vorlajz Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 koukal jsem včera na Tourku v autosalónu a ty zrcátka z Fabči mi tam moc nesedí.... je to takový moc bachratý.... jinak je to pořád pěkný auto... ale OII to není... a všem co jí pořídili gratz a hodně šťasných km! a čekatelům přeju pevný nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 hele chlapi, kámoš si koupil O I Combi rv. 2004 TDI 81 kW ... výbava elegance asi.... má to dešťák (tuším), climatronic, el. okna apod.... najeto prej 78 tis. cena 200.000,- ... tak si říkám, jestli si neměl koupit radši novou???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 hele chlapi, kámoš si koupil O I Combi rv. 2004 TDI 81 kW ... výbava elegance asi.... má to dešťák (tuším), climatronic, el. okna apod.... najeto prej 78 tis. cena 200.000,- ... tak si říkám, jestli si neměl koupit radši novou???!!! To měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 To měl jsem mu to říkal.... jo, vím, že to sem nepatří, ale vás tu hodně s O I... co způsobuje vibrace do ovlantu při brždění z vyšších rychlostí? mohou to být zvlněné brzdové kotouuče??? díky (to je jeho první závada ) jinak jsem chtěl řícct, že je škoda, že není na O I ta rosso brunelo... viděl jsem jí na O II a špica! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Takže zámek schránky souvisí s centrálem s DO? Ví to někdo najisto? Ta laciná záslepka mě tam točí.....Myslíte, že tam půjde dodatečně zámek osadit a udělaj to v servisu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Podle mě to souvisí s druhuem čalounění sedaček..eminent a graham má asi zámek, ale jenom tipuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jsem mu to říkal.... jo, vím, že to sem nepatří, ale vás tu hodně s O I... co způsobuje vibrace do ovlantu při brždění z vyšších rychlostí? mohou to být zvlněné brzdové kotouuče??? díky (to je jeho první závada )jinak jsem chtěl řícct, že je škoda, že není na O I ta rosso brunelo... viděl jsem jí na O II a špica! S velkou pravděpodobností to budou opravdu kotouče.To se občas vyskytuje a projevuje se to přesně takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) podle me to bude souviset s tema klicema....proc by to melo souviset s calounenim? Za eminent se taky nepriplaci.... to masserr: pochybuju ze budou mit takovy bocni vedeni :-D ale taky sem to objednaval s tim dojmem...a graham je asi fakt nejhezci, co sem videl...jestli to bylo vono vubec :-) Editováno: 8. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ok díky za tip.... ještě dotaz....třeba na Rogerera.... na jakou jsi se dostal cenu s tím TDI? a máš lifta/combi? výbava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) vorlajz: lift, metla,ten tour paket, kozeny paket,dalkovej central,bederni operky,mlhovky,rezerva,takova ta metalicka sragora na stredovym panelu a bylo to nakych 335tis proste stejne jak v konfiguratoru...dealer prida radio a takovy ty hovadinky jako povinnou vybavu a koberecky... Editováno: 8. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) zajímavý je, že graham byl u OII v levnější výbavě a teď se dává do té dražší. jinak obrázek eminentu, dálkový ovládání ve výbavě .... a zámek na místě Editováno: 8. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) a už mám termín juchůůů prej v systému vyskočil zatím 49. týden tak snad tomu tak bude :palec2: to bojler: ten eminent vypada lepe nez jsem si predstavoval....jen ten kozeny paket chybi....skoda ze tam nedavaj sedacky z OII Editováno: 8. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Rožere zdar, 49. týden?A řekli ti jakýho roku ?Každopádně gratulace. Chtěl bych tady teagovat na Vorlajze a jeho příspěvek o tom jak si jeho známej koupil OI za 200 tácků-Já mám takovej pocit,že spousta lidí nemá v dnešní době vůbec představu a cenách novejch aut,který jsou fakt na dně a pro nás potencionální kupce příznivý.Dneska bych o ojetým autě snad ani nepřemejšlel,protože jak píše Vorlajz cenovej rozdil nový vs. ojetý není nějak obrovskej. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) Tomíno S.: no asi 2011 :-D ani bych se nedivil.... i já samozřejmě uvažoval o koupi ojetýho nafťáka (Mazda 6, Corrola - r.v. kolem 2002-2005) jenže ty ceny se pohybují kolem 200tis, najeto maj kolem 150tis (když Bůh dá zapravdu tachometru) a když najedu ročně cca ke 40tis km tak todle byla jasná volba :-D protože kolem 200tis km odchází plno drahých komponentů zejména u CR motorů který se s..rou jak na běžícím páse...takže bych za rok do toho investoval další desetitisíce takže asi hlavně záleží na budoucím využití...kdybych měl najet ročně 10tis km tak koupím ojetou šunku...která bude mít desetizonovy klimatizace a ruzny hovadinky a určo lepší svezení než O1....ale holt potřeba je polykač kilometrů Editováno: 8. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jsem mu to říkal.... jo, vím, že to sem nepatří, ale vás tu hodně s O I... co způsobuje vibrace do ovlantu při brždění z vyšších rychlostí? mohou to být zvlněné brzdové kotouuče??? díky (to je jeho první závada )jinak jsem chtěl řícct, že je škoda, že není na O I ta rosso brunelo... viděl jsem jí na O II a špica! Dělaj to kotouče. Taky sem je kvůli tomu měnil. Jinak tý rosso brunelo je škoda. Když už na ni davaj tu zel. arktic tak mohli i tuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) Já mám takovej pocit,že spousta lidí nemá v dnešní době vůbec představu a cenách novejch aut,který jsou fakt na dně a pro nás potencionální kupce příznivý.Dneska bych o ojetým autě snad ani nepřemejšlel,protože jak píše Vorlajz cenovej rozdil nový vs. ojetý není nějak obrovskej.Tom Jo jo...s tímto naprosto souhlasím Nedávno jsem se díval na stránky Škody na vozy ihned k odběru, kontkr. na OI, tak v 1,6 lift. s metlou (bez klimy teda atd., ale né uplně social verze) cenovka 216t.Kč Což si myslím, že je moc pěkný. Navíc OI se budou ještě chvíli vyrábět co vím a až se výroba zastaví a budou se vyprodávat skladovky, tak věřím, že ty ceny budou ještě nepatrně hezčí Editováno: 8. Říjen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Takže tady jsou nějaké fotky Octavia Tour Trumf, už je doma od pátku hurááááááááááááááááááááááá. taktéž se připojuji k zástupu gratulantů - rychlý dotaz - máš tam vyhřívání zadního skla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Musí mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 kluci, jenže já už si připadám... že některým lidem nemá cenu radit.... on měl předtím O II 2.0 TDI 103 kW a byl ohromen tím TDI zátahem, takže když jsem zmínil, že by mu na to jeho ježdění stačila 1.6 MPI, tak to neprošlo... já osobně, když už bych uvažoval o koupi auta a uvažoval bych o O I, tak vemu radši funglovku, než ojetinu... nový auto je prostě vždycky lepší! než teda bazarový apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 navíc on najezdí za rok slabých 15 tis. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 to masserr: pochybuju ze budou mit takovy bocni vedeni :-D ale taky sem to objednaval s tim dojmem...a graham je asi fakt nejhezci, co sem videl...jestli to bylo vono vubec :-) Dneska jsem to zjišťoval a žádný boční vedení se nekoná, leda se sport paketem..tak sem tam nechal eminenty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 zajímavý je, že graham byl u OII v levnější výbavě a teď se dává do té dražší. jinak obrázek eminentu, dálkový ovládání ve výbavě .... a zámek na místě Ten EMINENT tomu fakt sedí ,já tam nechal SCALE a asi jsem udělal chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 To markyn: To se dá změnit, teda jestli je ještě dost času a nemá se za pár dní vyrábět..v salonu kde jsi to bjednával řekni že to chceš ještě změnit, oni zavolaj do škodovky a a mělo by to jít.. já už takhle měnil dvě věci (metalízu a přidával jsem alarm) a nebyl problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Nemáte někdo fotky toho novýho interiéru se sport paketem? Jsem zvědavej na ten Graham a sport sedačky a tříramenej volant........ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Na 100% je zámek schránky pouze s vystřelovacími klíči. A větší boční vedení = sport paket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.