mambo Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) Taky jsem musel asi třikrát nakrátko nastartovat, ale potom úplně bez problémů. Ještě abych to doplnil. Jednou se mi vlastně taky stalo, že motor naskočil asi na vteřinu a potom zhasl, ale hned potom šel normálně nastartovat, ale to se stalo jenom jednou a nebylo to po krátkém běhu motoru. Od té doby zatím klid. Editováno: 24. Listopad 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 inu wokna taky obcas spadnou . Restart a jede se dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 woe Blacky tak tys tomu dobre pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Pořád nevím nic, technik nezjistil víc než oni že to nemá tlaky, tak se to akorát o den protáhlo , řekl že mají ten motor rozdělat tak snad zítra budu vědět víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harius Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Nemá tlaky ? Takhle najednou ? Ani na jednom válci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Nevím jestli na všech tak mě to řekli. Mě je to to taky divný, nic jsem nezpozoroval. Taky to nechápu, mělo by to snad přijít postupně ane že to jede normálně vypnu motor a už to netěsní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Volali mě ze servisu že dostanu celý nový motor. Že se potkali ventily a v prvním válci byl nějaký škrábanec. Vydržel 17.390km to je nějak málo. Nechápu jak mě to auto mohlo bez problémů jezdit a nic jsem nepoznal, já který poslouchá kde jaký šramot v autě. V servise mě řekli že já za to nemůžu a nic jsem nezanedbal, ale proč to udělalo by byli jen spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 ta snad bude uz modernizovany nie , a nabuduce nechaj motor nahodeny aspon dve minuty , ale lepsie ze ti odisiel skor ako niekde inde , lenze zase to rozoberanie ja ja :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Jaký modernizovaný, on nějaký modernizovaný je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 asi si myslel, že máš HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 no Bojler ma pravdu som sa okaslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauLofWoCC Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Měl sem u nás min. týden R Scenika 16V...majitel dojel dom v pohodě, zaparkoval a ráno už nenastartoval - motor si škytl a přeskočily rozvody. Dva válce měli nulu a dva měli 5barů. Toto vidím jako podobný případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Myslím si že to bude asi ono ale motor měl najeto málo, copak to se stává aby o nového auta přeskočili jen tak rozvody? Doufám že se to nestává často. Přece nebudu měnit motor každých 17.000km, není na řetez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Motor mám vyměněný a ato se zdá v pořádku. Pokud bych to platil tak cena opravy by byla 110.000Kč, pokud by to nebylo v záruce tak by to bylo síla. Jinak ventily se nepotkali, špatně jsem to pochopil. Válce neměli žádné tlaky ale proč se to stalo mě nikdo nevysvětlil. Znovu musím zajíždět motor, motor byl zajetý a začínam znovu od 0km. Zajímavé že na motor mám záruku do konce záruky auta tedy do května ale pokd by mě záruka končila zítra tak do zítřka, to je snad blbost a proti zákonné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Proc? Zaruka je prodlouzena o dobu, kterou to auto stravilo na oprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 já slyšel, že když odtahovka tahala FI, tak šli do zadku rozvody nebo co, protože to honily přez kvalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Slyšel jsem že se auto s řem. rozvody má roztahovat min. na trojku že můžou přeskočit, nevím já to neroztahoval a ankládal to na volnoběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harius Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Motor mám vyměněný a ato se zdá v pořádku. Pokud bych to platil tak cena opravy by byla 110.000Kč, pokud by to nebylo v záruce tak by to bylo síla. Jinak ventily se nepotkali, špatně jsem to pochopil. Válce neměli žádné tlaky ale proč se to stalo mě nikdo nevysvětlil. Znovu musím zajíždět motor, motor byl zajetý a začínam znovu od 0km. Zajímavé že na motor mám záruku do konce záruky auta tedy do května ale pokd by mě záruka končila zítra tak do zítřka, to je snad blbost a proti zákonné To se mi zdá hned několik pitomostí najednou...proč by ti nemohli říci, proč se to stalo ? Osobně bych trval na vysvětlení, byť třeba cestou přímé komunikace s fabrikou. Stejně tak s tou zárukou, to je divné, okamžitě bych psal do Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já sem vždy po výměně rozvodáku po určitých km zkontroloval a přišponoval.Divím se,že v dnešní době někdo kupuje motor co má řemen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Bylo mě řečeno že motor nemá tlaky ale proč nemá tlaky jsem se nedozvěděl, asi to ani asmi nevěděli. S tou zárukou jsem volal i do škodovky a řekli mě to stejné že je to dle zákona ale myslím si že je to nezákoné, na každou opravu a vyměněný díl musí být záruka a ne jen se zárukou vozu třeba jen jeden den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to bylo v záruce,kdyby jsi to cvakal,tak tu zaruku ti dají.Prostě ten motor ti může zgabnout po zaruce auta a nic stím nenaděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Pokud by chcípnul po záruce, tak se dá se škodovkou dohodnout, pokud nemá motor moc najeto atd. 6e by např. škoda platila materiál a já práci, to mě bylo řečeno. Technik mě řekl pokud má motor najeto max. 80.000km tak se domluvit dá, protože se počíta s tím že ten motor musí vydržet víc. Tak mě to bylo řečeno i ze škodovky MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal2 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 já sem vždy po výměně rozvodáku po určitých km zkontroloval a přišponoval.Divím se,že v dnešní době někdo kupuje motor co má řemen. :-) takze vsichni budem jezdit v htp,protoze ma retez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 nebo treba v 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 U HTP ten řeťaz jak na jízdní kolo, nevím ten u mě taky nebudí moc důvěry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.