Igor Vloženo 4. Únor 2007 Vloženo 4. Únor 2007 JaKr: Dík za info... Hm vážne rozmýšľam, že sa nechám na ten maxidot nahovoriť Citovat
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2007 Vloženo 4. Únor 2007 jen se nech přemluvit a čím dřív, tím líp... až skončí výroba krátké Fabie, tak mám dojem, že půjde cena nahoru a koncem roku, až skončí kombík, tak bude maxík na Fábku vyvažován zlatem Citovat
Igor Vloženo 4. Únor 2007 Vloženo 4. Únor 2007 Hej hej, už som rozhodnutý, ale zrovna žiadne maxidoty nie sú v bazáre A takisto bude treba zohnať niekoho, kto ho nahodí a oživí Citovat
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2007 Vloženo 4. Únor 2007 oživit ho umí Makov a zeptej se jeho od koho má maxíka on Citovat
fabka Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 Hej hej, už som rozhodnutý, ale zrovna žiadne maxidoty nie sú v bazáre A takisto bude treba zohnať niekoho, kto ho nahodí a oživí Nahodis a ozivis aj sam, navod na ozivenie sa tu niekde vala na fore. Nie je to az tak zlozite. Max do hodky to mas urobene. Akurat na starych budikoch su hodnoty pre servisne intervaly na inych adresach... Citovat
Tomas_ek Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 Hej hej, už som rozhodnutý, ale zrovna žiadne maxidoty nie sú v bazáre A takisto bude treba zohnať niekoho, kto ho nahodí a oživí Nahodis a ozivis aj sam, navod na ozivenie sa tu niekde vala na fore. Nie je to az tak zlozite. Max do hodky to mas urobene. Akurat na starych budikoch su hodnoty pre servisne intervaly na inych adresach... a nesmí se zapomenout na 5. minutovou pauzičku než se vybijou kondíky!!! Citovat
Majk Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 Chci taky dát maxík a proto se ptám,stačí mi jen přehodit budíky a nakodovat nebo ještě něco?Mám fabii po faceliftu.Chtěl bych i radio aby se ukazovalo na displeji. Citovat
Tomas_ek Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 stačí jen přehodit a správně nakódovat.....rádio se jen propojí kablíky a zelená svorkovnice a musí se také nakódovat Citovat
Majk Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 stačí jen přehodit a správně nakódovat.....rádio se jen propojí kablíky a zelená svorkovnice a musí se také nakódovat Dík za info. Citovat
Majk Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Chci se zeptat zda se dělá display do Fabie pro maxidot jen velký nebo i menší 3/4 nebo jak to napsat.Jde mi o to abych nekoupil ten malej. Citovat
Grygy Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Dela se jen normalni to jest ten velky.1/3 ti nepujde pokud das neorigo radio. Citovat
evry Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Hele chlapy kontrolka opotřeb.brzd a spínače otevření dveří se asi kostří (signál který jde do budíku co) ? kterej machr mi to potvrdí. děkan za info Citovat
rkonf Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Nevím jak spínače dveří, ale brzdy se kostří. Pokud si budíky správně nakóduješ podle výbavy, tak nic takového nemusíš řešit. Citovat
profor Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 dvere sa kostria, ale neboj, s budíkmi to nemá nič spoločné info ktoré dvere sú otvorené ide po CANe z BSG doo budíkov Citovat
ivanl Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 (editace) Zdravim. Mam dve otazky ohladne maxiku: * aky maxik treba zohnat na HTPcka MR2005 Elegance a na 1,4 16V MR2006 Ambiente * kedze na Slovensku okrem oficialnych zdrojov som nenasiel prijatelneho dodavatela maxiku potesila ma ponuka, ktora je na stranke ALPA-AUTO http://auto.asp2.cz/fabia-interier.aspx. Nerad by som naletel na dobierku na priklad vo forme tehly. Aky je vas nazor na firmu ALPA-AUTO? Mate s touto firmou nejake skusenosti? D Ivo Editováno: 8. Únor 2007, autor: ivanl Citovat
profor Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 ivanl: kontaktuj Bobika, dohodni sa s nim, pride za mnou na slovensko a môže ti ho doniesť... kvalita zaručená Citovat
Majk Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 Hledám někoho z Prahy a okolí kdo umí zprovoznit maxidot,PIN,nastavit KM atd.Nejlépe tento víkend. Citovat
Igor Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 profor: Síce si radil Ivanovi, ale radu si tiež vezmem k srdcu. Ty si tuším ten tvoj maxík neoživoval sám, že? Citovat
profor Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 Igor: pravdu máš, nerobil som to sám ale to preto že kombi z pola ktore som daval malo už nejaky kilometer najazdeny a nevedel som naučiť RJ motora s kombiinstrumentom... stálo ma to 2500sk Citovat
evry Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 Díkec chlapy za info ,chtěl jsem si to vyzkoušet na stole jestli mi to chodí (nemám maxik pájel jsem(přidával) tam kontrolky-LEDky na normalní budík). Pro Thomase--jestli chceš pravou páčku na p.p. Tak je to(prodává) v sekci bazaru starší za 300,-.Nejsem si jistej pod jmenem MartinR(měl ještě jednu).Je to Pražák. pačka byla v poho. nazdárek Citovat
Thomas Vloženo 8. Únor 2007 Vloženo 8. Únor 2007 Pro Thomase--jestli chceš pravou páčku na p.p. Tak je to(prodává) v sekci bazaru starší za 300,-.Nejsem si jistej pod jmenem MartinR(měl ještě jednu).Je to Pražák. pačka byla v poho. Díky poslal jsem mu SMS jestli něco ještě má... Citovat
Benik Vloženo 9. Únor 2007 Vloženo 9. Únor 2007 tak už ho mám konečne taky... , (dekuji Honzovi72) mam dotaz na vas vsechny... Kdyz necham pustene svetla a otevru dvere tak mi to nepipa, tak jako ty stare budiky... Mam Fabii 01 Eleganci... Signalizace otevrenych dveri na Maxiku funguje, ale nepipa to. Tak jestli jsme neco zapomneli nakodovat nebo tak... Jo a jeste jedna otazka co se tyce bezpecnostnich pasu. Da se nejak nastavit aby pri otoceni klicku to piplo treba 5x a pak zhasla kontrolka(tak jak to bylo u tech starejch budiku)??? tady mi to prve pise Maxik a kdyz se rozjedu tak to pipa dokud se nepripoutam... budiky jsou MR2007 dekuji... Citovat
mischicka Vloženo 9. Únor 2007 Vloženo 9. Únor 2007 tak už ho mám konečne taky... , (dekuji Honzovi72)mam dotaz na vas vsechny... Kdyz necham pustene svetla a otevru dvere tak mi to nepipa, tak jako ty stare budiky... Mam Fabii 01 Eleganci... Signalizace otevrenych dveri na Maxiku funguje, ale nepipa to. Tak jestli jsme neco zapomneli nakodovat nebo tak... Jo a jeste jedna otazka co se tyce bezpecnostnich pasu. Da se nejak nastavit aby pri otoceni klicku to piplo treba 5x a pak zhasla kontrolka(tak jak to bylo u tech starejch budiku)??? tady mi to prve pise Maxik a kdyz se rozjedu tak to pipa dokud se nepripoutam... budiky jsou MR2007 dekuji... Pás nevím, nemám tuhle vymoženost, ale světla mi normálně pípaj (MR 2002) Citovat
rkonf Vloženo 9. Únor 2007 Vloženo 9. Únor 2007 Kdyz necham pustene svetla a otevru dvere tak mi to nepipa, tak jako ty stare budiky... A zobrazuje ti to otevřené dveře i při vypnutém zapalování? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.