Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám takový problém... Potřeboval bych vyndat zadní sedačky (všechny). Ale jakmile jsem se na to odhodlal, zjistil jsem v zápětí, že jsou tam nějak divně zasunutý.(nějaký kolečko, nebo co?!) Prosím, poraďte mi.. Díky moc..

Vloženo

Sedáky sú bežne vyberateľné, vyberieš ich bez použitia náradia aj jednou rukou. Horšie to bude s operadlom, tak to musíš vyšróbovať. Viac pomôcť neviem.

Vloženo
Sedáky sú bežne vyberateľné, vyberieš ich bez použitia náradia aj jednou rukou. Horšie to bude s operadlom, tak to musíš vyšróbovať. Viac pomôcť neviem.

Tak to je jasný, že sedáky vyndám jednou rukou. Ale sedáky nic nevážej, chci vyndat opěradla..to jsem myslel..

Vloženo

naboku z kazdej strany mas otocnu zapadku ktoru treba uvolnit sroubovakom. potom vyberies osku operadla z uvolneneho zamku a operadlo s trochou sikovnosti vytiahnes smerom von z auta. na prvy krat to cloveku pride mozno trochu divne ale chce to len cvik. keby ti to neslo tak s nim trochu skus kyvat zo strany na stranu aby sa uvolnilo z osky v strede.

Vloženo
naboku z kazdej strany mas otocnu zapadku ktoru treba uvolnit sroubovakom. potom vyberies osku operadla z uvolneneho zamku a operadlo s trochou sikovnosti vytiahnes smerom von z auta. na prvy krat to cloveku pride mozno trochu divne ale chce to len cvik. keby ti to neslo tak s nim trochu skus kyvat zo strany na stranu aby sa uvolnilo z osky v strede.

Díky :D . Hned to půjdu zkusit...

Vloženo

Přesně jak píše xman...pěkný navod vytvořil ;) Možná bych jen dodal,že se z nějakého důvodu třeba zápatce nebude chtít uvolnit tak zaručeně pomůže šroubovák...v západce je na něj přesně výřez ;)

Vloženo

jo a pri opacnom postup, t.j. vkladani sedadla na povodne miesto treba operadlo poriadne vtlacit naspat tak aby sa zapadka pretocila do povodnej polohy alebo jej opat pomoct sroubovakom.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj všichni.Asi už to tady bylo,ale nenašel jsem to.Chci si vyměnit u fábky zadní nedělené sedačky za dělené.

1) půjdou mi do kombíka zadní sedačky z krátké fábky?,

2) jak mám vyřešit to střední uchycení u dělených sedaček,když já ho tam nemám(myslím takvou tu tyčku,na které jsou dělené nasunuté).

Díky moc za radu

Vloženo (editace)
no lahké to nebude.

ten stred tam navarit a je tam aj uchytenie na dva trojbodové pásy.

sedadlá krátkej a dlhej fabie by mali byt totožné.

Naopak je to snadný. Taky sme to na Hráškovi dělali. Střed sme nevařili. Tam je snad už z výroby.

post-5139-1200776803_thumb.jpg

post-5139-1200776921_thumb.jpg

Editováno: , autor: Luďa
Vloženo (editace)

no ved prave srobovanie nie je ono.

je to nad nadrzou a varit sa tam moc neda.

ono je to fajn ked je to nasrobovane az do nehody, ked ti kabela z kufra prerazi cez sedacky a premackne ta zozadu, alebo tvoje dieta, mamu, mangelku, alebo niekoho na zadnom sedadle.

Editováno: , autor: cartmanko
Vloženo
no ved prave srobovanie nie je ono.

je to nad nadrzou a varit sa tam moc neda.

ono je to fajn ked je to nasrobovane az do nehody, ked ti kabela z kufra prerazi cez sedacky a premackne ta zozadu, alebo tvoje dieta, mamu, mangelku, alebo niekoho na zadnom sedadle.

Už sem se byl na to dívat. Ale i taťka říká,že sme nic nevařili.

Vloženo

Ja som prehadzoval nedelené za delené a nič netreba privárať ani šrobovať všetko je tam . Na nedelených treba odšrobovať to stredné uchytenie inak to nedáš dole! :palec2:

Ale neviem či to platí combik -krátka!

Vloženo
Ja som prehadzoval nedelené za delené a nič netreba privárať ani šrobovať všetko je tam . Na nedelených treba odšrobovať to stredné uchytenie inak to nedáš dole! :palec2:

Ale neviem či to platí combik -krátka!

Tak tak. Tak nějak to bylo.

Vloženo

Můžu potvrdit, že to jde přehodit bezúprav. Já mám krátkou s dělenou sedačkou, táta má kombíka s nedělenou sedačkou. A už několikrát jsem to přehazoval. V uchycení není žádný rozdíl. lol

Vloženo

Lidi, všem moc dík.Už je to vyřešený.Blbě jsem koukal.Středové uchycení je i ve fábce,která nemá dělené zadní sedačky.Teď už jen sehnat nějaké dělené zadní sedačky.

• o 4 týdny později...
Vloženo

To je přesně ono! Potřebuji zadní dělené sedadla u combíka a nejsem si jist jestli to jde prohodit?! Už to vím!! Ale nevíte nahodou kde bych je sehnal?? A na kolik tak přijdou?? Dík :)

Vloženo (editace)
To je přesně ono! Potřebuji zadní dělené sedadla u combíka a nejsem si jist jestli to jde prohodit?! Už to vím!! Ale nevíte nahodou kde bych je sehnal?? A na kolik tak přijdou?? Dík :)

Zoženieš ich predsa v sekcii Bazar!

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo

Zkus nějaký vrakoviště. Pokud si nebudeš moc vymejšlet-RS sedačky,tak je seženeš docela lacino. Do 5000kč by ses měl vlízt i s předníma.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...