2P4 Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 2 mvh: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 hmm tak na te druhe fotce mam kukuc jak nejakej masovej vrah . Priste se radsi mrknu z druhe strany objektivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 ahoj, vsem se vam moc omlouvam, ale kdybyste meli tak posranej vikend jako ja, taky byste nikam nesli :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 to je v pohodě, nebyl to poslední srazík, příště přijedeš a bude. Když se to s..e tak se to s..e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 kdyby jste se v sobotu nudili. tak slavim v jindrichovich moje narozky. pocitam tak 50lidi, mam pronajmutou hospodu a hraje tam DJ MiFo. Kdyz budete mit chut, sup priject tam. je to 18km od sokolova, 15km pred kraslicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 kdyby jste se v sobotu nudili.tak slavim v jindrichovich moje narozky. pocitam tak 50lidi, mam pronajmutou hospodu a hraje tam DJ MiFo. Kdyz budete mit chut, sup priject tam. je to 18km od sokolova, 15km pred kraslicema hmmmm skoda, tenhle vikend musim byt v Praze, jinak bych prijel poprat hodne zdravi, hodne tuningu a hlavne omrknout tvoji fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 kdyby jste se v sobotu nudili.tak slavim v jindrichovich moje narozky. pocitam tak 50lidi, mam pronajmutou hospodu a hraje tam DJ MiFo. Kdyz budete mit chut, sup priject tam. je to 18km od sokolova, 15km pred kraslicema Ahoj šmloulíku , promiŇ, ale už mám něco sjednanýho a nejde to odvolat škoda, ale doufám, že se někdy setkáme a pokecáme a poznáme a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja jen kdyby se nekdo nudil...mi prijedeme s nemecka s 13ti lidma. fabii ted neuvidite..s fabii prijedu az v lete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 ja jen kdyby se nekdo nudil...mi prijedeme s nemecka s 13ti lidma.fabii ted neuvidite..s fabii prijedu az v lete. Kurna-kdybych vedel driv prijel bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdary západočeši, s mojí přítelkyní jsme dostali nápad, tak se chci zeptat jakej by měl úspěch. Takže, co se takhle domluvit a udělat srázek někde v kempu přes víkend? Mohlo by se grilovat, popíjet a tak. Viděl bych to tak někdy v červenci, co vy na to? Říkám to s předstihem, aby se když tak něco dalo dohromady. Tak kdyžtak pište nápady a názory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdary západočeši,s mojí přítelkyní jsme dostali nápad, tak se chci zeptat jakej by měl úspěch. Takže, co se takhle domluvit a udělat srázek někde v kempu přes víkend? Mohlo by se grilovat, popíjet a tak. Viděl bych to tak někdy v červenci, co vy na to? Říkám to s předstihem, aby se když tak něco dalo dohromady. Tak kdyžtak pište nápady a názory... To by nebyl spatny napad...Posedet pokecat--dame pivko.....maso...No ja bych to videl..jako fajnove posezeni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 to jsem rád, že se ti to líbí. Přesně tak, pivko, maso, pokec, zábava a tak...prostě na pohodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 jasna vec...uvidime kdo pojede...tak piste,at je nas co nejvice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady A co třeba Butov na Hracholuskách? Kdyby se něco oraganizovalo, docela bych se přijel podívat a pokecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady A co třeba Butov na Hracholuskách? Kdyby se něco oraganizovalo, docela bych se přijel podívat a pokecat. Neni problém, budem rádi, čím víc nás bude tím líp Zůstal bys přes noc, ne? Díky za návrh, to mi ani nenapadlo...Hracholusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady A co třeba Butov na Hracholuskách? Kdyby se něco oraganizovalo, docela bych se přijel podívat a pokecat. Neni problém, budem rádi, čím víc nás bude tím líp Zůstal bys přes noc, ne? Díky za návrh, to mi ani nenapadlo...Hracholusky Přes noc asi ne, mám toho celkem dost. Ale když to klapne tak bych se přišel podívat 16.6. k nám na letiště, mám to z baráku 10 minut pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady A co třeba Butov na Hracholuskách? Kdyby se něco oraganizovalo, docela bych se přijel podívat a pokecat. Neni problém, budem rádi, čím víc nás bude tím líp Zůstal bys přes noc, ne? Díky za návrh, to mi ani nenapadlo...Hracholusky Přes noc asi ne, mám toho celkem dost. Ale když to klapne tak bych se přišel podívat 16.6. k nám na letiště, mám to z baráku 10 minut pěšky Ty jsi z Plas? Já tam jedu...chodil jsem tam do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady A co třeba Butov na Hracholuskách? Kdyby se něco oraganizovalo, docela bych se přijel podívat a pokecat. Neni problém, budem rádi, čím víc nás bude tím líp Zůstal bys přes noc, ne? Díky za návrh, to mi ani nenapadlo...Hracholusky Přes noc asi ne, mám toho celkem dost. Ale když to klapne tak bych se přišel podívat 16.6. k nám na letiště, mám to z baráku 10 minut pěšky Ty jsi z Plas? Já tam jedu...chodil jsem tam do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ještě jsem chtěl říct, jestli někdo máte nějakou zkušenost a nebo znáte nějaký dobrý kemp, tak šup sem s nim. Tady v Západočeským kraji sem byl jen ve dvou a to v Nýrsku a ve Kdyni a musim říct, že byly oba dobrý. Tak piště návrh a nápady A co třeba Butov na Hracholuskách? Kdyby se něco oraganizovalo, docela bych se přijel podívat a pokecat. Neni problém, budem rádi, čím víc nás bude tím líp Zůstal bys přes noc, ne? Díky za návrh, to mi ani nenapadlo...Hracholusky Přes noc asi ne, mám toho celkem dost. Ale když to klapne tak bych se přišel podívat 16.6. k nám na letiště, mám to z baráku 10 minut pěšky Ty jsi z Plas? Já tam jedu...chodil jsem tam do školy JJ jsem z Plas, už 30 let bydlím v týhle díře po granátu Kdybych šel na letiště tak se ti ozvu, kdyžtak by jsem aspoň pokecali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 (editace) JJ jsem z Plas, už 30 let bydlím v týhle díře po granátu Kdybych šel na letiště tak se ti ozvu, kdyžtak by jsem aspoň pokecali. Jasný, budu rád, když tak se ještě domluvíme... Editováno: 1. Červen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 (editace) Tak lidi, tady jsou odkazy na ty autokempy: autokemp Nýrsko: www.autokemp-nyrsko.cz autokemp Kdyně: www.camphajovna.cz autokemp na Hracholuskách: www.camppohoda.cz Editováno: 1. Červen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 (editace) Mužu doporučit autocamp Nové Městečko u Sušice už třetím rokem tam jezdíme ke konci léta na tzv. pánskou jízdu a je to tam supr.Je to v lese u řeky super prostředí , a ke konci léta většinou prázdno,oheň si děláš kde chceš stačí domluva s recepční skrátka pohode.. http://ubytování.tuzemsko.cz/4220 http://www.nasehory.cz/zarizeni.php?id_hor...8c6b79885f93ec6 jinak Hájovnu u Kdyně mám asi 3km od mého vyskytu Editováno: 1. Červen 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tam to vypadá taky dobře, čím víc, tím líp, aspoň bude z čeho vybírat. Vlasto, doufám, že jedeš taky...jeden sraz máš už absenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Co mi uteklo někam se jede.Pokud by to měl bejt víkendovej srazík pokusím se,ale potřebuju termín tak měsíc dopředu a ještě budu muset žebrat a uplácet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.