touareg3 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 (edited) Zdravím, zohnal som si vnútorné osvetlenie zo Superba. Zapojenie som vyskúšal z tunajšieho fóra,len sa mi nejako nezdá rozsvecovanie žiaroviek. Pri vypnutom osvetlení, teda aj zatvorení dverí, sa pri stlačení jedného,alebo druhého tlačítka čítacej lampičky rozsvietia všetky štyri žiarovky. pri zapnutí obidvoch čítacích lampičiek zostanú svietiť len čítacie lampičky a stredné dve žiarovky zhasnú. Nedá sa rozsvietiť samostatne ľavá,alebo pravá čítacia lampa. Je to tak správne??? Ešte dotaz. Menil už niekto LED-ky zo zelených na červené v tom vnútornom osvetlení? Plošák je tam navarený na viacerých miestach s tou umelou hmotou do ktorej je posadený. Aby sa mi to potom celé nerozsypalo:) Edited December 21, 2009 by touareg3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Spravne to tak neni, mel jsem to ve sve Fabii a fungovalo to jak melo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 ma fungovat lava a prava osobitne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Nejaká schéma zapojenia by sa nedala sem hodiť? alebo link? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 (edited) ja som to robil doma na stole systemom pokus-omyl. Edited December 21, 2009 by cartmanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 To aj ja a už som stihol odpáliť aj časť plošáku:) Tu cesta nevedie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misumi Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 mechanicky to pasuje_?A ty červený ledky svítí na šaltpáku-jako v superbu_?Taky by se mi to líbylo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satfan Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Nejaká schéma zapojenia by sa nedala sem hodiť? alebo link? Dík T6/1 - osvětlení natáhni třeba od spínače světel (šedo/modrá) T6/2 - T6/3 - propoj vnitřní osvětlení z původního konektoru přepoj hnědo/ modrej drát T6/4 - kostra - z původního hnědá T6/5 - propoj kladný pól vnitřního osvětlení z původního červeno/ černá T6/6 - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%C4%8Dka+superb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 Tak som svetlo rozobral, boli vyskratované dve usmerňovacie diódy končiace na voľný kontakt č.6, preto svietili obe čítacie lampičky naraz. Už keď som to mal rozobrané celkom, vymenil som aj LED za červené,lebo mám všetky vypínače a spínače v aute na červeno. Dík. Už len osadiť, dnes som objednal konektor s pinmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 ahoj, konektor s pinmi? cena? kod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
touareg3 Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Číslo toho konektoru je : 3B0 972 706, piny neviem, to mi objednali v škodovke, bolo to ako súčasť konektoru. cena dokopy tuším 10 .-EUR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) dik, zajtra tam skocim a objednam... takto to uz dalej nejde... Edited March 7, 2010 by cartmanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts