2P4 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nikdo se nechce k nám přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nikdo se nechce k nám přidat? uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nikdo se nechce k nám přidat? uvidíme Doufám, že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nikdo se nechce k nám přidat? uvidíme Doufám, že jo nemám auto ještě v dobré kondici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nikdo se nechce k nám přidat? uvidíme Doufám, že jo nemám auto ještě v dobré kondici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nikdo se nechce k nám přidat? uvidíme Doufám, že jo nemám auto ještě v dobré kondici čemu se divíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Že jí nemáš v kondici To je samej upgrade a pak to takhle dopadá lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Že jí nemáš v kondici To je samej upgrade a pak to takhle dopadá lol asi tak nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Zdary bando, na kafíčko v říjnu bych přijel, v případě že to bude po 15. říjnu, do tý dobu se budu pleskat na Dukovanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Uvidíme snad to nějak vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Uvidíme snad to nějak vyjde. To doufám. Rád bych zajel na pokec, u rybníka to bylo super. Jen trochu bacha na 2P4, je nějakej divokej, potkal jsem ho u nás na pouťový zábavě, a toho wola nenapadlo nic lepšího než mě zezadu skočit na záda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Uvidíme snad to nějak vyjde. To doufám. Rád bych zajel na pokec, u rybníka to bylo super. Jen trochu bacha na 2P4, je nějakej divokej, potkal jsem ho u nás na pouťový zábavě, a toho wola nenapadlo nic lepšího než mě zezadu skočit na záda. hmm to mel asi stesti, zes mu nedal na kokos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Uvidíme snad to nějak vyjde. To doufám. Rád bych zajel na pokec, u rybníka to bylo super. Jen trochu bacha na 2P4, je nějakej divokej, potkal jsem ho u nás na pouťový zábavě, a toho wola nenapadlo nic lepšího než mě zezadu skočit na záda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Uvidíme snad to nějak vyjde. To doufám. Rád bych zajel na pokec, u rybníka to bylo super. Jen trochu bacha na 2P4, je nějakej divokej, potkal jsem ho u nás na pouťový zábavě, a toho wola nenapadlo nic lepšího než mě zezadu skočit na záda. Máš štěstí že už nemám reflexy jako kočka, jinak jsi se válel na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Uvidíme snad to nějak vyjde. To doufám. Rád bych zajel na pokec, u rybníka to bylo super. Jen trochu bacha na 2P4, je nějakej divokej, potkal jsem ho u nás na pouťový zábavě, a toho wola nenapadlo nic lepšího než mě zezadu skočit na záda. Máš štěstí že už nemám reflexy jako kočka, jinak jsi se válel na zemi. Tak to jsem opravdu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak na stránkách klubu se domlouvá datum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Buď můžem si udělat kafíčko zvlášť a nebo to můžem spojit s tim tuning srazem co je v Sokolově. Záleží na vás, ale každopádně se vyjádřete na stránkách klubu, jak jste se rozhodli. A tak...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 muzete taky priject do sokolova na sraz....www.tuning-sokolov.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 muzete taky priject do sokolova na sraz....www.tuning-sokolov.cz víme, o tom taky uvažujeme, že se tam ukážeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Nějaký návrhy na hospůdku. ve který by sme si mohli dát sraz v tom říjnu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 2P4 co to udělat jako podzímní slet s oběděm v sobotu nebo neděli třeba tady je to tak na půl cesty ze všech směru západočechů.Parkoviště je tam dost velký a pokud si pamatiju tak tam dobře váří.(ale je fakt,že už sem tam dlouho nepapal)To Víš cafe nepiju já raději masíčko. http://www.firmy.cz/detail/680920-sv-hubert-kralovice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Samo nemuselo by to bejt jenom pro nás zápaďáky muže přijet kdokoliv kdo by nás chtěl vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 2 Vlasta: To neni vůbec špatnej nápad. Já sem pro, doufám, že nebudu jedinej Já taky radči masíčko než kafíčko Vlastík opět boduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tak návrh - druhá půlka října. Na klubových stránkách se připravuje nová anketa s datumy, tak ať se nemusí psát jednotlivě. Ještě nějakej jinej návrh na hospůdku či restauraci? jinak Vlasto: dobrej výběr !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Dobrej nápad s tím obědem,navrhuji sobotu 27.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.