2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 to me mrzi, ze jsem tam na skodahome nebyl, ale musel jsem byt bohuzel jinde snad bude sranda i v Plany ... a jak tak koukam, tak tam bude jedinej sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 takze panove, vcera na srazu slozeni nic moc, ale ty 3 kousci ze zapadni cech, ty staly za to !!!!!!! takhle jsem se uz dlouho nepobavila, cucham cucham, ze ten pristi vikend bude dost narez, ale musi jet VLASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Se divím že Vás ze mne nebolela hlava já když tu hubu otevřu tak nevím kdy přestat.Ale je to jenom klam jsem ve skutečnosti nesmělej,tichej,zakřiknutej takovej troubelín jak z té reklamy na pojistku viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 takze panove, vcera na srazu slozeni nic moc, ale ty 3 kousci ze zapadni cech, ty staly za to !!!!!!! takhle jsem se uz dlouho nepobavila, cucham cucham, ze ten pristi vikend bude dost narez, ale musi jet VLASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Se divím že Vás ze mne nebolela hlava já když tu hubu otevřu tak nevím kdy přestat.Ale je to jenom klam jsem ve skutečnosti nesmělej,tichej,zakřiknutej takovej troubelín jak z té reklamy na pojistku viď. nas z tebe???? snad vas ze me ne????? myslim, ze jsme se tam prekrikovali slusne ja ty i tom takze si nemame co vycitat. a ano, ty si z reklamy, ale z ty, kde muzes machrovat az do vecééééra ..... gh0 nebudes sam, budem tam s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Budu tam i já s Luckou Na mě nezapomínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 .........................NA VĚDOMÍ................................ mám nový telefonní číslo: 724 458 122 Váš 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 .........................NA VĚDOMÍ................................mám nový telefonní číslo: 724 458 122 Váš 2P4 achjooooo, takovy zmeny, ja nesnasim prepisovaniiiiiiii v telefoooonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak to nech na sobotu a já ti to přepíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Čauky nemam moc dobré zprávy kolega onemocněl tak musim v sobotu makat takže mne čeká poklidnej víkend přes den ve škole a v noci v práci.Od příštího měsíce začínaj dovoleny tak mne tohle čeká až do srpna.Se na Vás těším nejdříve v září.Doma jsem už vyvěsil mámě fotečku vedle zrcadla aby nezapoměla jak manžel vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Čauky nemam moc dobré zprávy kolega onemocněl tak musim v sobotu makat takže mne čeká poklidnej víkend přes den ve škole a v noci v práci.Od příštího měsíce začínaj dovoleny tak mne tohle čeká až do srpna.Se na Vás těším nejdříve v září.Doma jsem už vyvěsil mámě fotečku vedle zrcadla aby nezapoměla jak manžel vypadá Tak to tě lituju kamaráde, škoda, že nemáš čas, ale neni to poslední sraz, co pořádáme, bude jich víc, teda aspoň doufám Až budou fotky ze srazu, tak ti je pak pošlu... škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 O.K. tyhle tři měsíce jsou každoročně na pikaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 O.K. tyhle tři měsíce jsou každoročně na pikaču. tak ja uz vim, kdo je hyena! VLASTIK je hyena! ahoj 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 O.K. tyhle tři měsíce jsou každoročně na pikaču. tak ja uz vim, kdo je hyena! VLASTIK je hyena! ahoj 2P4 co co neco mi uteklo ??? nejaky sazky, kdo neprijede je "HYENA" ??? .... tak jeste nekdo odpadne a jsme tam jenom 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Ti dám hyenu babo nestačíš zdrhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Ti dám hyenu babo nestačíš zdrhat. hmm koukam, ze se nam to tu zacinat menit v zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 me nedostanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) dneska mi říkal kamarád, že se taky ukáže. Přijede ještě s jednim kámošem. Oba dva mají fabky, tak se uvidí Upřesní mi to zejtra. Tak co lidi, jak to vidíte s tou zahradou u drncice? Já bych byl pro... Editováno: 17. Květen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 dneska mi říkal kamarád, že se taky ukáže. Přijede ještě s jednim kámošem. Oba dva mají fabky, tak se uvidí Upřesní mi to zejtra. Tak co lidi, jak to vidíte s tou zahradou u drncice? Já bych byl pro... ja jsem pro kazdou spatnost ... ne tohle spatnost nebude, ja jsem taky pro, ale co na to drncice? Aby pak po nas nechtela nahradu za seslapanou travu na zahradce nebo za moc ujezdenou prijezdovou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Drncice, kde jsi?? Počítáš s tim přespánim u tebe na zahradě?? Nebo jak to vidíš? 2 gh0: To by mohla zkusit chtít po nás náhradu Ale drncice taková neni, ta je taky pro každou špatnost... Viď? Takže, s sebou spacáky, možná stany, buřty a jako vstupenka poslouží nějaká flaška něčeho dobrýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Drncice, kde jsi?? Počítáš s tim přespánim u tebe na zahradě?? Nebo jak to vidíš? 2 gh0: To by mohla zkusit chtít po nás náhradu Ale drncice taková neni, ta je taky pro každou špatnost... Viď? Takže, s sebou spacáky, možná stany, buřty a jako vstupenka poslouží nějaká flaška něčeho dobrýho Třeba jupíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 mno tak ne ze bych nechtel prespavat, ale asi to zabalim uz vecer .... mam spoustu prace potom jeste .... jeste uvidim ... takze se mam pripravit jako vrchni topic na spravne zalesacke rozdelavani ohne s pepem ?? ... mno uvidime, kdyztak koupime burty apod. cestou v nejakym superhypermegagiga marketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 mno tak ne ze bych nechtel prespavat, ale asi to zabalim uz vecer .... mam spoustu prace potom jeste .... jeste uvidim ... takze se mam pripravit jako vrchni topic na spravne zalesacke rozdelavani ohne s pepem ?? ... mno uvidime, kdyztak koupime burty apod. cestou v nejakym superhypermegagiga marketu jasný, souhlasím, uvidíme zejtra jak se to rozhodne... když tak koupíme buřty i to pepo v nějakym tom superhypermegagiga marketu a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 U nas bohuzel burty neprichazej v uvahu, nase 4mesicni princezna by to uz nevydrzela. Tak leda az vyroste tak bude radit misto nas My uz budem potrebovat v ty dobe jenom bryndak a brzo spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Tak máme náš srazík za sebou a podle mě, to bylo příjemný pokecání. Jsem rád, že se mohl poznat nový pohodový lidi s kterýma se dobře povídá o všem. Doufám, že se budem scházet dál... Jinak škoda, že nedorazila Drncice a chudák Vlasta v práci, ale příště se snad sejdem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Zdar, tak pridavam dve fotky ze srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.