2P4 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Zdravim všechny, tak sem dneska volal do toho kempu a bylo mi řečeno, že místa mají dost. A když se mi zeptala, pro kolik lidí by to mělo bejt a já řekl kolem 7-10 aut, tak mi nevěřila a že si mám v pátek ještě zavolat. Ode dneška je tam prý na všechno sama a neni v jejích silách nám tak "vykulíkovat" místo. Takže v pátek sem dam informace, jestli maj místo nebo ne, kdyby náhodou ne, tak budu obvolávat další kempy v okolí a někde pro nás místo budou mít. Snad A to na začátku telefonátu se chlubila kolik tam maj místa, že je nemůžu zaskočit a ono hejhle Skoro deset aut je deset aut... Nějaké náhradní řešení na kemp, kdyby tento náhodou nevyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Myslíš že nás bude tolik?Já bych to viděl tak na 5-7 aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Myslíš že nás bude tolik?Já bych to viděl tak na 5-7 aut. Počítám tak kolem 7 aut, ale radči říct víc, než míň, ne? Může se stát, že by ještě někdo přijel na poslední chvíli. No uvidíme, jak na tom budem v pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Z toho 1 auto večer mizí ,to sem já,takže to tipuju že zůstane 5 aut přes noc. Už jen 3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak nakonec uvidíme, kolik nás tam bude, páč George nejede a dneska mi psal mvh a ten taky nejede, tak to sem na to docela zvědavej Už jen 3 dny, jak říkal beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak nakonec uvidíme, kolik nás tam bude, páč George nejede a dneska mi psal mvh a ten taky nejede, tak to sem na to docela zvědavej Už jen 3 dny, jak říkal beeson Mno tak ted je nas uz 5 a kdyz prijedou ty dva tvoji znamy, tak nas je 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Tak nakonec uvidíme, kolik nás tam bude, páč George nejede a dneska mi psal mvh a ten taky nejede, tak to sem na to docela zvědavej Už jen 3 dny, jak říkal beeson Mno tak ted je nas uz 5 a kdyz prijedou ty dva tvoji znamy, tak nas je 7 Tedy aby nakonec nepřijeli jen ty naše 3 auta od Olympie. Hele chlapi jak s proviantem? každej si přiveze pro sebe co sežere a vypije nebo to máte vymyšlený nějak jinak? A bude ten gril? Nerad bych pucoval klobásy v syrovým stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Takže potraviny si přiveze každej sám co a jak kdo chce a vypije Jinak gril bude na 100%, páč ho beru já Editováno: 1. Srpen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Romane, prosim tě, vezmeš ten míč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Romane, prosim tě, vezmeš ten míč? Mic beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak zejtra nakoupit a v sobotu ráno hurááá. Snad nám bude přát počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak zejtra nakoupit a v sobotu ráno hurááá. Snad nám bude přát počasí. Mno, doufejme, že jo, voda je taky dobrá, tak plavky taky s sebou, teda kdo chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak přátelé, už zítra. Máte koupený zásoby? Gril je naleštěnej a připravenej na klobásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) Tak sraz je za náma a už pomalu přemejšlim, kdy uděláme další Jinak byl opravdu super, moc se mi líbíl... a fotečky jsou zde: http://www.carclub-cr.com/srazy/nepomuk_foto.html Editováno: 6. Srpen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Pokud by měl někdo fotečky ze srazíku a chtěl by je dát na klubové stránky, tak stačí mi je poslat na mejla a já je tam dám, ať je jich tam hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Dík za pohodovou akci, rád jsem poznal nové lidi, a klobásky byly vopravdu vypečený. Škoda ,že se nás nesešlo víc. Asi nejlepší byl ten náš mač na minigolfu, to byla správná prča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Dík za pohodovou akci, rád jsem poznal nové lidi, a klobásky byly vopravdu vypečený. Škoda ,že se nás nesešlo víc.Asi nejlepší byl ten náš mač na minigolfu, to byla správná prča. Neděkuj, to já děkuju, že jsi přijel. Jinak to byla opravdu dobrá akcička, a ten minigolf, to radči ani nemluvim Jinak doufám, že příště se nás sejde víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jo klobásky slintám ještě teď.Moc se nám tam s Váma líbilo a doufám,že jste dorazili všichni v pořádku domů. A příště už snad dojde na ten mač Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jo klobásky slintám ještě teď.Moc se nám tam s Váma líbilo a doufám,že jste dorazili všichni v pořádku domů. A příště už snad dojde na ten mač Tome. Taky doufám Vlatíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Nejsem blázen jsem jen letadlo Ale teď trochu vážně, na stránkách http://www.carclub-cr.com plánujeme další srazík. Je tam anketa kdyby jste ho chtěli udělat, tak západočeši a ostatní krajáci, co by se chtěli zůčastnit srazu hlasujte, dávejte návrhy... Díky 2Vlasta: Nediv se mi, že hned den po srazu chystám další, ale ten nás srazík byl opravdu super a takových by mohlo být víc Jinak jsme dorazili v pohodě a mám tebe i Hanku pozdravovat od Lucky. Tak zatim pic, razim na noční Editováno: 6. Srpen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Já taky dojel domů dobře, díky za optání Vlasto:p Jinak jsem na stránkách klubu hlasoval pro Silvestr, ať je nějaká sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Já taky dojel domů dobře, díky za optání Vlasto:p Jinak jsem na stránkách klubu hlasoval pro Silvestr, ať je nějaká sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) Co takhle si dát v říjnu někde kafíčko, co vy na to?? Editováno: 16. Srpen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Více info na http://www.carclub-cr.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Oprava, kafíčko bychom si mohli dát v říjnu. Přesunul jsem to na říjen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.