PavelZ Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) Mám novou FII sice necelý měsíc, ale už začínám pozorovat, že hlavně při jízdě po kostkách mi něco rezonuje ve dveřích u řidiče. Stačí, abych loktem trochu přimáčknul tapec a přestane to. Nemá někdo stejnou zkušenost? Do servisu se mi to moc dávat nechce, aby to ješte víc nevyku....i. Editováno: 2. Listopad 2009, autor: PavelZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Jo mě taky cca 2měs , servis to ani myslím nerozdělal, jen tam nastříkal nějakej sprej a je klid. Rezonovalo to u skla jak dřív bývali kolíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jednou sem to už reklamoval - prej tam prasknul nejaky umelohmotny spoj, ted se to vratilo zpet... uz to nedela jen na kostkach ale i na vetsich nerovnostech ... je otazkou jestli to ma smysl pokud to zas jen hadradi novym dilem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirkaroomster Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Mám novou FII sice necelý měsíc, ale už začínám pozorovat, že hlavně při jízdě po kostkách mi něco rezonuje ve dveřích u řidiče. Stačí, abych loktem trochu přimáčknul tapec a přestane to. Nemá někdo stejnou zkušenost? Do servisu se mi to moc dávat nechce, aby to ješte víc nevyku....i. jo, taky pozoruji něco podobného ve dveřích řidiče. U mne je to spíše takový kovový zvuk. Zdá se mi, že to děla vnější klika - má trochu vůli. V servisu se jim do rozebírání dveří nechce a já s tím taky ještě asi počkám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Mne rezonuje tapacirung zadnich dveri pri hudbe, chystam sa tam napchat nejaky molitan, potom dam vedieť či to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jo to mi dělá taky, původně jsem myslel, že je trhlé repro, ale bude to tapec...hmm hmm, dej vědět, jak jsi to vyřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Me se taky asi pred tydnem zacal ozyvat tapec u spolujezdce, zajimave je, ze na to ma vliv zapnutej subwoofer, kdyz ho vypnu a pustim radio sebevic nahlas tak nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Tak já mám problém jen se zadními repro. Přední jsou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Tak problém vyřešen. Zvuk vydávaly kabely vedoucí k diodě ve dveřích. Po jejich přilepení páskou k tapecu je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 1893 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 A jak si sundal ten tapec? mam asi stejnej problem ale bojim se do dveri vlest abych tam neco neulomil. vim jak se dostat do dveri u stare F ale u nove jsem to jeste nezjistoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 tady je postup z DP http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=44104 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Tak mi to u řidiče klepe stejně - asi ten kablík od doidy. Nestačilo by vytáhnout tu diodu,omotat kabel bez demontáže tapecu ???? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak to nevím. Nicméně ten kabel k diodě asi nebude jedinný zdroj hluku. Na kostkách to i tak občas rezonuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 1893 Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 tady je postup z DP http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=44104 Ten dokument, ze kterého je obrázek demontáže dveří, byl by někde k mání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Pokud vím, tak DP na Fabii II je už jedině v software ELSA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Pri hudbe a na kostkach rezonuje temer vse... Cekam az se otepli, pak koupim roli filcove pasky, 2 m2 molitanu a snad to i prestane... Nejvic mne nas.re, kdyz mi ve skodovce vyndaji brylle z kastliku a stahnou basy - problem vyresen. Ale ze to drnci ve spoji palubky vlevo pred ridicem,tak to nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Cracu, tak o tom mi ani nemluv. 27.12 jsem byl na servise- výměna oleje na 15 tis, a reklamoval jsem rezonujíci plasty v zadních dveřích, a vrzající palubku- A výrok servisu? : bohužel se zadními repro nelze nic dělat, je to dané výrobou, takže jsem akorát nasranej, poradili mi abych stáhnul basy, a pak je poslech jak rádio o rákosáka za stovku, a vrzající palubovka? Technik se s autem projel, palubka vrže při otáčkách kolem 2 tis ot/ min, ale bohužel jsou to nízké otáčky takže nic. Jsem akorát tak nasranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citrus Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) To není pravda mě repro opravili, nacpali tam nějakej molitanek a vše je ok. Jinak o palubce jsem se vůbec nezmiňoval nerad bych aby mi do toho lezli . A pak mám ještě jednu radu trvat na té opravě vždy, pokud je to vzáruce jinak ať vrátí prachy. Už mě ty servisy pěkně pečou když chtějí prodat tak jsou jak andílci a když se něco po ... tak nemají uši Editováno: 17. leden 2010, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Tak mě ve dveřích taky něco ťuká,takový "plechový zvuk" je to víc slyšet,když je auto studený,pak se to malinko zlepší,ale na nerovnostech bych z toho vyrost ! Má smysl reklamovat ? v letě 2 roky starý auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Ahoj. Mě taky drnčí plasty v předních dveřích. Mam tam original radio BLUES a original repro ve dveřích. Když dám v nastavení rádia max bassy a hlasitost tak lehce přez půlku tak mi při housíku a trencíku lezou z dveří zvuky volných plastů. Auto je 2 měsíce starý. Myslíte, že bych to dal přez reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 mam to stejny, taky mi to rezonuje, pri cca 1800otacek drnceni... budu reklamovat, uz jsem to reklamoval 2x a ,,nikdy nic neslyseli,, tak ted uz budu dusledny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Tyhle problémy se objevily po skončení záruční doby. Bohužel. Mám v předních dveřích problémy hned dva. Při nerovnostech, které jsou téměř v ČR všude rezonuje něco ve dveřích, když se jen dotknu loktem přestane to. A další problém je v rohu u zrcátka. Při dojezdu na křižovatku při brždění motorem opět při nerovnostech začně ve dveřích něco někdy šíleně šramotit. Někdy to je k nesnesení. Do autorizovaného servisu bych auto nikdy nedal, na všechno mají vyměřený čas.. známý šikovný mechanik, nebo pár kamarádů vyřeší problém lépe, než v drahém servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 kdyz to mam v zaruce tak za to nebudu platit snad neeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 ahoj, nemáte nekdo schéma, nebo návod jak rozdelat tapecírunk levých předních dveří?? 2 garančky jim říkám , aby mi opravili rachotící ,,neco,, v levých př. dveřích, pravdepodobne povolený repro, ale ti kokoti v servisu patrne umí snad jen vymenit olej a to ještě blbě.. takže končím s autorizovaným servisem a pokusím se to opravit sám..pokud by jste nekdo mel schéma, nebo stručný popis jak to rozdělat a dostat se k vnitřku pod tapecírunkem, budu jen rád, protože kecy ve stylu- ale my nic neslyšeli, my to nemužeme rozdelat jen tak, nám to škodovka nezaplatí, už poslouchat nebudu.. díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Se ti někdy podívám do příručky Jak na to a vyfotim ti tu stránku kde se púopisuje jak se to dělá. A ty mi na oplátku pak při tom rozebírání pošleš nějaký detailní fotky toho až to budeš mít rozebraný- detaily na uchycení a popis toho na co si dát pozor. Abych pak taky věděl až budu ty dveře rozebírak do čeho jdu. Souhlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.