2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 2 Vlasta: myslel jsem to ze srandy promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Však já to zas tak vážně nemyslel(máš z mejch 100kilo strach co přiznej se ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 já a gh0 jsme se tak nějak bavili o srazu a padlo taky nápad, že by sme mohli vzít malej soudek s sebou. Tak jestli jste pro nebo proti, jestli má někdo možnost sehnat pípu s chlazením a tak. Takže piště názory, nápady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tak pípu i s chlazením můžu mít. Kámoš mi jí půjčí. Tak koupíme ten sud nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 ja jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Nevím ale asi bych sud nedělal víš houby kolik nás vlastně přijede a co pak ve třech se sudem návíc já si dám dvě a už se motám,piva tam bude určo dost na koupení,ale masíčko a kolbásky nesmíme zapomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Souhlasím s Vlastou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Dobře, tak soudek se nebere chci se ještě zeptat, vezme někdo míč na fotbálek? Ten si zahrajeme, ne? A ještě se chci zeptat, jak s těma klobásama, každej svoji, nebo mám koupit pro všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 mic beru ja a s tema klobaskama bych to videl mozna spis na nakup v nedalekem meste v nejakym marketu, to podle me nemusis tahat s sebou z Plzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 mic beru ja a s tema klobaskama bych to videl mozna spis na nakup v nedalekem meste v nejakym marketu, to podle me nemusis tahat s sebou z Plzne Tak ju, souhlasim s tebou...to bude asi nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Tak jak se těšíte na sraz?? Já se už nemůžu dočkat... zatim jedete všichni, jak ste tady psali? Nebo někdo "odpadnul" a nebo někdo přibyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 ja se zatim drzim zuby nehty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Tak to má být.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Taky se zatím držím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Já s manželkou se taky těšíme,jenom nepřijedeme v pátek odpoledne,ale v sobotu dopoledne.Tak nám prosím držte flek pro velkej stan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Já s manželkou se taky těšíme,jenom nepřijedeme v pátek odpoledne,ale v sobotu dopoledne.Tak nám prosím držte flek pro velkej stan. tam zaparkujeme 3 auta a flek je zabranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Já s manželkou se taky těšíme,jenom nepřijedeme v pátek odpoledne,ale v sobotu dopoledne.Tak nám prosím držte flek pro velkej stan. tam zaparkujeme 3 auta a flek je zabranej Neni problém, jen aby nám přálo počasí...cítíte tu vůni těch grilovaných klobásek? Já už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Já s manželkou se taky těšíme,jenom nepřijedeme v pátek odpoledne,ale v sobotu dopoledne.Tak nám prosím držte flek pro velkej stan. tam zaparkujeme 3 auta a flek je zabranej Neni problém, jen aby nám přálo počasí...cítíte tu vůni těch grilovaných klobásek? Já už jo Hele neprovokuj už se těšim, ke správný pohodě si budu muset nakoupit ještě zásobu Kofoly a hurá na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Já s manželkou se taky těšíme,jenom nepřijedeme v pátek odpoledne,ale v sobotu dopoledne.Tak nám prosím držte flek pro velkej stan. tam zaparkujeme 3 auta a flek je zabranej Neni problém, jen aby nám přálo počasí...cítíte tu vůni těch grilovaných klobásek? Já už jo Hele neprovokuj už se těšim, ke správný pohodě si budu muset nakoupit ještě zásobu Kofoly a hurá na to. kofoly mi nepripominej, se nam nastehovali pres ulici a rvou jako kravy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 kofoly mi nepripominej, se nam nastehovali pres ulici a rvou jako kravy .... To ale myslíš trochu jiný kofoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 To je samá kofola a a žádná pepsi . Ještě mi napadlo, jestli by sme neměli taky vzít nějakou tu lahvinku něčeho dobrýho. A ještě mi napadlo, co si takhle dát turnaj v bedmintonu. Co vy na to? A taky doufám, že si ten fotbálek zahrajou i naše drahé polovičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To je samá kofola a a žádná pepsi . Ještě mi napadlo, jestli by sme neměli taky vzít nějakou tu lahvinku něčeho dobrýho. A ještě mi napadlo, co si takhle dát turnaj v bedmintonu. Co vy na to? A taky doufám, že si ten fotbálek zahrajou i naše drahé polovičky. Hmmm fotbálek ,bedminton a kdo ví co ještě a kdo pujde za mě v pondělí do práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To je samá kofola a a žádná pepsi . Ještě mi napadlo, jestli by sme neměli taky vzít nějakou tu lahvinku něčeho dobrýho. A ještě mi napadlo, co si takhle dát turnaj v bedmintonu. Co vy na to? A taky doufám, že si ten fotbálek zahrajou i naše drahé polovičky. Hmmm fotbálek ,bedminton a kdo ví co ještě a kdo pujde za mě v pondělí do práce? My ti napíšeme omluvenku To už je zařízený Martine, tak teda budeš přes noc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 ..........DŮLEŽITÝ.................. Radči bych zamluvil místa v tom kempu Nový rybník. Na jejich stránkách je i formulář na to a ten zahrnuje i stany a tak. TAkže pro jistotu bych to udělal. Ale potřebuju vědět, kdo všechno přijede, kolik Vás bude v autě, jestli budete mít s sebou děti (do 5 let zdarma), psa. Bylo by lepší to rezervovat, aby sme pak nekoukali, až by sme tam přijeli a řekli nám, že mají plno. Je to jen návrh, tak když tak piště nebo narvhujte další varianty, kdyby měli plno, tak co a jak. Já tam jedu s gh0 už v pátek, tak Vám dáme vědět, co a jak, ale radči bych to fakt zamluvil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.