beemer6 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mam problem s zhavenim..1.ked startujem a kontrolka zhaveni nesvieti nenastartujem. 2.pocas jazdy sa zapne kontrolka zhavenia a vypne sa motor-neda sa hned nastarovat musim cakat pokial sa kontrolka zhavenia znova nerosvieti. Je to spatne rele c.109??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Isiel by som najskor po nom. Vraj to ovlada aj palivove cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Som majitelom Octi 1.9 SDI a to rele c.109 mi robilo obdobne problemy-nemenil som ho ,len som rozobral a prespajkoval kontakty na plosaku. Odvtedy uplne bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.