misko 11 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Caute, mohli by ste mi niekto poradit, cez noc mi naky hlupak tukol do mojej octavie, konkretne o zadneho naraniku, naraznik neni rozbity ani prasknuty, len je tam taka 5 centimetrova vypuklina(nasleok stlacenia narazniku), je tam trosku popraskany lak, neviete nejaky jednoduchy sposob jak to vyrovnat? Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Nahřát horkovzdušnou pistolí a vytáhnou ven. S největší pravděpodobností lak odpadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 tiez som nadtym rozmyslal myslis ze keby zlozim naraznik dole a zacnem to nahivat zvnutra, ze by lak tiez odpadol?(na vonkajsej casti naraniku by nebola taka velka teplota ci ze lak by sa nemusel poskodit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Jenže ten lak je poškozený a nedrží na tom plastu jak by měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Hoď foto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 zajtra dam foto , dufam ze mi budete vedet blizse poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 tu je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 tu to je lepsie vidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak mám úplně stejný problém jako Ty. Já sem to ohřál a vymáčkl ven a lak mi upadl. Takže pokud Ti to moc nevadí, nech to rači být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.