Jar_da Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tipoval bych to snímač v nádrži - plovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ještě mu dám šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak šanci dostal a nevyužil. Takže půjde ven. Dá se na plováku něco opravit, vyčistit, prostříknout,..., nebo pouze vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Kde a za kolik se dá sehnat novej plovák? Kromě origo servisu za hříšný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Mrkni sem (místní uživatel Piedro): http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=399549 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Hosi na fabii 1.0 junior 2002 sa sem tam nechce pohnut palivomer(stale na nule), sem tam sa prebudi a tak sa to sprava.... Cital som na octavia forum rozne rady ale pre istotu to dam sem ci mi niekto neporadi nejaky konkretny zasah.....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Vag hovorí čo? merané hodnoty? Objem nádrže? Ak budeš mať málo litrov a bude nádrž do polky plná máš vadný plavák asi alebo kabeláž. Akčné členy si skúšal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Vag hovorí čo? merané hodnoty? Objem nádrže? Ak budeš mať málo litrov a bude nádrž do polky plná máš vadný plavák asi alebo kabeláž. Akčné členy si skúšal? Vag nic.... ale pre istotu este otestujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 to nebudeš mať v chybách, myslel som akčné členy, merané hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Pánové mám takovou divnou chybu v autě a to po výměně pal.čerpadla F1 1,2 htp mi budík ukazuje opačně stav PHM.Takže když natankuji plnou tak mi sviti rezerva a pomalu potom to leze s počtem najetých km do půlky a tak dál.To je divočina ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Máš špatné čerpadlo záleží aký máš r.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) To je jako vtip,nebo to myslíš vážně ? koupil jsem to v autokelly a je to na to auto Editováno: 6. Listopad 2008, autor: hornobrizak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) Ale palivoměr se měnil (tuším s Faceliftem) tj. máš správnej díl, ale na jinej rok výroby buď novej snímač nebo si nechat předělat přísrojovku Příště bacha, spousta dílů se měnila v průběhu let a potřeba je i tak kupovat. Editováno: 6. Listopad 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Teď nevim jaký snímač myslíš ? a co takhle kdybych prohodil plovák ze starého na nový ? pomohli by to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 nepomohlo. tak ako mas v prispevkoch vyssie, bud si nechas prepalit pristrojovku alebo si kupis spravne cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) Dobrá tedy,to mám zase radost zitra pojedu do Kelly a tam se snad donluvim na výměně.Říkal jsem si,že po mě nechtějí ani rok výroby Potom vám dám vědět jak jsem dopadnu Editováno: 6. Listopad 2008, autor: hornobrizak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Kup už si rovnou nové budíky s maxidotem a máš po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Teď nevim jaký snímač myslíš ? a co takhle kdybych prohodil plovák ze starého na nový ? pomohli by to ? To vyzkoušej. Určitě to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Takže názor od prodejce zní: zkusit přehodit kabely které vedou do svorkovnice,nebo čerpadlo vyměnit (za to samé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 To ti nepomože. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 to hornobrizak: To přehození drátů ti fakt nepomůže, tam je (pasivní součástka) odpor a ten je v obou směrech stejný. Takže leda vyměnit (jednodušší varianta), nebo přeprogramovat hodnoty v bůdících (složitější, potřebuješ někoho, kdo to umí). Já to budu muset taky řešit, až si budu na jaře dávat maxidot poFace na předFace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 já jsem dával před 2 roky maxík-a palivo obráceně také-tak jsem koupil jen na čerpadlo tu odporovou destičku,jak na ní běhá plovák-pokud máš staré čerpadlo,použij destičku z něj a máš to vyřešené-práce na 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Přesně to chci udělat jen teď na to nemám moc času.Pokusim se to i nafotit a vložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Přesně to chci udělat jen teď na to nemám moc času.Pokusim se to i nafotit a vložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Tak mám problém opraven,vyměnil jsem destičku s odporem za původní (je to sranda práce na 20 minut) a už to ukazuje dobře.Díky všem za pomoc a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.