Bendy Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja klidne se slezu, jen napsat kdy a kde? treba nekde v kv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 jojo taky jsem uvazoval nekde ve Varech, toto jeste dohodneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 KV mi nevadí, sice sem od Plzně, ale klidně přijedu...uděláme si s přátelkyní výlet Copa tu je jenom tak málo západočechů?? Doufám, že ne a že se ještě další přidají...Já jedu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdravim skoro sousedy, ja jsem z KV, tak uvidim, podle toho jakej bude termin bych prijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Taky zdravim skoro souseda Termín se dohodne až pak, přednější je dát dohromady alespoň pár lidí, kteří by měli zájem se sejít a pokecat popřípadě někde posedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Super uz je nas 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Začíná se to pomalu slejzat, což je dobře...jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Začíná se to pomalu slejzat, což je dobře...jen tak dál. Ja take prijedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Parada, tak uz je nas celkem dost (zamozrejme dalsi jsou vitani), takze muzeme zacit domlouvat datum a misto. Byl tu navrh ode me na posledni vikend v kvetnu nebo ten vikend po skodahome srazu. Takze piste jestli Vam vyhovuje nebo ne nebo nejaky jiny vikend . Misto -> zatim je navrh na KV (asi nekde u tesca nebo sparu). Taky piste jestli vyhovuje nebo napiste svuj navrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 u Tesca je furt narvany parkoviste at je pred vejplatou nebo po, takze bych navrhoval spar, tam je vetsinou na krajich vic volno. Termin muze bejt klidne konec kvetna me je to zatim fuk, ale mozna se budu nekdy v kvetnu/cervnu stehovat nevim jeste presnej termin, takze to bych pak spis tahal krabice, ale kdyby prijelo hodne lidi a kazdej by vzal par krabic, auto ma taky kazdej svy... To bych usetril za stehovaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 u Tesca je furt narvany parkoviste at je pred vejplatou nebo po, takze bych navrhoval spar, tam je vetsinou na krajich vic volno. Termin muze bejt klidne konec kvetna me je to zatim fuk, ale mozna se budu nekdy v kvetnu/cervnu stehovat nevim jeste presnej termin, takze to bych pak spis tahal krabice, ale kdyby prijelo hodne lidi a kazdej by vzal par krabic, auto ma taky kazdej svy... To bych usetril za stehovaky Tady jsou fakt vychcany lidi, vyuzit lidi na srazu ke stehovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Mě je to tak nějak jedno kde to bude a ty termíny, hm. Můžu každej víkend, takže já sem "bez problému" Podrobim se většině A nějací Plzeňáci nebo okolí Plzně by se nejelo podívat na sousedy do KV?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Mě je to tak nějak jedno kde to bude a ty termíny, hm. Můžu každej víkend, takže já sem "bez problému" Podrobim se většině A nějací Plzeňáci nebo okolí Plzně by se nejelo podívat na sousedy do KV?? jojo, ozvete se. Hlavne ty svalnaty, s velkejma autama )) Neee, nebojte, ja si to prestehuju sam, vsechno nacpu do roomstera, akorat na lednici budu muset sjednat neco vetsiho. Jinak ja zase rad jezdim obcas do Plzne, je tam dobra silnice, hodne hospod Takze byste mohli udelat nekdy sraz i tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Tak to s tebou souhlasim, udělat sraz někdy u Plzně, nebo můžem tuten sraz jak domlouváme udělat někde napůli cesty mezi KV a Plzní, ale je to jen návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) No treba v Plany, tam jsou pivni lazne a je tam dobra hospoda ve skale, ale uz si nepamatuju jak se to tam menuje, akorat vecne narvana soudruhy z ndr. oprava: tak se to fakt jmenuje Ve skale, tady se muzete podivat jak to tam vypada: http://www.chodovar.cz/id2cz-restaurace-ve-skale.htm Editováno: 13. Duben 2007, autor: mvh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 No vida a máme návrh na místo srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 ja jsem pro, jen to vidim misto piva na kafe nebo kofolu pac vlakem tam nejedu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Souhlasím dát si kafe, tak se nám to začíná "rýsovat". Prvmí návrh na sraz byl v KV někde na parkovišti u sparu a druhý návrh je v Planý v hospůdce Ve Skále. Jěště někdo má návrh na nějaký jiný místo? A co Plzeňáci? Nikdo nechce ject?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Já jsem pro Planou,ale s tou kávou v restauraci Ve Skále to moc růžově nevidím.Je tam opravdu pořád narváno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Pokud by to bylo v Plany u Tachova asi bych se ukázal,ale záleží kdy mám docela frmoul a to i o víkendech mám to tak 70km to se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Výborně, já sem taky pro tu Planou. Takže to vypadá, že to asi ten náš sraz bude teda v Planý. A kdy by se Vám to hodilo? Nejspíš to bude sobota, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) Ja mel na mysli Chodovou Planou (u Marianskych Lazni), ale je fakt, ze do Tachova taky neni daleko Pred tou hospodou je parkoviste. Loc: 49°53'36.61"N,12°43'34.17"E Jo a dobre tam vari Editováno: 15. Duben 2007, autor: mvh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Aha, stala se chyba Tak to se musí ještě pořádně upřesnit No tak jestli tam dobře vaří, tak to je jedině plus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Sorry, prve jsem to blbe napsal, ale je to od sebe 3km, takze zanedbatelny omyl No a pro jistotu jsem uvedl souradnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak jestli jsou to 3 km, tak to neřešit Ty souřadnice jsou gut, škoda že nemám navigaci A kdy by jsi byl pro se sejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.