Únor 7, 201015 r No výměna filtru je předepsaná po 60000km.O dvou letech jsem nic nečetl.Já tam mám filtr pět let a najeto 75 000km do nafty nic nedávám a zatím jsem žádný problém neměl.
Únor 7, 201015 r Ja menim vsechny filtry vzdy kdyz menim olej. Palivak, vzduchovy , pilovy a samo ze i olojovy. Zase tak strasna suma to neni a motoru to jen prospiva.
Únor 7, 201015 r Tak určitě jse včasnou vyměnou filtru nic nezkazi pravě naopak a u dnešnich "kvalitnich" paliv je to skoro už nutnost měnit dřiv
Únor 7, 201015 r Palivák jsem měnil vždy s olejem, ale vadilo mě že byl vždy jak nový, tak měním po 30 tis., servisák mi to odkejval jako že je to OK
Únor 8, 201015 r Co se týče skladovatelnosti aditiva, tak je fakt, že jsem je pořád vozil v autě, ale tak jako loni a loni tomu nic nebylo. Prošlé taky nebylo. Ale pokud si vezmu, že je dám do nafty a v nádrži je taky chlad, tak v tom kufru by se jim taky nemělo nic stát. A s tím filtrem si dám bacha. Měl najeto 65 000 km a dva a půl roku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.