kakaš Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 ahoj, nechapem, aky o kružok, ved aj ten bude padat, neviem, nechapem....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 skusal som to tam namontovat ale nevedel som rozobrat vzperu, ten diel ktory je uchyteny o kufor mi nesiel odmontovat. neviete ako ? skusal som to vytacat ale tocila sa mi cela ta tenka tycka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 skusal som to tam namontovat ale nevedel som rozobrat vzperu, ten diel ktory je uchyteny o kufor mi nesiel odmontovat. neviete ako ? skusal som to vytacat ale tocila sa mi cela ta tenka tycka Tu tycku uchyt do zveráka (obal ju nejakou handrou aby si ju nedoskrabal ) a odkrut len ten koniec na tej tycke - ten umelohmotny bazmeg.. TO KAKAŠ: pred pruzinu daj podlozku a pred tu podlozku nejaky gumovy kruzok aby ti to drzal cele hore.. Ja som napr pouzil gumicku z tesnenia na flexi hadici pre privod vody do baterie alebo do hajzla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeshII Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Už to tu někteří používáte poměrně dlouho. Líbí se mi to, ale mám obavu, zda napětí pružiny, které stále působí na vzpěru, nějakým způsobem neovliňuje její životnost. Pochlubte se vy, kteří to aktivně používáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Zdar, kde se dají koupit ty pružiny na F2 Combi a hlavně jaké už se tady v tom začínám ztrácet. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Už to tu někteří používáte poměrně dlouho. Líbí se mi to, ale mám obavu, zda napětí pružiny, které stále působí na vzpěru, nějakým způsobem neovliňuje její životnost. Pochlubte se vy, kteří to aktivně používáte. No Já už to mám rok a zatím vše naprosto v pořádu. Žadné známky opotřebení,nebo špatného zavírání jsem nezaznamenal. Prostě zatím to šlape naprosto v poho. Akorát v zimě to nevyjede úplně nahoru,ale to je normál,při těch mrazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Mám to od augusta a je to super a dokonca aj v zime to funguje, ale najviac ma teší, keď niekde pri Tescu si na dialku otvorím kufor a ludia kukaju ako puci... a dokonca keď otvorím len kufor a potom ho zavriem, tak sa mi zavrie cele auto, no super...:palec2::palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Jj... je to dobrá frajeřinka taky všeci kukaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Zdravim, pročetl jsem tu uplně všechno, ale nějak sem se nedostal k opovědi jestli se to dá použít i na F1. Někdo píše že ne, tak mi zajímá jestli tu má někdo nějakou zkušenost. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 objednal jsem modré 25x025 a 25x032, tak uvidíme jestli to utáhne FII Combi.. kdyžtak bych zkusil červené ale aby to neutrhlo kufr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkee Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Dobrý večer ve spolek. Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s pružinama na Superba I ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoobisti Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 objednal jsem modré 25x025 a 25x032, tak uvidíme jestli to utáhne FII Combi.. kdyžtak bych zkusil červené ale aby to neutrhlo kufr :-) Tak jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Tak jak to dopadlo? pružiny v pátek přišli na poštu, zítra pro něj pujdu a namontuju tak dám vědět... když to bude fungovat, tak budu mít jednu serii na prodání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Tak jsem dneska zkušel montovat pružiny na Fabii II combi facelift, měl jsem dvě délky modré barvy, 25x025 a 25x032, 25x032 se tam nevejde, nedá se zavřít kufr. Pak jsem zkusil dát ty menší bez podložky a kufr se otevřel cca o 20 cm. Tak jsem zajel koupit podložky do OBI a funguje to nádherně.. sice jsem koupil i těsnění aby to nelítalo ale jaksi jsem neodhadl velikost tak musím koupit menší.. takže zatím mi tam ta pružina lítá a je to celkem rachot, takže to co nejdřív dodělám. Ostatně můžete vidět jak to funguje na videu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Tak po jednom dni asi v pružině nebo v pístech povolila o pár milimetříku vule a kufr se neotevře, ale pouhým tuknutím prstu už ano.. tak jsem zkusil přidat ještě jednu podložku (asi 2 mm navíc) a šlape to ještě lépe, kufr se otevírá myslím i rychleji. jen doufám že nepovolí vůle ještě protože pak bych tam další podložku asi nedal, nebo bych už hodně těžko zavíral kufr.. pro info přidávám další videjko s dvěma podložkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 (editace) Tak už nevím.. ted mi to udělalo znova i když to předtím fungovalo výborně, ale jen jednou to nešlo pak už zase napokaždý jo.. tak uvidíme, možná to bylo zimou po ránu.. tak nevím. EDIT: tak přes den na sluníčku uplně parádička a v noci zas problem.. ještě přemýšlím jestli když tam mám ty dvě podložky ( dal jsem je vedle sebe takže mám pružina-podložka-podložka) jestli není lepší dát podložka-pružina-podložka, aby obě strany tý vzpěry měly u sebe podložku a netlačila na vzpěry přímo pružina... EDIT: tak i s prohozenejma podložkama občas v chladu problem, tak jsem zkusil znova nandat ty pružiny 32 mm, najednou se tam vlezou, vypadá to že asi pístům dost povolila vůle, tak uvidím jak moc ještě může povolit.. ale ted s tou dlouhou pružinou zatím pohodička... tak i po týdnu vše v pořádku, za tepla i zimy, take řešení: modrá pružina 25x032 a jedna podložka Editováno: 17. Duben 2011, autor: mirekdusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Zdravím,nevíte náhodou,jestli ještě existuje firma Penta? Nebo kde se dají ještě koupit pružiny na krátkou fábii II ?Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) kup je v Pentě v Praze http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.456445&y=50.053036&z=15&d=firm_281333_1 tak jim zkus zavolat na číslo 241 480 232 a nebo tam osobně zajet Editováno: 27. Červen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) Tak firma existuje,jen měla výpadek inter.stránky.Když budu objednávat,tak to jsou tyto? SZ 8010 zelené Dnes sem objednal pružiny,tak snad to bude fungovat Editováno: 27. Červen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 na jakou karoserii jsi to objednával??myslím, že jsi spíš měl vzít modrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 (editace) vzal sem tyto pružiny pro Fabii II hatchback - typ: SZ 8010.20x032 -zelené Tak pružiny jsou už doma,ted ještě ta fabie Editováno: 27. Červen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Hihihih no to by docela chtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Tak fábka už je doma a chtěl sem si už dát pružinky,ale nevím jak dostat pružinku na píst.Jde rozdelat ten plastový konec,co drží zadní dveře?Možná se tu už řešilo,ale nechce se mi číst 16 stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Ten plastovej konec jen vyšroubuješ a pak zase našroubuješ. Pro vycvaknutí z kloubu musíš podebrat ten "plíšek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Ten plíšek se odendal,to bylo v pohodě,spíš ho zandat byl porod,ale nešel mi ten plastový konec odendat,pořád se točil i s tou chromovou tyčkou. Editováno: 29. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.