Vlasta Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak jestli jsou to 3 km, tak to neřešit Ty souřadnice jsou gut, škoda že nemám navigaci A kdy by jsi byl pro se sejít? No 28/29.4 jsem celej víkend v práci zbytek by se snad nějak mohl udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Já jedu na 5. sraz skodahome, ten je od 11. - 13. května, jinak ostatní víkendy můžu...snad do toho něco nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Já jedu na 5. sraz skodahome, ten je od 11. - 13. května, jinak ostatní víkendy můžu...snad do toho něco nevleze. Já na 99% taky jedeš v pátek nebo v sobotu mužem se po cestě někde sejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) A co chodovaci, Plana nevadi? Jinak jestli nejedete na mimon, tak by se dalo o vikendu 5.5. nebo 6.5. ..... ale tam asi pojede vetsina Editováno: 15. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja 5.5. nemuzu, jedu na Roomster sraz takze bych se primlouval na konec kvetna, akorat zatim furt nevim to stehovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 oki takze konec kvetna v Plany, jsou vsichni pro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Já jsem pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 A co to nechat na sobotu 2.června jsem sice v Plzni ve škole ale v poledne mužu zdrhnout a po dálnici jsem v Plany tak za hod´ku.Tejden před tím mám celej víkend noční tak bych jel raději až toho 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ja 2. cervna muzu, zalezi ted na ostatnich .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Mě je to jedno,já můžu skoro každý víkend.Ale když to budeme takhle posouvat tak se nejspíš nesejdeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ja jsem zatim pro, ted je to v kvetnu samej sraz, tak bude aspon malej distanc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 a co treba krasno letiste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) Mno me to je sice jedno, ale nechal bych tu Planou. Pro Plzenaky uz by to bylo celkem daleko a musel by nekdo domluvit vstup (vjezd) na letiste. A ja sprintovat stejne nehodlam, vzhledem k tomu, ze mam super vykone zihadlo, ktere by nikoho nepredjelo a navic by u nekterych jedincu mohlo vyvolat dojem, ze jsou super rychli a zkouseli by prihlasit svoji karu do WTCC apod. zavodu Editováno: 18. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 pridal bych se o vikendu 27 28 29.4. ale bez fabulinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mno me to je sice jedno, ale nechal bych tu Planou. Pro Plzenaky uz by to bylo celkem daleko a musel by nekdo domluvit vstup (vjezd) na letiste. A ja sprintovat stejne nehodlam, vzhledem k tomu, ze mam super vykone zihadlo, ktere by nikoho nepredjelo a navic by u nekterych jedincu mohlo vyvolat dojem, ze jsou super rychli a zkouseli by prihlasit svoji karu do WTCC apod. zavodu jen navrh. a kde je to presne ta plana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to Bendy: kousek za Marianskyma Laznema to Schlumpf: ten vikend jsem fuc, jedine ze by jeli ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Chlapy, jak sem psal, pokud mi do toho nic nevleze, tak můžu každej víkend, takže záleží na ostatních. 2Vlasta: Jsem pro, ale jel bych asi v sobotu, ale pátku se nebránim:) Ještě se musim pořádně podívat, jak mám práci...aspoň bych nejel sám, to by bylo fajn. Pak se nějak domluvíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 klidně se můžeme sejít víckrát, nedělá mi problémy někam dojet, můžem udělat sraz klidně teď v květnu a pak v červnu, teda pokud by byl zájem....jen návrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 jo klidne, kdyz bude zajem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Řekl bych, že zájem bude... Takže místo by mse měli, tu Planou a teď už jenom ten datum...takže návrh na ten víkend po skodahomu...ale píšu to s rezervou, nevim jak budu mít služby, ale tak nějak předběžně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 zatim to vypada, ze nic tento vikend nebudu mit, takze jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Ještě někdo se přidá? Je to víkend po škodahomu, takže to vychází na 19. května to je sobota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Ještě někdo se přidá? Je to víkend po škodahomu, takže to vychází na 19. května to je sobota. Ze bysme tam blbli jenom dva? To se mi nechce verit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 To se mi taky nechce věřit. No tak chlapy, vemte svoje drahé polovičky a přijeďte na pokec do Planý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Já taky přijedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.