sosák Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jsem pro zamluvení.My budeme dva dospělí+jeden malej pes+jeden velkej stan(pro pět osob)+jedna fabia combi.Přijedeme v sobotu dopoledne a odjezd plánujeme na nedělní podvečer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jsem pro zamluvení.My budeme dva dospělí+jeden malej pes+jeden velkej stan(pro pět osob)+jedna fabia combi.Přijedeme v sobotu dopoledne a odjezd plánujeme na nedělní podvečer. OK, píšu si tak počkáme ještě na další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To je samá kofola a a žádná pepsi . Ještě mi napadlo, jestli by sme neměli taky vzít nějakou tu lahvinku něčeho dobrýho. A ještě mi napadlo, co si takhle dát turnaj v bedmintonu. Co vy na to? A taky doufám, že si ten fotbálek zahrajou i naše drahé polovičky. Hmmm fotbálek ,bedminton a kdo ví co ještě a kdo pujde za mě v pondělí do práce? My ti napíšeme omluvenku To už je zařízený Martine, tak teda budeš přes noc? Bohužel Tome,přes noc nezůstanu. Přijedu jen na sobotu buď sám nebo s přítulkou. To mám ještě v jednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To je samá kofola a a žádná pepsi . Ještě mi napadlo, jestli by sme neměli taky vzít nějakou tu lahvinku něčeho dobrýho. A ještě mi napadlo, co si takhle dát turnaj v bedmintonu. Co vy na to? A taky doufám, že si ten fotbálek zahrajou i naše drahé polovičky. Hmmm fotbálek ,bedminton a kdo ví co ještě a kdo pujde za mě v pondělí do práce? My ti napíšeme omluvenku To už je zařízený Martine, tak teda budeš přes noc? Bohužel Tome,přes noc nezůstanu. Přijedu jen na sobotu buď sám nebo s přítulkou. To mám ještě v jednání. Škoda, ale hlavní je, že dorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Tady to nějak spí nebo co? Trocha elánu a těšení na srazík A plzeňáci opět nic chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tak už jenom 7 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tak už jenom 7 dní Zakladas odpocet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tak už jenom 7 dní Zakladas odpocet ? jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 :p :palec2: už aby to bylo, nejde to odpočítavání nějak urychlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 :p :palec2: už aby to bylo, nejde to odpočítavání nějak urychlit? zadny cheaty nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 :p :palec2: už aby to bylo, nejde to odpočítavání nějak urychlit? zadny cheaty nebudou kol119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tak pánové a dámy, už jenom 6 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Ahojky,jak je to s místama,jsou zamluvený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Ahojky,jak je to s místama,jsou zamluvený? Zejtra tam budu volat, přesně tak , jak mi bylo řečeno. Volal jsem tam minulej tejden a řekli mi, že ještě neví a že mám zavolat tuto pondělí. Zejtra večer tady bude odpověď z kempu Ptal jsem se místo zhruba pro 10 aut. Tak uvidíme, co vymysleli, samozřejmě auta u stanů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 (editace) 2 sosák: V kolik hodin jedeš do toho kempu? My nakonec jedem taky až v sobotu, takže by byla nějaká ta spanilá jízda ?? Editováno: 29. Červenec 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 2 2P4: Co se sejít v 10:00 v Plzni u Olypie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 2 gh0:Ahoj,jestli pojedeš z Chebu,tak já budu vyjíždět cca. v 8:30 z Dolního Žandova.Co se tam sejít a jed spolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 2 2P4: Co se sejít v 10:00 v Plzni u Olypie? To neni špatnej nápad, já jsem pro. Uvidíme, jak se k tomu vyjádří ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já přijedu po modrej tak se sejdem u kempu a pokud budete v 10h vyjíždět tak na 11h sem u brány kempu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já přijedu po modrej tak se sejdem u kempu a pokud budete v 10h vyjíždět tak na 11h sem u brány kempu. Tak ju, neni problém, to bude lepší, Vlastík nám bude držet místo ve frontě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 2 gh0:Ahoj,jestli pojedeš z Chebu,tak já budu vyjíždět cca. v 8:30 z Dolního Žandova.Co se tam sejít a jed spolu? Ok super napad, v 8:30 tam budu jak na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 2 gh0: Tak v 8:30 před obecním úřadem v Dolním Žandově,je to hned vedle kostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 To Tomáš a Sosák, budu se snažit být So v 10. hod. u Olympie. Ještě to upřesním Tomášovi v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 2 gh0: Tak v 8:30 před obecním úřadem v Dolním Žandově,je to hned vedle kostala. Ok, snad tam nezabloudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 To Tomáš a Sosák, budu se snažit být So v 10. hod. u Olympie. Ještě to upřesním Tomášovi v pátek. 2beeson: neni problém, budu se těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.