Publikováno Prosinec 11, 200915 r Ahoj mam dotaz kde bych sehnal vsechny ty tlakove a podtlakove hadicky co vedou k turbu a zpatky a tem ruznym ventilum. Nekde tady na foru sem videl ze nekdo mel nejake modre gumove. zajima me cena a nejlepe kde je koupit pripadne obednat. diky
Prosinec 12, 200915 r Autor super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad????
Prosinec 15, 200915 r Můžeš si je koupit v mototechně a nebo ve Škoda servise,to zas není takový problém ne?,já jsem si koupil 4m průměr 3,2mm a 1,5m průměr 5mm(myslím,už si to nepamatuju),vyměnil a hotovo.Vyšlo mě to asi na +- 300kč.
Prosinec 15, 200915 r super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad???? Este existuje aj posta mohol ti to poslat.!!!!! Upraveno Prosinec 15, 200915 r od PROCHY603
Prosinec 16, 200915 r Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní.
Prosinec 29, 200915 r Tak hadičky jsou tam a musím potvrdit, že to není jen vzhled!!! Po výměně lépe startuje, chcípá a táhne!!! I manželka si toho všimla. Našel jsem na vyndaných hadičkách pár míst, kterým bych už moc nevěřil.... Cena dobrá balík jsem měl druhý den, co dodat, ještě jednou díky - bruno128..............
Leden 11, 201015 r Tak hadičky jsou tam a musím potvrdit, že to není jen vzhled!!! Po výměně lépe startuje, chcípá a táhne!!! I manželka si toho všimla. Našel jsem na vyndaných hadičkách pár míst, kterým bych už moc nevěřil....Cena dobrá balík jsem měl druhý den, co dodat, ještě jednou díky - bruno128.............. Jsem rad ze jsi spokojeny. Taky jsem si vsim ze i v mem pripade se tyto nalezitosti zlepsili. A pritom jsem hadicky prohlizel a celkem jsem nic nevidel. Prece jen je to nejaka guma a okem nemusi byt vse videt. Co se tyka zaslani na SK, tak to jsem jeste nezjistil, zatim nebyl dostatek casu. Tak uvidime co se s tim bude dat delat.
Leden 13, 201015 r Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. Tiež by som mal záujem na Slovensko
Leden 14, 201015 r Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. Ahoj, shaním podtlakové nebo tlakové hadička na vw passat 1.9 TDI 66kw rv:95 je možne si u tebe objednat hadičky na tohle auto a jestli jo za kolik???
Leden 14, 201015 r Umíte používat soukromé zprávy? Víte jak funguje bazar? Poštovné na slovensko obvykle není problém, jenom je sakra vysoký... co takhle zajít někam kde mají speciálku tlakové vzduchotechniky... a tím nemám na mysli baumax!
Leden 23, 201015 r Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. 'bruno128', mam taky 1.9 TDi 81kW a mel bych taky zajem o ty hadicky. Mas jeste neco? Chtel jsem je uz vymenit, ale nevedel jestli za stejne nebo nejakou gumu. Dej mi vedet jestli to pujde. Sugar Upraveno Leden 23, 201015 r od sugar
Leden 25, 201015 r Kdyby měl někdo zájem, tak mohu nabídnout podtlakový hadičky SiliconHoses.com viz http://race.dieselpower.cz/Produkty/produk...ses.php#podtlak. Vyjde to na 564,- Kč.
Leden 25, 201015 r super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad???? Ivanku,Ivánku kdyby sis napsal třeba do svého nicku nebo do přispěvku odkud jsi Tak by ti to TDI fun třeba napsal jinak A už by si mu vůbec nemusel arogantně odpovídat na jeho snahu o pomoc.
Leden 28, 201015 r Ano mam tu jeste pro 4 zajemce. Psal jsem Ti na SZ Bruno128, hadicky jsem dostal a zitra bych to tam chtel dat. Vypadaji fakt skvele. Uz se tesim az to bude litat. Dik. Sugar Upraveno Leden 28, 201015 r od sugar
Leden 29, 201015 r To je fajn ze jsi spokojeny. Pockej az na kompletni vysledek, to budes jeste vice. Upraveno Leden 29, 201015 r od bruno128
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.