michal2009 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Zdravím chlapy znalí věci. Líbí se mě, když má octa jeden stěrač, jak na to? co je potřeba všechno změnit?? celkem se to začíná objevovat, octy mají jednen stěrač uprosted. Ale není mě uplně jasný jak to poladit.. Díky za každej solidní postřeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Asi nejlepší je sehnat mechanismus třeba z citroenu ZX atd., který měli jen jeden stěrač a přepojit to. Nevím jestli si někdy s autem co má jen jeden stěrač jezdil, ale budeš sklamanej, fak výhled nic moc. Taky bude asi problém na STK. Spíš bych řešil stěrače jako má třeba Alhabra atd., ty co jezdí každý na jinou starnu ke sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 pffff, stejne na to OI neni konstruovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 pffff, stejne na to OI neni konstruovana vidíš, zkusím se vtom projet, má to jeden chlapák tak 2O km ode mě, tak ho asi zkusím oslovit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duch46 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 spíš bych zkusil mechanizmus z medoura tam sterac jezdi i do rohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.