Přejít na obsah

Vrzaní


kenaj

Doporučené příspěvky

Poslední dobou pozoruji, že při otáčení volantem na jakoukoliv stranu mi něco v palubovce lupne. Je to takový zvuk jako by někdo klepal do plechového víčka. Podobný problém nakousli u OII, ale bez řešení. Není to to  klasické vrzání palubovky. Setkal se s tím někdo?  :huh:

Neni to problem o kterem jsem psal ja? Dela to i za jizdy, ale jde to nasimulovat i na stojicim voze pokud chytnu nahore volant a tlacim od sebe a k sobe tak to lupe.

...dela to uplne stejne i kamosovi na Fabii.

Me to odstranili. Delali to dva hlinikove profili na kterych drzi palubka. Neco mezi ne nastrikali. Nejakej vosk na dutiny nebo co.

Ten příspěvek byl -Pazvuky OCT II- ,ale i tak jsem skočil do garáže a vyzkoušel jsem to co jsi psal a nic. Ono to lupne i pár krat po sobě takovým dutým zvukem někde od sloupku jak jsou páčky směrovek a stěrčů nebo někde okolo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pište všechno sem ;) Když si to budete posílat na email, tak z toho my, amatéři (já :) ) nebudeme mít nic :(

Neboj vše spolu s tomsonem 1 napíšem, jen to hnusné,odporné a nervy zničující klepání odstraníme. Jinak pokud jsem dobře přečetl podpis tak budeš slavit 1000 km. Blahopřeji, ten very good pocit jsem zažil před 372 km -_-;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
Přátelé, vrzání plastů na palubní desce se tu již mnohokrát řešilo, ale tohle myslím ještě ne. Začala mi strašně vrzat palubka a zjistil jsem, že je to přímo ten celý velký měkčený plast, který se táhne nahoře přes celý předek. Dokonce když jen prstem lehce zmáčknu na měkčeném plastu nad středovým tunelem (nad ventilací) tak to děsně zavrže. Vrže to už i při sebemenší nerovnosti, nebo dokonce už i při otočení volantem na místě :-( Neřešil to už někdo? Možná něčím podložit, nebo tak něco?

Zkuste mi prosím poradit

Měl jsem naprosto stejnej problém a uz to bylo opravdu nesnesytelný, vrzalo to porad a stacilo se jen dotknou volantu a bylo to ještě horší. zmínil jsem se o tom v servisu kde jsem měl fabku na pravidelný kontrole.. technik mi mak řekl, že tam byly nějaký vypadlý šroubky.. dneska ticho po pěšině, vrzání je totam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Taky mně vrzala palubka uprostřed.To jsem odstranil pred zhruba 2 lety.Nakonec jsem přišel na to že to vrže středové uchycení palubky je tam styk kovu s plastem(NESNÁŠÍM VEŠKERÁ SPOJENÍ KOV-PLAST) takže rádio ven výdech topení ven,chirurgické dlouhe nužky a kousek pěnove gumy jsem zasunul mezi tento spoj a je klid navždy.A to odporné povrzávání už neslyším pár let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...