George Couser Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Hlavně mě zajímá váš názor na ten dvoubarevný Roomster... http://skoda-auto.cz/CZE/model/actionmodel...fabiamagic.aspx http://skoda-auto.cz/CZE/model/actionmodel...oomsterduo.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 hrůůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Wau, ctyrleta zaruka v cene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) Na Magic uz tady vlakno je - kde jsou snazivi moderatori se svym "LOCK" prispevkem Ale k tematu, R imho opravdu ne a zaplatpambu jde ten akcni model i bez toho... Editováno: 8. Září 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Dvoubarevná kombinace se na roomster nehodí snad v žádné kombinaci barev, snad ještě na FIIC si ji dovedu představit, ale na R ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Mne napada snad jenom cerna/antracit v kombinaci se stribrnou. Jinak tohle fakt nechapu. Treba u cerveny se dostavame ke kombinaci cerveny karoserie, cernyho lemovani zadniho okna, anteny a A sloupku plus jeste bila strecha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 No a mě se zrovna ten Room co mají na tom odkazu na obrázku líbí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Možná by to bylo hezčí ve Scoutu, ale takhle se mi to taky moc nezamlouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Červena s černou, nebo bílá s černou, taky nemusí vypadat špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 room duo by som bral keby bola v bielej farbe max ta stredna plocha strechy nie aj tie boky .. takto vyzera doooost divno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Kdyby chtěl někdo do těchto modelů interiér Pulse a nebo Floss, bude mít smůlu. Jde jenom Magic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Včera jsem viděl dvoubarevnýho Roomstera, kombinace červená Rosso brunello, stříbrná střecha, stříbrný boční polepy a litý kola vypadala nádherně. Kdybych zvažoval koupi novýho auta, možná bych si dal říct. Jinak nechápu, proč škodovka nenafotila nějaký obrázky. Udělali jen tu jednu červenobílou fotomontáž, kde ten Roomster vypadá divně. Naživo dost dobrý. K vidění v Karlových Varech - Auto Schoner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Zrcátka sou taky stříbrný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Ne. Ty jsou tuším jen u Fabie Sportline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Fabka Magic ma docela slusnou vybavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.