej. Tady je link na firmu. http://www.laityng.cz/ Editováno: 22. Květen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Imho levnej tuzing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 bojler: Koľko ľudí, toľko chutí, každému sa páči niečo iné... Sú ľudia, ktorí za tuzing považujú zrovna trebárs panoramatickú strechu a natáčacie svetlá, pretože ich prínos je podľa nich otázny a slúžia len na machrovanie pred susedmi Nie je to môj názor, ale už som sa s takýmto veru stretol! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Proto sem tam napsal tu zkratku imho. Mne na tom odpuzuje hlavne to, ze "ladena" auta jsou vetsinou s tim nejslabsim motorem, jednou z nejnizsich vybav a trochu mne prijde, ze si hrajou na co nejsou. Ja spis fandim druhe ceste. Mit nataceci svetla, ktera nejsou na prvni pohled poznat a zbytecne nedrazdi okoli. Ale proc ne, klidne at si lidi nalepijou na pristrojovku treba igelit se vzorem dreva, kdyz se jim to bude libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Já tam mám výfuk od fy. REMUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) IMHO Foromena to stalo pekny prachy, takze levny to neni. A bojleruv despekt k malejm objemum zname. On ma proste poradny auto a to, ze nam ostatnim HTP staci nechape. Editováno: 23. Květen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) To bojler: tak tenhle výfuk není "Ala roura od kamen", ale tlumič stavěnej přímo na můj obsah motoru. A není to o tom, že jsem slyšet půl hodiny, než se objevím. . je to něčem jiném. Decentní změna zvuku, která je poznatelná, ale nedráždí okolí a projde v pohodě technickou. A jak napsal Blacky, nám to HTPčko na to naše ježdění stačí . Tím ale nechci říct nic špatnýho. Máš svůj názor, který respektuju. Každej jsme jinej a preferujeme něco jinýho. Já si na nic nehraju, vím, že s tímhle obsahem nemůžu čekat zázraky a jezdit jak závodník. Mimochodem, tenhle podle tebe Tuzing stál víc jak 6000,- a strávil jsem v té firmě celé dopoledne, než to přizpůsobili na auto. Takže asi tak. Ale jinak pohoda, klídek. Editováno: 23. Květen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak mně se to docela líbí a je naprosto jedno, jakou má auto motorizaci. Ono to vypadá stejně na 1.2 jako na 1.4 nebo1.6. Většina lidí se snaží to svý auto nějak odlišit a vylepšit a když má z toho potom dotyčný radost, tak to je přeci bezva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 IMHO Foromena to stalo pekny prachy, takze levny to neni. A bojleruv despekt k malejm objemum zname. On ma proste poradny auto a to, ze nam ostatnim HTP staci nechape. Zrejme neumis cist. A nebo cist umis a pak je to jeste horsi. Nevim. Kdybys ale neco opravdu znal, tak bys vedel, ze objemy vubec neresim a HTP me primarne vubec nevadi. Dokonce uvazuju do SII 1.4TSI a Roomster s ocelovejma patnactkama, zenskou a ditetem v sedacce povazuju za prijemny auto na roviny do mesta. Nevim, ja ti neberu tvuj nazor, ze 47kW je idealni motor do Roomstera. Treba to ocenujes zejmena pri zapnutem kompresoru a rozjizdeni do kopce. Nikomu nevnucuju, ze 1.6 je ideal a taky sem to NIKDY netvrdil. At si kazdej vybere co chce a chvali si to. Forum je ale i od toho, aby se tam mohly objevit taky negativni reakce, ne? Nebo musime vsichni rikat, ze chromovanej vejfuk, sedumnactky kola a 47kW je to nejlepsi na svete? Ted se musi rikat, ze EU je super a ze CO2 je jed.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 foromen: souhlasim, dik za rozumnou reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) No není za co, nejsme tady proto, abychom na sebe ječeli, ale pokecali a zjistili názory druhých. A máš pravdu, tebou uváděná kombinace kol, výfuku a obsahu motoru určitě není to nej. Taky jsem to nikdy netvrdil, ale přesně takhle to mám. Jen ten výkon motoru je trochu výš . Ale mě se to líbí a vyhovuje mi to, a o tom to vlastně je, jak výše uvedl mambo . Editováno: 23. Květen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Zdarec, nevíte z jakýho důvodu mi za studena kapr voda z výfuku? To je asi normální jak se to tam sráží co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Jo normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 ahoj, ještě bych se chtěl ujistit, o víkendu jsem nechal za studena asi 4 minuty auto běžet na volnoběch a když jsem se pak rozjel tak se za mnou udělala mokrá čára, asi sražená voda ve výfuku(byla zima 12C). Nezlobte se moc autům nerozumím tak se radši ptám. Jinak když třeba ujetu tak kilometr tak je koncovka trochu vlhká ale když se motor ohřeje tak je to ok. Sráží se víc voda ve výfuku za studena na volnoběh? Koukal jsem a voda v nádržce ani olej se mi asi neztrácí. Trochu mě to vystrašilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Ahoj, máte někdo zkušenosti s výfukem od firmy MARIX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.