afi Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Ahoj mám 1,9tdi 81 kw r.v. 98 dvakrát se mi stalo, že jsem vypnul klíček a vytáhl ale motor nevypnul. Tak jsem klíč vrátil a párkrát zatočil až to vyplo. Potom asi den v pohodě a přišlo to zase. Stalo se to někomu? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 presne tohle ne, ale stalo se mi, ze byla spatna ta vec ve spinaci skrince, tak cast kde jsou kontakty, cast pod vlozkou na klic (nevim presne jak to nazvat). musel jsem klickem po zapnuti najit vhodnou polohu, kde je sepnuto. Predpokladam, ze to bude to samy, ze je problem v tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Volaju to orech. Je to elektricky spodok spinacej skrinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Dá se to opravit, nebo se to musí měnit celé a tím i klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Meni sa len ten spodok, neopravis ho. Teda menit sa da aj vrch (zamok), ale ten u Teba je Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 o kolika korunách to asi je? Alespoň za novej díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 malo by to byt toto: http://www.cc-autodily.cz/skrinka-spinaci-nova.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4b09...via-superb.html cena cca 870Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.