Pavska Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 D2S jsou výbojky u I supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 26. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) Přesně tak, jakoukoliv s označením D2S. Neber ale ty čínský kolem 600,-Kč. Za chvíli se vysvítí. A nejlepší světlo je 4500K Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: petr vlach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Aký je rozdiel medzi D2S a D2R nieje mi jasné čo znamená R a S a aký je medzi nimi rozdiel, vie mi to niekto vysvetliť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ezpzlmnsqz1337 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ahoj, asi před týdnem jsem měnil xenonovou výbojku (D2S 4300K) na svém S1 2006. Bohužel jsem nevěděl, že při zavírání zapalovacího modulu nemohu mít zapojen jeho konektor, že jej musím prvně zavřít (otočit) a až pak připojit konektor. No a jak jsem se snažil jej otočit s konektorem, tak se celá ta lampa jakoby uvolnila. Na obrázku je vidět, že lampa jakoby nesedí přesně v té díře ve světometu. Rozebral jsem poté celý nárazník a světlomet vyndal, nicméně ani tak se mi nepodařilo jej dostat zpátky tak, aby seděl (nebyl vidět okraj lampy). Jde s ním hýbat v podstatě jen asi 1cm nahoru nebo dolů. Světlomet teď nicméně svítí hodně dolů a nevím, jestli je možné jej pomocí těch seřizovacích šroubů nějak srovnat, to budu teprve zkoušet. Nestalo se to někdy někomu? Upřímně doufám, že není nutné měnit celé světlo za šílené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 rekl bych, zes to normalne urval.. pokud to nejde vratit nazpatek, tak to tam asi drzet naporadne nebude a staveci srouby ti moc nepomuzou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Může to být třeba jen vyskočený z kloubu. Světlo ven a zkontrolovat uchycení paraboly je to myslím na třech kloubech z toho je jeden servomotorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.