Vlasta Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 2Vlasta: Jsem pro, ale jel bych asi v sobotu, ale pátku se nebránim:) Ještě se musim pořádně podívat, jak mám práci...aspoň bych nejel sám, to by bylo fajn. Pak se nějak domluvíme... O.K. klidně stačí až sobota domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 presny den a cas bych domlouval tak 14 dni dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 ale taky bych se asi radsi primlouval za sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Zadny Plzenak nema zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Taky bych se přimlouval za sobotu. Z plzeňáků tam budu asi jenom já Škoda, ale doufám, že se ještě Plzeňáci ozvou a sejde se nás dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Já jsem taky pro sobotu.Nejlépe odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Takze me uz se rysuje to stehovani, dostal jsem klice od bytu, dneska mi osadili elektromer, akorat kuchynska linka bude az tak za mesic, takze pocitam, ze se budeme stehovat koncem kvetna zacatkem cervna. Takze ja bych hlasoval pro sobotu, tyden po skodahome srazu. Konkretne 19.5.2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Takze me uz se rysuje to stehovani, dostal jsem klice od bytu, dneska mi osadili elektromer, akorat kuchynska linka bude az tak za mesic, takze pocitam, ze se budeme stehovat koncem kvetna zacatkem cervna. Takze ja bych hlasoval pro sobotu, tyden po skodahome srazu. Konkretne 19.5.2007 a druhy sraz, prvni tyden v cervnu s pracovnim nazvem STEHOVACKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Takže sraz bude 19.5.2007 (sobota) a navrhoval bych teda kolem 14:00 hodiny v tý Planý. Vyhovuje?? Editováno: 27. Duben 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 V Planý nebo v Chodový Planý? Ta restaurace Ve skále je totiž v Chodový Planý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Takže sraz bude 19.5.2007 (sobota) a navrhoval bych teda kolem 14:00 hodiny v tý Planý. Vyhovuje?? No uvidíme je to sice tejden po velkym srazu(kam bych konečně rád dorazil) ale třeba to vyjde a za skoly včas zdrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 V Planý nebo v Chodový Planý? Ta restaurace Ve skále je totiž v Chodový Planý. Aha, tak to asi bude teda v tý Chodový Planý. Někdo tady říkal, že jsou od sebe ty Planý asi jenom 3 km. Tak bych v tom neviděl takovej rozdíl nebo nějakej problém. Ale pro upřesněnou. Je to teda 19. května od 14:00 hodin v Chodové Plané. Jestli všichni souhlasí, tak neni co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 2Vlasta: Ve středu se dozvim, jak to budu mít s těma službama v práci a pak ti dám vědět, jak bych jel na ten sraz Skodahomu a nějak se domluvili, jestli bys teda chtěl ject společně, jak si navrhoval, ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 2Vlasta: Ve středu se dozvim, jak to budu mít s těma službama v práci a pak ti dám vědět, jak bych jel na ten sraz Skodahomu a nějak se domluvili, jestli bys teda chtěl ject společně, jak si navrhoval, ju? O.K. domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 V Planý nebo v Chodový Planý? Ta restaurace Ve skále je totiž v Chodový Planý. Aha, tak to asi bude teda v tý Chodový Planý. Někdo tady říkal, že jsou od sebe ty Planý asi jenom 3 km. Tak bych v tom neviděl takovej rozdíl nebo nějakej problém. Ale pro upřesněnou. Je to teda 19. května od 14:00 hodin v Chodové Plané. Jestli všichni souhlasí, tak neni co řešit souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Výborně, tak se mi to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 ahoj, pardon, ze se vam sem pletu, ale kdyz se ocitnu na chaloupce u Touzimi, tak bych se za vami stavila na ten vas srazek. MUZU???? 2P4 - tak tohle me zaujalo na plzensky zoo nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 jen nechapu, proc se ta fotka nenahraje tak, aby sla otevrit. A fakt nejsem blondyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jsi vítána, to už sem ti psal To taky nevim, ale ono ti nějak půjde:) To věřim, že nejsi blondýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jsi vítána, to už sem ti psal To taky nevim, ale ono ti nějak půjde:) To věřim, že nejsi blondýna veris??????????? vis, ze zenskejm se verit nema........ jinak co ta fotka??? ppekna ne?, ja se kvuli ni vracela!!!!! muzete si tam ty parohy pekne potezkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jinak ta fotka je pěkná...a jak sou těžký ty parohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jinak ta fotka je pěkná...a jak sou těžký ty parohy? moooooooc tezky, nikomu z vas bych je neprala. Navic mam takovej pocit, ze se s tim asi dost blbe budou mejt vlasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Tak to určitě, tomu taky věřim. A hlavně je nikomu nepřeju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Tak to určitě, tomu taky věřim. A hlavně je nikomu nepřeju... a ted si em, ze to ma ten chudak an sobe dublovany!!! to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.